Pierwszy raz

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 25 kwie 2009, 22:34

Słyszałem już wiele komentarzy, że skoro mam tyle wątpliwości, nie jestem gotowy - gówno prawda.
i tak trzymać <browar> kto powiedział że nie powinno się mieć żadnych wątpliwości? w ten sposób wyginelibyśmy. więc do dzieła kowboju <diabel> a co do wątpliwości:
- ile ona liczy wiosen :> (wiesz że prze 15' nie wolno)
- nie wierz babom w bezsensowną paplaninę o długości - liczy się czy jej będzie dobrze
- co do gumek to wiesz - im więcej wydasz na gumki tym mniej na beciki, a jeszcze ona miała już seks więc gumka OBOWIĄZKOWO - głupio byłoby się czymś zarazić
- pamiętaj że jest gra wstępna, seks i gra końcowa; nie przechodź do seksu jeśli prześcieradło nie będzie mokre. ma jęczeć że chce cię mieć w sobie. im bardziej się postarasz w grze wstępnej tym łatwiej będzie w seksie. i nie zapominaj że gra końcowa polega na zaśnięciu <regulamin>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Caman
Początkujący
Początkujący
Postautor: Caman » 25 kwie 2009, 22:42

Widzę, że znalazł się ktoś, kto w końcu sypnął konkretami. Zapewne niektórzy już myśleli, że jeśli mam 16 lat, to gówniarz bez rozumu ze mnie - znów gówno prawda.

Ekhm, ona jest w moim wieku ( 16 lat ).
Tak, tak - gra wstępna, najważniejsza. Z pół godziny trzeba pogadać o przyjemnościach, poprzytulać się, pocałować, pomacać, popieścić, dopiero później wdepnąć w gaz!
AJJ
Bywalec
Bywalec
Postautor: AJJ » 25 kwie 2009, 23:13

Tak, tak - gra wstępna, najważniejsza. Z pół godziny trzeba pogadać o przyjemnościach, poprzytulać się, pocałować, pomacać, popieścić, dopiero później wdepnąć w gaz!

No chyba nie do końca tak ma wyglądać gra wstępna - przynajmniej nie dla mnie. Ale zależy co kto lubi. Może porozmawiaj z nią o tym? Będziesz wiedział czego ona oczekuje od Ciebie.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 26 kwie 2009, 08:15

No chyba nie do końca tak ma wyglądać gra wstępna
to powiedźcie mu jak bo za chwilę znowu przylezie i będzie płakał...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Caman
Początkujący
Początkujący
Postautor: Caman » 26 kwie 2009, 14:18

Ja nie płaczę, nie płaczę.
AJJ
Bywalec
Bywalec
Postautor: AJJ » 26 kwie 2009, 14:26

Powiedziałam żeby lepiej zapytał czego ona oczekuje, ja wróżką nie jestem, nie powiem mu co lubi i czego oczekuje Jego dziewczyna.
amaretta
Początkujący
Początkujący
Postautor: amaretta » 12 maja 2009, 20:32

Witajcie!
Chciałam się Was poradzić mam nadzieje,że mi pomożecie i ułatwicie podjęcie decyzji. Od kilku m-cy mam chłopaka jest nam naprawde razem dobrze...ale od kilku tygodni mówi żebyśmy spróbowali i poznali siebie z tej drugiej strony.Powiem szczerze,że tez mam ochote pójść z nim do łóżka raz,że nie chciałam pierwsza zaczynac tematu a dwa,że mam ogromną treme.Po pierwsze nie jestem za bardzo doświadczona byłam w sytuacji intymnej z chłopakiem tylko raz i to było strasznym niewypałem tak to nazwe po drugie za bardzo nie wiem co robi się z wytryskiem...bo w tym pierwszym stosunku meżczyzna zajmował się mną ja byłam za bardzo spięta żeby cokolwiek zrobić. Wracając do pozycji "Fellatio" przyjaciółka opowiadała mi o swoim pierwszym razie powiedziała,że połknęła sperme a później zwymiotowała po czym chłopak ją zostawił.Naprawde bardzo mi na nim zalezy nie chciałabym popełnić jakiegoś blędu...oczywiście do ginekolog się równiez wybiore tylko mam nadzieje,że najpierw naprowadzicie mnie jak mam się za to wszystko zabrać... Z góry Wam dziękuję :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 maja 2009, 20:37

Ale ja nie rozumiem. Jak to co z wytryskiem? On ma, idzie to w gumkę, gumkę się zdejmuje i do kosza wrzuca. :?
Ewentualnie kończy Ci w buzi czy na ciele.

[ Dodano: 2009-05-12, 20:38 ]
A i jeśli nie czujesz się gotowa to się nie spiesz. Poczekaj aż będziesz pewna, że tego chcesz. :)
amaretta
Początkujący
Początkujący
Postautor: amaretta » 12 maja 2009, 20:43

wiadomo,że jak chłopak bedzie miał gumke to nic sie nie stanie gorzej jesli jej nie będzie miał ;) o czym narazie nie ma mowy...
O to chodzi,że ja jestem gotowa bardzo bym chciała bo naprawde go kocham tylko po prostu sie boje,że nie wyjdzie tak jakby chciał i może się cos między nami popsuć :(
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 12 maja 2009, 20:53

Nie opowiadaj bzdur:) Co ma sie popsuc. Rozmawialas z nim o tym? Pytalas go jak chce zebys go dotykala, co zrobila? Mysle ze skoro planujecie 1 raz to powinniscie miec to dawno za soba, Ty powinnas wiedziec co on lubi i jak masz robic zeby to bylo to;> i odwrotnie. Nie wiesz tego? Przede wszystkim jesli jest Wam tak dobrze to chyba nie jest problemem to, ze nie wiesz jak to powinno wygladac. Zalecam wiecej dystansu:) i powolutku sprawdzenie jak to dziala. Jesli czujesz ze Cie to brzydzi to nie polykaj spermy, po co? Raczej nie spotkalem sie z dziewczyna ktora by zwymiotowala od spermy. Sa kobiety ktore maja odruchy wymiotne:) jak maja w buzi cos wiekszego, ale wtedy nie musza sobie tego wpychac za gleboko, moga lizac inaczej.
Jesli chodzi o pierwszy raz w gumce, to pewnie srednio Wam to wyjdzie, zreszta nie wiem bo nie mialem pierwszego razu w gumce:> zreszta kilka nastepnych tez nie. Szczerze mowiac wydaje misie ze sie obawiasz wszystkiego. A nie powinnas niczego:) Jesli Ci nie pasuje polykanie pozwol mu skonczyc na brzuchu a potem niech to w Ciebie wetrze:)) albo przynajmniej czesc tego co nie zlapie sie chusteczki. Postaraj sie nie wystraszyc samego wytrysku i nie zostawiaj w tym momencie chlopaka. Moze popros zeby Ci powiedzial jak bedzie chcial skonczyc i wtedy tylko (przynajmniej ja tak mam) mocno go scisnij (nie urwiesz, nie ma opcji) i szybciej ruszaj reka (zakladam, ze nie bedzie w Tobie). No i NIE PRZEJMUJ SIE I NIE MARTW bo wiecej sie najesz "strachu" niz to warte i tylko bardziej Cie to sparalizuje. Jak nie wiesz czegos to smialo pytaj, chetnie Ci wyjasnimy. :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
amaretta
Początkujący
Początkujący
Postautor: amaretta » 12 maja 2009, 20:59

Hyhy pisze:No i NIE PRZEJMUJ SIE I NIE MARTW bo wiecej sie najesz "strachu" niz to warte i tylko bardziej Cie to sparalizuje. Jak nie wiesz czegos to smialo pytaj, chetnie Ci wyjasnimy.

Dziękuję ci bardzo! Nawet nie wiesz jaki kamień z serca spadł mi po Twojej wypowiedzi. Mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 01 cze 2009, 09:08

Błażej, facetowi który debiutuje naprawdę nie pieprz, za przeproszeniem, takich dub smalonych, bo skrzywisz go jeszcze na starcie. A po co ma się spinać i popadać w wydumane kompleksy.
Powiem Ci tak, Caman - nie przejmuj się. Nie przejmuj się, jeżeli będzie to trwało krótko, jeżeli twardość nie będzie taka, jak powinna być i z dziesiątków podobnych czynności.
IMO to za wcześnie, a szczególnie traktowanie tego w kategorii prezentu. Poza tym, im więcej obaw przez Tobą, tym bardziej to znak, że jeszcze można poczekać.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
raulduke

Postautor: raulduke » 01 cze 2009, 20:28

Z tymi poradami to chyba trochę za późno ;-) Co do pierwszego razu to moim zdaniem nie powinno to dla związku być pierwsze erotyczne doświadczenie ever (żeby jak kolega nie mieć kompleksów np. nagości, rozmiaru penisa). Dobrze jest nie zabierać się od razu do meritum, poznać ciało partnera, by pierwszy raz dał maksimum przyjemności. Ta chwila jest jeszcze przede mną i nie żałuję, że do tej pory nie skonsumowałem związku. Chociaż dla tych, którzy mają to za sobą, może wydawać się dziwne moje zadowalanie się półśrodkami :]
Ostatnio zmieniony 01 cze 2009, 20:30 przez raulduke, łącznie zmieniany 1 raz.
agg
Początkujący
Początkujący
Postautor: agg » 14 cze 2009, 19:38

Każda kobieta jest inna i nie można się porównywać. Ja osobiście przeżyłam swój pierwszy raz kilka dni temu i owszem, trochę bolało, ale było niesamowicie:) on chciał, ja chciałam, on mnie kocha, ja go kocham, więc jest tak, jak być powinno:D hmm jeśli chodzi o moje wejście do pochwy to jakiś czas przed stosunkiem także nie można było włożyć jednego palca do pochwy, a co dopiero dwóch!! ale z czasem, przy jakiś tam pieszczotach można było już włożyć dwa palce, chociaż nieraz i to bolało. Tak szczerze, to mam wrażenie, że miałam przebijaną błonę na raty (nawet nie wiem czy tak się da) więc chyba tylko dlatego mnie troszkę bolało podczas pierwszego razu:) osobiście uważam, że nie można nic na siłę:) mój chłopak bardzo powolutku to robił, zanim włożył to była gra wstępna, byłam rozluźniona, kiedy nadszedł czas, że tak powiem wkładania, to wtedy całował mnie przytulałam się do niego mocno i to ja decydowałam czy może włożyć głębiej czy nie, bo on na siłę nic nie chciał robić;) więc drogie panie nie taki diabeł straszny jak go malują;)
nhes
Bywalec
Bywalec
nieśmiała dziewczyna

Postautor: nhes » 30 cze 2009, 19:55

Mam taki problem!
od jakiegoś czasu czesto z dziewczyna gadamy o sexie
i ja i ona tego chcemy i to byłby nasz pierwszy raz.
Tylko jest jeden problem ona mówi ze nie wie czy sie odważy , że sie wstydzi , krępuje, że może cośnei wyjsć , że wstydzi sie nagości itp.
Co ja mogę zrobić żęby ją jakoś przekonać do tego?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 01 lip 2009, 01:02

nhes pisze:Co ja mogę zrobić żeby ją jakoś przekonać do tego?

Nie zaczynać od seksu. Zacząć od pieszczot, potem wprowadzać coraz śmielsze, za jakiś czas seks oralny, niech sie oswaja z nagością i reakcjami Waszych ciał
nhes
Bywalec
Bywalec
Postautor: nhes » 03 lip 2009, 09:59

no pieszczoty to jzu byly:) ale nadal sie boi i wstydzi nagosci i seksu
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 03 lip 2009, 12:42

ale czego sie wstydzi ??
Co myśli o swoim ciele ??
a te pieszczoty to tak przy świetle czy im ciemniej tym lepiej ??
Może pokaż jej, ze ma wspaniałe ciało, piekne, że kochasz jak reaguje na Twój dotyk.
nhes
Bywalec
Bywalec
Postautor: nhes » 09 lip 2009, 19:55

ona dobrze wie jak kocham jej seksowne ciałko a raczej sie wstydzi sowjego ciałka;p chociaz sam niewm czemu
a pieszczoty to raz może przy świetle były a takto raczej ciemno;p
a wstydzi sie nagośći mojej i swojej;p boi sie ze nie wyjdzie ze nie bedzie wiedziala co robic;p no i poprstu boi sie pzełamać tej nieśmiałośći nie daje rady
AgaDolata89
Początkujący
Początkujący
Postautor: AgaDolata89 » 03 sie 2009, 16:42

Aga pisze:Ewa, nie jestem specjalistą i również jestem dziewicą, ale z tego co wiem, to zaraz po wejściu do pochwy. Wasze odpowiedzi napędziły mi stracha. Zawsze chciałam, żeby pierwszy raz był najcudowniejszym przeżyciem, a po tych tekstach typu "ból, łzy, nie dalo sie, wiele prób" wydaje mi się że to niemożliwe. Zwłaszcza, że mam bardzo małe wejście do pochwy, wiem, powiecie że to dlatego, ze nie jestem podniecona i rozluźniona, ale nawet podczas masturbacji czy pieszczot z chłopakiem nie może On włożyć więcej niż 2 palców. I nie mówię tutaj o błonie, ale o samym wejściu do pochwy!!! Dlatego boję się pierwszego razu i odkładam go. Czy ktoś ma jakiś pomysł co mam zrobić?

nie ma pierwszego razu bez bólu, to żadkość, nawet jeśli oboje tego chca, po prostu kobieta ma taką budowę. tu duży wpływ na jakość pierwszego razu ma wież miedzy dwoma partnerami... :*
Kości Zostały Rzucone- 17.12.09- za 137 zostaniemy małżeństwem, KCS :*
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 sie 2009, 18:00

AgaDolata89 pisze:tu duży wpływ na jakość pierwszego razu ma wież miedzy dwoma partnerami... :*
Ale na ból wcale. Żadna więź potrzebna nie jest.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 03 sie 2009, 21:49

AgaDolata89 pisze:nie ma pierwszego razu bez bólu, to żadkość

To nie ma czy jest rzadkością ??
FrankFarmer

Postautor: FrankFarmer » 04 sie 2009, 10:51

Kości Zostały Rzucone- 17.12.09- za 137 zostaniemy małżeństwem, KCS ;*

Zrób tak: ;****** to będzie lepsze małżeństwo dojrzalsze i bardziej poukładane <szczerbaty>
Pestka33
Początkujący
Początkujący
POMOCY!!

Postautor: Pestka33 » 11 sie 2009, 11:54

Dziewczyny jesteście doświadczone poradźcie mi bo chyba oszaleje ze strachu. Dziś przeżyłam swój pierwszy stosunek
i przydarzyło mi się coś bardzo przykrego, pękło mi dość wejście do pochwy, być może nie byłam odpowiednio nawilżona a członek za szeroki do mojej dziurki. Ta rana bardzo krwawi i jest bardzo opuchnięta. Co robić? okropnie krwawi to jest żywa tkanka i nie zrośnie się sama tylko będzie tak krwawić Strasznie się boję. Dziewczyny czy to normalne żeby członek spowodował rozerwanie wejścia do pochwy? Nie słyszałam jeszcze o takim przypadku ja jestem chyba jakaś nie normalna. Nie chodzi mi o błonę dziewiczą a mi o nią nie chodzi. Pękł mi mięsień pierścienia pochwy z boku przy wardze sromowej. To chyba więc nie jest normalne że mnie tak rozerwało
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Pestka33, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 sie 2009, 12:01

frutis19 pisze:Dziewczyny czy to normalne żeby członek spowodował rozerwanie wejścia do pochwy?
Stanowczo nie jest. :|
frutis19 pisze:Nie chodzi mi o błonę dziewiczą a mi o nią nie chodzi. Pękł mi mięsień pierścienia pochwy z boku przy wardze sromowej. To chyba więc nie jest normalne że mnie tak rozerwało
Jesteś pewna, że to nie błona?
Jak może niby mięsień od czegoś takiego pójść?
Ja bym wsiadła w auto i jechała na pierwszy lepszy dyżur ginekologiczny albo do swojego ginekologa dzwoniła.
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 11 sie 2009, 13:19

księżycówka pisze:Jesteś pewna, że to nie błona?

No właśnie? Ponoć są takie błony, po zerwaniu których obfcie się krwawi.

Nie ma co czekać, idź koniecznie do lekarza, żeby czegoś poważniejszego z tego nie było.
Awatar użytkownika
Rebeca2006
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Rebeca2006 » 11 sie 2009, 13:42

Skąd ta pewność że to nie błona?? Ja przez dwa dni krwawiłam a błona tylko lekko się naderwała.
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
Karolcia
Początkujący
Początkujący
Postautor: Karolcia » 12 sie 2009, 14:27

Witam ja swój pierwszy raz przeżyłam bez bólu bynajmniej takiego jaki tu opisujecie. Grunt to być wyluzowanym i odprężonym a nie stracić dziewictwo za wszelką cenę :) A jeśli chcecie rady to wystarczy przedłużyć grę wstępną i pamiętać że nie ma zbyt dużych członków są tylko za mało rozpalone kobiety ;p
Kocham to co mam i nie potrzeba mi więcej chyba że z tym moim jedynym... ;)
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 13 sie 2009, 05:52

Nawet jeśli to nie błona jak ona opisuje, to tym bardziej do lekarza. Tylko on rozwieje jakiekolwiek wątpliwości. A przez net przecież nikt nikogo nie zbadał i diagnozy nie postawił :>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 sie 2009, 09:56

Karolcia pisze: A jeśli chcecie rady to wystarczy przedłużyć grę wstępną i pamiętać że nie ma zbyt dużych członków są tylko za mało rozpalone kobiety ;p

bzduty wypisujesz ! i tyle , ciesz sie , ze mialas błone jaką mialas bo inaczej kwiczalas by jak prosie <hahaha>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”