Mijka pisze:znów za późno. grrrr
zaspałaś na zajęcia?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nola pisze:zaspałaś na zajęcia?
Blazej30 pisze:dzieciaczki boże
Jeden z najdurniejszych pomyslow- kupowac zwierze jako prezent.Mati pisze:w ogóle dowiedziałem się dzisiaj przy piwku od moich dziewczyn, że dostanę pieska na urodziny
Mati pisze:dowiedzą się w swoim czasieczyli w momencie jak parę dni wcześniej kupię łóżeczko i miski
hihi
Niekoniecznie. Jeśli wiadomo, że ktoś chce i ma się zgodę rodziców to ok. Ja kiedyś myszoskoczka z klatką dałam, ale miała zgodę rodziców kolegi. W innym przypadku się zgadzam z Tobą.Wujo Macias pisze:Jeden z najdurniejszych pomyslow- kupowac zwierze jako prezent.
i kolejny zwierzak pówędruje do schroniska gdzie go psy zagryzą. powinni właścicieli usypiaćksiężycówka pisze:dowiedzą się w swoim czasieczyli w momencie jak parę dni wcześniej kupię łóżeczko i miski
hihi
trochę. to stara znajoma. znajomość była raczej z drugiej ręki, zanim jej ostatni facet uciekł jak w nocy żywych trupów. a ja trochę robię za powiernika. tylko że to zaczyna być na pełen etat. każdy weekend plus co się da w tygodniu. poza tym ostatnio sypie mi dziwnymi tekstami w stylu:"dlaczego lubisz się ze mną spotykać?" albo sms'em:"kocham cię za to że tak dobrze się rozumiemy"księżycówka pisze:Zależy czy Ci to przeszkadza.
księżycówka pisze:No to to zmień i już. Ja po prostu olewam i skupiam się na sobie, a nawet średnio rozgarnięta osoba w końcu załapie, że się narzuca i odpuści.
możesz rozwinąćksiężycówka pisze:To świadczy o czymś zupełnie odwrotnym raczej
<siekiera2> ja nie pytam czy seks z tego ukręcę, bo nie chcę (baba jest straszna - dobrze było się pośmiać ze znajomymi co ona wyprawia, ale real to inna para kaloszy) tylko jak to zmienić. czy przeczekać. czy zmienić nr telefonu. bo delikatne aluzje nie skutkują. a olewanie prowadzi do tego że ona znajduje coraz ważniejszy powód do spotkania. no świat wali się jej na głowę.PFC pisze:Szykuj się na kolację
ze śniadaniem.
Blazej30 pisze:baba jest straszna - dobrze było się pośmiać ze znajomymi co ona wyprawia
Mi jest ciężko coś doradzić. Takie sytuacje są tak naturalne, że zadziwiają mnie pytania o nieBlazej30 pisze:tylko jak to zmienić. czy przeczekać. czy zmienić nr telefonu. bo delikatne aluzje nie skutkują. a olewanie prowadzi do tego że ona znajduje coraz ważniejszy powód do spotkania. no świat wali się jej na głowę.
Nie widzi w Tobie faceta, a rękaw do smarkania?Blazej30 pisze:możesz rozwinąć![]()
księżycówka pisze:<zalamka>
PFC pisze:Mati, znalazłem Ci kandydatkę na żonę w moim mieście:
http://www.youtube.com/watch?v=ILpDnXoMnWs
Rena, 4:08....Tak więc przyjeżdżaj na studia. Zobacz jak tu fajnie u nas.
Mati, wytrzeb najpierw puch. OKMati pisze:nie wiem o co teraz chodzi Wujo. gadasz tak bo dissowanie kogoś jest fajne, czy masz jakieś sensowne powody by tak pisać?...
nie byciem ofiarąksiężycówka pisze:Cieszyć się z powodu bycia rękawem?![]()
księżycówka pisze:One też powinny to z nimi uzgodnić po mojemu.
księżycówka pisze:Co to znaczy?
Blazej30 pisze:podpadłeś na przykład kupowaniem motoru po wypadku samochodowym
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości