Golly Gee pisze:Tylko nie wiem co to psiapsiolka?
Wiecej niz kolezanki mniej niz dziewczyna.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
chlop ma rzadzicv pieniedzmi a nie baba,Dzindzer pisze:Tak nam jest najwygodniej.
Każde wpłaca określona sumę na utrzymanie hałsa
Nie wyobrażam sobie nie mieć swoich pieniędzy
nie widzeOlivia pisze:Augusto napisał/a:
Leżą na ulicy, kochanek jak psów. ;P
I co? Nie mogę sobie censored nawet przekląć. censored mać.
Akurat ja nie uważam, że źle gospodaruję swoimi pieniędzmi.
Jeśli mówimy o moim facecie (czy raczej w tej chili o byłych) to NIE. Facet, dla którego inne kobiety byłyby aseksualne byłby dla mnie co najmniej niedorozwinięty.tarantula pisze:Ano to ,ze wtedy taka psiapsiolka staje sie Twoim zagrozeniem![]()
E z przyjaciółmi tez można sypiaćOlivia pisze:Taka trochę bliższa koleżanka, ale z Nią nie sypiasz.![]()
Matko, ja nie zauważyłam jak się zaczął, a on już się kończy?Olivia pisze:Wszak ostatnie dni karnawału. ;P
A co ja mam powiedzieć? Cały zeszły tydzień chora byłam, wyszłam w sobotę na ślub i wesele, niedzielę i poniedziałek było ok i od wtorku umieram i poumieram jeszcze z minimum 7 dniNola pisze:też bym gdzieś poszła, mam po uszy siedzenia w domu od tygodnia
I tak mi się wydaje, że wirus przez łącza idzie. M. ma dokładnie to samo co ja i dokładnie to samo od wtorku, a jedyny kontakt mieliśmy przez gaduBym Cie bidulko przytuliła, ale takich nafaszerowanych zaraza nie tykam, tak profilaktycznie
Uwierz, że się cieszęTy się ciesz, że się nie udusiłaś jeszcze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości