Bo jestes w Polsce i zalezy Ci na opinii,
Nie koniecznie. Opinia innych sie nie przejmuje.
TFA pisze:wyjedz gdzies na wyspy to wtedy zobaczymy
Wtedy to ja lękliwa pewnie bedę
Moderator: modTeam
shaman pisze:Więc gdybyś złapał swoją kobietę na seksie z kumplem, to prawie by to zdradą nie było?
Mysiorek pisze:jeśli zapraszamy kumpla do chaty, żeby przerżnął mi kobietę na moich oczach, ku uciesze jej i mnie... to gdzie tu coś nie tak?
Mysiorek pisze:shaman napisał/a:
Więc jest część wspólna, prawda?
Nie! Tylko okłamuje.
Lolirot pisze:U mnie to raczej pozostanie w sferze fantazji, których realizować nie chcę realizowac
Adas38 pisze: Nie rozumiem co może być dla mnie przyjemnego w tym że żona ma sex z innym
Bardzo mi się nie spodobało podejście niektórych facetów do kobiet. O psach łańcuchowych mówił bym z większym szacunkiem
iluzjonista pisze:Lolirot napisał/a:
U mnie to raczej pozostanie w sferze fantazji, których realizować nie chcę realizowac
A więc sa które choc w jakimś stopniu o tym marzą...
Ups. Wycofuję się, doczytałam pierwszego posta teraz i ja o czymś innym myślałamNa to nie idę
iluzjonista pisze:A nawet jesli ktokolwiek o tym marzy to nie sądze aby to wprowadzal w zycie.
iluzjonista pisze:temat ten jest raczej dla dojrzalszych ludzi i to dla bardzo niewielkiego grona.
Leśny Dziadek pisze:
jeżeli dojrzałymi ludźmi nazwiesz wszelkiej maści zboczeńców, to tylko pogratulować.
Zerowy szacunek dla swojego partnera, to po pierwsze. By takie coś proponować, ręce opadają.
Sam doskonale wiesz, że są granice pewnych rzeczy w sprzedawaniu intymności. M,in dlatego zamknąłeś tego bloga, nieprawdaż?
Maverick pisze:Ciekawe czy podniecajace w tym jest to ze to nasza kobieta/faet czy sam fakt bycia widzem stosunku. To kluczowe pytanie tutaj
Dzindzer pisze:iluzjonista pisze:A nawet jesli ktokolwiek o tym marzy to nie sądze aby to wprowadzal w zycie.
Gdyby tak było, nikt by tego nie robił
Kermit pisze:co sądzicie o cuckold - inaczej zdrada kontrolowana
kitty pisze:Kermit pisze:co sądzicie o cuckold - inaczej zdrada kontrolowana
Już sama nazwa "zdrada kontrolowana" jest dla mnie niezłym absurdem.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 338 gości