Mia pisze:Jak wrócę to wskakuje do łóżka, czuję się okropnie.
ja też...ale pewnie jak zaraz pójdę na siłkę to mi przejdzie...muszę się ogolić a mi się tak nie chce

miłego dnia kochani <browar>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mia pisze:Jak wrócę to wskakuje do łóżka, czuję się okropnie.
Moja długość kąpieli by się w tym momencie skróciła o połowę albo więcej to bym się cieszyła. Zamiast min. 40 minut to góra 20 by było.Yasmine pisze:W sumie tak. Ale nie golić się podczas kąpieli ? Hmm co miałabym robić w trakcie nakładania odżywki?
Ja chyba znalazłam też klub. Ale były sprawdza mi jeszcze jeden, bo jest bliżej, a jak cenowo podobnie to wolę tam gdzie bliżej i ludzki dojazdYasmine pisze:Od czwartku wracam na siłownię. Strój już kupiłam z tej okazji. Karnecik biorę. Yas wraca do gry![]()
księżycówka pisze:Zamiast min. 40 minut to góra 20 by było.
księżycówka pisze:Ja chyba znalazłam też klub. Ale były sprawdza mi jeszcze jeden, bo jest bliżej, a jak cenowo podobnie to wolę tam gdzie bliżej i ludzki dojazdMiałam w tym tygodniu jechać po karnet, a choruję
księżycówka pisze:No, a potem tylko ważenie i mierzenie nad czczo, zapis, ustalenie celów i daję dobie 3 miesiące na realizację przy planie lekkiej pi razy oko diety i ćwiczenia min. 3 razy w tygodniu w klubie i w domu 2 razy
Ja nie umiem się golić pod prysznicem. Wtedy jest dramat. W wannie wolęYasmine pisze:Ja nie siedzę tyle pod prysznicem. W domu w wannie owszem
Dla mnie to jest właśnie bliskoYasmine pisze:Ja mam do mojego trochę daleko, bo około pół godzinki drogi,
Ja to jak zwykle max. 10 kg. Ale bardziej mi na cm zależy niż na samej wadze.Yasmine pisze:Ja w sumie nie chcę aż tak bardzo schudnąć.
księżycówka pisze:Mi możesz zafundować, ale to chyba byś kredyt musiał wziąć ;DD
Yasmine pisze:Od czwartku wracam na siłownię.
księżycówka pisze:Zamiast min. 40 minut
księżycówka pisze:Yasmine napisał/a:
Ja w sumie nie chcę aż tak bardzo schudnąć.
Ja to jak zwykle max. 10 kg. Ale bardziej mi na cm zależy niż na samej wadze.
Wstreciucha pisze:Mati, może to kwestia rozdzielczościJeśli zapisałeś mojego avka, to wykasuj i lepiej pobierz oryginał z wallpers Salmy
młody, a jak laska będzie chciała byś jej poczochrał żubra, a ty szczeciny mieć nie będzieszMati pisze:muszę się ogolić a mi się tak nie chcemoże jakieś laserowe wycinanie sobie załatwie
![]()
a ja szukam jakiejś koleżanki z którą mógłbym chodzić. Yas może luknij na połączenia do gw?
Blazej30 pisze:młody, a jak laska będzie chciała byś jej poczochrał żubra, a ty szczeciny mieć nie będziesz
Yasmine pisze:Dla mnie pół godziny drogi to problem, więc wybacz młody.
że co zrobić bym miał? ... a tak prawdę mówiąc to jak na razie mam zbyt rzadkie włosie na mordzie by cokolwiek to dało
Yasmine pisze:Brakuje mi aktywności !
księżycówka pisze:Ale u mnie to minimum jest w takim przypadku, nie dające się skrócić choćby się waliło i paliło
księżycówka pisze:bo nieogolona nie wyjdę.
spoko, młody. przejdziesz mutację i będziesz mógł twarzą drapywać tynk przed połoeniem kafelków. a depilacja laserem kosztuje z 10000 PLN.Mati pisze:tak prawdę mówiąc to jak na razie mam zbyt rzadkie włosie na mordzie by cokolwiek to dało
Bez przesadyBlazej30 pisze:a depilacja laserem kosztuje z 10000 PLN.
o, nie ma depilacji fiutaksiężycówka pisze:Blazej30 napisał/a:
a depilacja laserem kosztuje z 10000 PLN.
Bez przesadyhttp://www.kosmedica.pl/k_cennik.htm
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości