[ Dodano: 2009-02-21, 20:39 ]
No a przynajmniej na tyle, że wiem gdzie wzywam taksówkę.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati pisze:poznałem taką fajną dupeczkę
tarantula pisze:Nie mow tak na kobiety bo to wiesniacko sie prezentuje. (Zreszta na facetow tez tak nie mow)
tarantula pisze:I rodzice tak Ci pozwalaja do barka siegac?
księżycówka pisze:Przecież może ma własny
Matiego tutaj zaadoptowałam internetowo i wychowuję więc proszę mnie nie pouczać. Wymagać kultury mogę i będę. ;PGolly Gee pisze:Więc po co ta bulwersacja? Nie od wszystkich jest sens wymgać.
Wiadomo i nie tylko przez nich. Kobiety też często używają. Ale jest różnica czy np ja siedzę z kolegą w knajpie i se tak on czy ja rzucimy o jakiejś lasce lub ja w rozmowie z pewną jedną osoba bywam tak określana, a tym czy 19 latek, za którego tu poniekąd czuję się odpowiedzialna rzuca tym jak wieśniak wieczorem na publicznym forum!Golly Gee pisze:Dla 95% facetów "dupa", "dupcia", "dupeczka" to chętnie używany synonim kobiety. Niektórzy jedynie przy kobietach się powstrzymują.
Mati pisze:przepraszam...
Nie widzę różnicy. Jeśli kolega w rozmowie z Tobą tak określa kobietę, bardzo możliwe, że w rozmowie z innymi tak samo mówi o Tobie. 19 latek no to chyba w pełni odpowiedzialny za samego siebie. I nie Ty powinnaś od niego wymagać tylko on od siebie. (Pozdrowienia Mati i nie chodzi tu dosłownie o Ciebie tylko ogólnie mówię). Jak ktoś całe życie mówi na kobiety "dupy" to potem ma dupę za żonę, albo żonę do dupy. Jakoś takksiężycówka pisze:Wiadomo i nie tylko przez nich. Kobiety też często używają. Ale jest różnica czy np ja siedzę z kolegą w knajpie i se tak on czy ja rzucimy o jakiejś lasce lub ja w rozmowie z pewną jedną osoba bywam tak określana, a tym czy 19 latek, za którego tu poniekąd czuję się odpowiedzialna rzuca tym jak wieśniak wieczorem na publicznym forum!
Dzindzer pisze:A w życiu. Mój mówi o mnie brokułek
Martinoo pisze:Jak zwykle jadą z Tobą jak z dropsem.
Martinoo pisze:A ja bym poruchał sobie dziś ale jedyna dupą w zasięgu jest była oraz bramka nr II - dupa kolegi, wiec będę pic <drapie się po nieogolonych jajach>
księżycówka pisze:Mati, :google:
Wydzielinowo. Z nosa to już krwisty katar mam, bo zatoki zmęczone. Flegma tak różnobarwna, że aż ładna być się wydaje powoli <boje_sie> Ale gorączka powoli mniejsza, a oczy jakby mniej czerwone i zaropiałe. Pooooowoli do przodu. Dzięki salemskim już się też tak nie duszę. Całą noc elegancko przespałam w końcu. I to nawet w nocy, bo położyłam się nafaszerowana lekami po 23 i obudziłam po 12.Dzindzer pisze:Księżycówka jak zdrowie
To bardzo nieładnieDzindzer pisze:Ja R oszukałam
Ale jest dosyć znacząca. Taka sama mniej więcej jak ze słowem "ku..a" i używaniem jako przecinek lub tylko czasem dla dosadności wypowiedzi.Golly Gee pisze:Nie widzę różnicy.
A ja konkretnie. Inne 19latki mnie mało obchodzą, bo nie moje.Golly Gee pisze:i nie chodzi tu dosłownie o Ciebie tylko ogólnie mówię
Absurdy na tym forum przekraczaja jednak coraz to nowe granice. Ja myslalem, ze szczyty "zenuarii" osiagnelismy przy wszystkich "ciociach","mamciach","wujenkach". A tu taki hopsztos.księżycówka pisze:a tym czy 19 latek, za którego tu poniekąd czuję się odpowiedzialna
Do Warszawy jedz, wrozka akima mowila mi, ze tam masz duze szanse na pukanie.Martinoo pisze:A ja bym poruchał sobie dziś ale jedyna dupą w zasięgu jest była oraz bramka nr II - dupa kolegi, wiec będę pic <drapie się po nieogolonych jajach>
księżycówka pisze:Golly Gee napisał/a:
i nie chodzi tu dosłownie o Ciebie tylko ogólnie mówię
A ja konkretnie. Inne 19latki mnie mało obchodzą, bo nie moje.
Martinoo pisze:A ja bym poruchał sobie dziś
SaliMali pisze:Absurdy na tym forum przekraczaja jednak coraz to nowe granice.
Mikro czarnuch pisze:Martinoo pisze:A ja bym poruchał sobie dziś
To niedzielna szarlotka już Ci nie wystarcza
Dziś gala wręczania Oscarów, jakieś typy na najlepszy film?
Ja bym chyba stawiała na "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona", bynajmniej nie dlatego, że zdobył najwięcej nominacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości