Czy mogę być w ciąży, jeżeli...?
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
ootakajednaoo pisze:Jak to mogło jak plemniki nie zostały wytworzone
Bejbe, plemniki wytworzone to zostały na pewno bo wytwarzają to się w jądrach, tylko nie doszło do wytrysku ale przypominamy, że płyn przedejakulacyjny też owe zawiera. Ale na ulotce od tabletek antykoncepcyjnych jest napisane jasno i wyraźnie, że efekt jest po pierwszej tabletce.
ootakajednaoo pisze:umieram ze strachu chyba juz nigdy nie ebde sie kochac
To chyba świadczy o tym, że trzeba jeszcze trochę do seksu poczekać bo nie jest po to, żeby później ze strachu umierać.
ootakajednaoo pisze:CHCIAŁAM SIE UPEWNIC ALE WIDZE ZE NIE KTORYM ODPOWIEDZIEC I PORADZIC NA TYM FORUM JEST CIEZKO ...
Trochę szacunku, please. Przynajmniej nie krzyczeć.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
-
- Początkujący
- Początkujący
- Początkujący
to po kiegoootakajednaoo pisze:Jak to mogło

skoro:
- bierzesz tabletki
- byla gumka
- nie bylo wytrysku
powiedz mi laskawie dziecko jak moglo do ciazy dojsc?? chyba nie aspirujesz do roli drugiej matki boskiej?
ootakajednaoo pisze:jak plemniki nie zostały wytworzone
a to za to ciekawe.. iedy skarbie twoim zdaniem sie tworza plemniki?
Stormy pisze:to po kiegoootakajednaoo pisze:Jak to mogłopytasz?
skoro:
- bierzesz tabletki
- byla gumka
- nie bylo wytrysku
powiedz mi laskawie dziecko jak moglo do ciazy dojsc?? chyba nie aspirujesz do roli drugiej matki boskiej?ootakajednaoo pisze:jak plemniki nie zostały wytworzone
a to za to ciekawe.. iedy skarbie twoim zdaniem sie tworza plemniki?
A może Ona posiada wiedzę i wie, że jej kochanek takowych nie wytwarza? No offence

"Winning isn't everything. Wanting to win is."
-
- Początkujący
ootakajednaoo pisze:nie oznacza ze musiscie wszyscy mnie bluzgac...
Oni nie bluzgają, oni się nabijają.
więc może przestańcie już, co
A Ty uzupełnij swoja wiedzę. Będziesz spokojniejsza, nie będziesz się stresowała, seks będzie przyjemniejszy. Nie pisze tego złośliwie. Poczytaj sobie ten temat, inne tematy. A w realu jakąś książkę.
Dziecka z tego nie będzie, więc spokojnie. Gdybyś jednak sie nadal stresowała to za jakiś czas kup test ciążowy, ale na mój nos ( i nie tylko mój) mamusia nie zostaniesz
-
- Początkujący
Co to znaczy "jednorazowa biegunka"? Biegunka ma być taka, że przelatuje przez Ciebie wszystko, co wchłaniasz i to nie jednorazowo. A nie jakieś rozwolnionko, jej
Nie wiem zupełnie, po co ta prezerwatywa 
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Witam. Ostatnio spuscilem sie dziewczynie w oko. Skleily jej sie powieki wiec reka musiala je rozewrzeć. Niestety nie umyla dokladnie rąk i podrapała sie po myszce bo ja swedziala. Czy moze zajsc w ciaze? 

Ostatnio zmieniony 21 mar 2009, 21:56 przez falar, łącznie zmieniany 1 raz.
Zmiana tabletek a ciąża
witam.
moja dziewczyna przez ostatni rok brała tabletki ale ostatnio nie najlepiej się po nich czuła więc lekarz przepisał jej inne które ma wziąść pierwszego dnia krwawienia. Tymczasem przedwczoraj skończyła brać poprzednie tabletki a wczoraj współżyliśmy. Krwawnie pewinno wystąpić jutro lub pojutrze.
czy jest w takiej sytuacji jakaś możliwość że zajdzie w ciąże skoro 8 dnia nie wieźmie już tabletki tylko wcześniej, pierwszego dnia krwawienia?
moja dziewczyna przez ostatni rok brała tabletki ale ostatnio nie najlepiej się po nich czuła więc lekarz przepisał jej inne które ma wziąść pierwszego dnia krwawienia. Tymczasem przedwczoraj skończyła brać poprzednie tabletki a wczoraj współżyliśmy. Krwawnie pewinno wystąpić jutro lub pojutrze.
czy jest w takiej sytuacji jakaś możliwość że zajdzie w ciąże skoro 8 dnia nie wieźmie już tabletki tylko wcześniej, pierwszego dnia krwawienia?
Spóźniający się okres
Cześć:(
Mam problem... ponieważ ZAWSZE moj cykl trwa 28 dni. A współżyję z chłopakiem i boję się, ze jestem w ciazy... Bo nie dostaję juz 2 dzien okresu... A 26 dnia cyklu nie zabezpieczylismy sie... Co robić??? Naprawde się boje...
Mam problem... ponieważ ZAWSZE moj cykl trwa 28 dni. A współżyję z chłopakiem i boję się, ze jestem w ciazy... Bo nie dostaję juz 2 dzien okresu... A 26 dnia cyklu nie zabezpieczylismy sie... Co robić??? Naprawde się boje...
- ksiezycowka
- Weteran
witam, zwracam się do Was z pytaniem i mam nadzieje że uzyskam odpowiedz
kończy mi się drugi plaster i po stosunku zauważyłam różowo-jasno brunatną maź. A jakieś parę dni wcześniej wymiotowałam i źle się czułam, mam też wahania nastrojów. Jeśli używam plastrów cały czas i mam okres tak jak powinnam mieć, to czy mogę być w ciąży?

robić, uprawiać,
iąż się zabawiać, gryźć, całować, na górze dominować.

- ksiezycowka
- Weteran
muahaha pisze:kończy mi się drugi plaster i po stosunku zauważyłam różowo-jasno brunatną maź. A jakieś parę dni wcześniej wymiotowałam i źle się czułam, mam też wahania nastrojów
Miałam identyczne objawy. Co prawda nie wymiotowałam ale czułam się po prostu niesympatycznie żołądkowo. Czasem się zdarza przy braniu hormonów takie coś ale jeżeli się boisz to kup test w aptece. W razie ciąży trzeba jak najszybciej odstawiać hormony.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
petting - ale to troche innny przypadek - pilne
no pewnie to pytanie było ale mi potrzebne to wiedziec i moja sytuacja jest troszke inna. otóż czy istnieje prawdopodobienstwo zajcia w ciaze w takiej sytuacji gdy :
w ogóle nie ma kontaktu moich rak z penisem.. a co za tym idzie wytrysku. tylko moja dziewczyna go dotyka...ja dotykam jej narzadow plciowych...ale ostroznie i blizej pochwy one sie nie zblizaja. i cz wlasnie mozna tak zajsc w ciaze. bo moja dziewczyna sie boi...a mi sie wydaje ze sie nie da skoro przed spotkaniem umyje dokladnie rece i pozniej nie dotkne penisa. a ona po spotkaniu nie dotknie pochwy dopoki nie umyje rak...prosze zwrocic uwage ze o nasieniu mowyu nie ma..po prostu samo dotykanie...to bylby 1 sposob...a drugi to raz na jednym spotkaniu ona ma penisa a na drugim ja jej skarb....czy obydwa sposoby sa bezpieczne???ktory bardziej moze???prosze o pilna i madra odopwiedz
w ogóle nie ma kontaktu moich rak z penisem.. a co za tym idzie wytrysku. tylko moja dziewczyna go dotyka...ja dotykam jej narzadow plciowych...ale ostroznie i blizej pochwy one sie nie zblizaja. i cz wlasnie mozna tak zajsc w ciaze. bo moja dziewczyna sie boi...a mi sie wydaje ze sie nie da skoro przed spotkaniem umyje dokladnie rece i pozniej nie dotkne penisa. a ona po spotkaniu nie dotknie pochwy dopoki nie umyje rak...prosze zwrocic uwage ze o nasieniu mowyu nie ma..po prostu samo dotykanie...to bylby 1 sposob...a drugi to raz na jednym spotkaniu ona ma penisa a na drugim ja jej skarb....czy obydwa sposoby sa bezpieczne???ktory bardziej moze???prosze o pilna i madra odopwiedz
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”