Plac Nowaka-Jeziorańskiego to to szare na środku.
Ted, otwórz sobie googlemapsy, wpisz skąd dokąd masz iść i pokaże Ci dokładnie jak to daleko, którędy się idzie i ile to zajmie.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:Ja chcę iśc na to, ale nikogo nie mogę wyciągnąć
Augusto pisze:http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article332189/Gorliwi_urzednicy_odbieraja_dzieci.html
faszystowski zachod uwielbiony przez zakompleksione polactwo z syndromem pariasa wtloczonym przez GWniane media
Augusto pisze:To sie nazywa lewicowosc. Choroba umyslowa na ktora wiecznie chorują masy.
haha hha, szwecja jest jeszcze bardziej stotalitaryzowana, tam dzieci zabieraja jeszcze latwiej niz w wielkobratowej anglii, wystarczy miec dochod ponizej ilus tam tysiecy, juz nie mowiac o tym ze wystarczy jak bachorowi dasz reaz przez tylek juz ci dziecko zabierają, popi...dolone kraje z w ktorych mieszka tresowane bydlo, fascynujemy sie nimi bo maja wyzsza sytuacje ekonomiczną i autostrady ale tak naprawde nie ma czymNexus7 pisze:Sa kraje mocno (w Twoim rozumieniu) lewicujace, ktore takich problemow nie maja (Szwecja chocby).
Augusto pisze:haha hha, szwecja jest jeszcze bardziej stotalitaryzowana, tam dzieci zabieraja jeszcze latwiej niz w wielkobratowej anglii, wystarczy miec dochod ponizej ilus tam tysiecy, juz nie mowiac o tym ze wystarczy jak bachorowi dasz reaz przez tylek juz ci dziecko zabierają, popi...dolone kraje z w ktorych mieszka tresowane bydlo, fascynujemy sie nimi bo maja wyzsza sytuacje ekonomiczną i autostrady ale tak naprawde nie ma czymNexus7 pisze:Sa kraje mocno (w Twoim rozumieniu) lewicujace, ktore takich problemow nie maja (Szwecja chocby).
http://www.youtube.com/watch?v=cmYy7REe ... re=relatedMati pisze:TedBundy napisał/a:
mnie kiedyś w torbę ciachnął, sukinsyn
chciałbym zauważyć, że to samice komara nas "atakują"![]()
Leśny Dziadek pisze:tuning nicka ;DD
Kurde, co to ma być do jasnego grzyba? "TedBundy" to było słowo-marka, swoisty symbol forum, a to? Dobrze chociaż, że nie "Leśny dzban".Leśny Dziadek pisze:tuning nicka ;DD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości