Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
Przez którą zrezygnowałam z pójścia do kina, bo chce jednak najpierw przeczytać
I fryzura, bo z każdym dniem bardziej mi się podoba i chyba zacznę zpauszczać przez to włosy, chociaż tak do ramion
I fryzura, bo z każdym dniem bardziej mi się podoba i chyba zacznę zpauszczać przez to włosy, chociaż tak do ramion
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
że jednak będę pracować akurat na koncercie noviki

Ostatnio zmieniony 20 lut 2009, 13:14 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:I po ponad 1,5 roku się okazało, że powód dla którego powiedziałam w ten pamiętny dzień "Proszę, przyjedź jutro po swoje rzeczy." był nieporozumieniem
No ładnie, i jak Ci z tym?
Maraton mnie cieszy
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
A i że jakieś takie sensowne przedmioty mi się chyba na ten semestr szykują, choć może się to też kupą okazać jakąś.
Bo kurna jak rozumieć np. przedmiot o nazwie "Zarządzanie projektami"?
Ale wykłady i warsztaty z coachingu będą.
[ Dodano: 2009-02-21, 14:58 ]

Bo kurna jak rozumieć np. przedmiot o nazwie "Zarządzanie projektami"?

Ale wykłady i warsztaty z coachingu będą.

[ Dodano: 2009-02-21, 14:58 ]
Tak jak emot przedstawia. Myślałam, że padnę ze śmiechu.Mia pisze:No ładnie, i jak Ci z tym?
księżycówka pisze:Tak jak emot przedstawia. Myślałam, że padnę ze śmiechu.
W sumie masz już ugruntowane zdanie co do tego. Ale fakt, czasem to śmieszne, czego się po latach dowiadujemy
- ksiezycowka
- Weteran