ja nie mam się w co ubrać
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Byłam w CCC! I rzeczywiście, jest kilka par fajnych oxfordów
Zapisałam sobie w notesie nawet ;-) ale nawet tych z Deichmanna jeszcze nie kupiłam, niestety projekty zżerają mnóstwo kasy i Kraków się zbliża, więc buty muszą poczekać.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Nowe buty rune:
http://www.myspringshoes.com/us/women/s ... 59-flomare
(te czerwone)
Prawda, że ładne? Zdjęcia na tej stronie mają jakieś takie okropne, w rzeczywistości wyglądają lepiej
"brudna czerwień z błyszczącym finiszem" bym to nazwała. Niestety dopiero zamówione do sklepu bo obie sklepowe pary w moim rozmiarze miały defekt lewego buta- jeden miał wielką czarną rysę, drugi był źle zszyty i odstawał od nogi. Już straciłam nadzieję, że po znalezieniu w końcu tego, czego chciałam nic z tego nie będzie. A tu przecież istnieje taka dobra instytucja jak zamawianie butów do sklepu. Jak następne przyjdą wadliwe, będę zamawiała do skutku albo aż mi wyprodukują nowe
Very good bo praktycznie do każdego stroju pasują, gdzie jest czerwień, biel lub czerń.
http://www.myspringshoes.com/us/women/s ... 59-flomare
(te czerwone)
Prawda, że ładne? Zdjęcia na tej stronie mają jakieś takie okropne, w rzeczywistości wyglądają lepiej

Very good bo praktycznie do każdego stroju pasują, gdzie jest czerwień, biel lub czerń.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2009, 04:31 przez runeko, łącznie zmieniany 1 raz.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Mi się nieszczególnie podobają, jak szpice, to klasyczne, wysokie czarne szpilki. Albo czerwone
W Polsce jeszcze jest sporo tego fasonu, ale widać, że moda się kończy.
Lolli i jak, kupiałaś te w ccc? Ja jeszcze nie, ale jak się do czegoś przydadzą, to pewnie zakupie
Osttani zakup to zip dress z h&m, jedna dla mnie (czarna) i jedna do metamofrozy (fioletowa).
Lolli i jak, kupiałaś te w ccc? Ja jeszcze nie, ale jak się do czegoś przydadzą, to pewnie zakupie
Osttani zakup to zip dress z h&m, jedna dla mnie (czarna) i jedna do metamofrozy (fioletowa).
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Dziewczyny, czy według Was takie buty nadają się do sukienki na wesele?
http://www.ccc.eu/katalog/kolekcja_dams ... 4230000007
http://www.ccc.eu/katalog/kolekcja_dams ... 4230000007
- ksiezycowka
- Weteran
Sukienka się szyje aktualnie, wiec szczerze powiem, że nie wiem jak naprawde będzie wyglądał efekt końcowy.
Założenia są:
Ciemny fiolet, do połowy łydki, satyna, spory dekolt, wiązana na szyji, gołe plecy, od pasa luźna, zwiewna, nie wykluczony jakis pas w talii.
Nie moge nigdzie znalezc odpowiedniego zdjęcia;/
Założenia są:
Ciemny fiolet, do połowy łydki, satyna, spory dekolt, wiązana na szyji, gołe plecy, od pasa luźna, zwiewna, nie wykluczony jakis pas w talii.
Nie moge nigdzie znalezc odpowiedniego zdjęcia;/
megxx pisze:Ciemny fiolet, do połowy łydki
Przy takiej długości, wybrałabym buty nieco mniej zabudowane, żeby optycznie nóg nie skracać. I połączenie satyny z lakierowanymi butami też wydaje mi sie mocno krzykliwe.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 00:58 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Mijka pisze:żeby optycznie nóg nie skracać
No chyba, ze megxx jest bardzo rosła kobietą. ale fakt lepiej sie nie skracać.
Mijeczko może pokaz przykład butków pasujacych.
Ja bym pewnie wzięła jakieś ciemno fioletowe szpilki lub w kolorze dodatków
Ostatnio kupiłam takie koronkowe czarne body i jestem bardzo zadowolona. zakładam pod bluzki z dużym dekoltem ( jak nie chce az tak świecić biustem)
A właśnie jakie będą modne dodatki na wiosnę
Bo z modnych rzeczy najwięcej kupuje dodatków
Ja idę dziś po sukienkę, którą wczoraj wypatrzyłam - tyci-tyci za kolano, w ukośne czarno-szaro-białe pasy niesymetryczne, wiązana kopertowo. Kopertowe wiązanie przy tej długości to coś, co mnie zawsze rzucało na kolana ale ze względu na krótkie nóżki odpadało, więc jak w końcu chodzę na tych obcasach, to będę kupować wszystko w tym kroju 

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Dzindzer pisze:Mijeczko może pokaz przykład butków pasujacych.
Ja bym pewnie wzięła jakieś ciemno fioletowe szpilki lub w kolorze
dodatków
Bez sukienki to mimo wszystko trudne, ale zgadzam się z Tobą, że tu najlepiej zgrabne, klasyczne szpilki.
Dzindzer pisze:Ostatnio kupiłam takie koronkowe czarne body
A pokażesz coś podobnego? Ja ostatnio polubiłam body i gorsety, kupiłam taki obcisły, czarny, ładnie przylegający do ciała i noszę pod czarną sukienkę tubę, myślałam, że będzie widać, ale leży naprawdę świetnie
lollirot pisze:tyci-tyci za kolano, w ukośne czarno-szaro-białe pasy niesymetryczne, wiązana kopertowo.
Opis baaardzo przekonywujący. I kolory moje ulubione i fason jeden z ładniejszych. Pochwal się jak kupisz
Dzindzer pisze:A właśnie jakie będą modne dodatki na wiosnę
Z samych dodatków to nie wiem, ale królują pastele i styl boho, który osobiście średnio trawię, choć na innych mi się podoba.
- ksiezycowka
- Weteran