Poczułeś się staro czy co?Mati pisze:ale zmień cytowanie, bo wychodzi, że to ja...![]()
[ Dodano: 2009-02-02, 23:58 ]
Matko, nie chce mi się tego już czytać.
Ale pojutrze książka musi wrócić do biblioteki, a ja muszę oddać pracę.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dorwalas jakas nowa robote?Dzindzer pisze:Od jakiegos czasu nawet ja tak pracuje
Wujo Macias pisze:Wiekszosc ludzi ktorych znam "prawictwo wlasciwe" tracila tak mniej-wiecej 20- 21.
Wujo Macias pisze:Dorwalas jakas nowa
robote?
Wujo Macias pisze:I prawictwo w wieku 18 lat to nie jest akurat cos wybitnie dziwnego
Wujo Macias pisze:Wiekszosc ludzi ktorych znam "prawictwo wlasciwe" tracila tak mniej- wiecej 20- 21.
Wujo Macias pisze:Ted, ja tez mam kilku takich kumpli. Wszyscy oni trzymaja sie razem i stanowia takie stowrzyszenie prawiczkow. Co prawd u niektorych cos rusza, ale ogolnie raczej liga blazejowa. Wiec wiesz, to nie tyle czasy byly inne, co Wy byliscie akuat z tych dupowatych. Bez urazy.
Yasmine pisze:Jezuu, jak ja chce na imprezę! Po sesji to mnie trzeba będzie z parkietu ściągać siłą
Kryjąca się w stwierdzeniu, że Yas na grube uda?Wujo Macias pisze:Miedzy Wami zawsze byla taka nic erotyzmu, delikatna i prawie niewyczuwalna, ale wciaz obecna.
księżycówka pisze:Dobrze, że mnie podkusiliście z tym byłym. Oj dobrze. Właśnie skończyłam 1,5 h rozmowę i wstępnie się umówiłam. Wieki go nie widziałam, a w zeszłym roku przerwaliśmy naszą tradycjęBędziemy nadrabiać
Dwa tropy "kto sie czubi, ten sie lubi" oraz fakt, ze mowi o jej udach pozwala podejrzewac, ze sie w niej po cichu podkochuje, a zdjecie Yas lezy wymietolone przy jego lozku ( ze obok stoi karton z chustkami to juz insza inszosc).Kryjąca się w stwierdzeniu, że Yas na grube uda?![]()
a Ty nie jeczales, ze za malo czasu na probne egzaminy masz?Mati pisze:american pie wesele na noc?? czemu nie
księżycówka pisze:i wstępnie się umówiłam
Na 100% mniej śmiechu w życiu miałaMati pisze:co Ty byś bez nas zrobiła <browar>
Oj tak. Dlatego ja takich konkretniejszych fotek do neta nie wrzucamWujo Macias pisze:djecie Yas lezy wymietolone przy jego lozku ( ze obok stoi karton z chustkami to juz insza inszosc).
Pff, a ja właśnie się kapnęłam, że nie dostałam odpowiedzi na bardzo ważnego privaMia pisze:ja też się umówiłam
Wujo Macias pisze:a Ty nie jeczales, ze za malo czasu na probne egzaminy masz?
księżycówka pisze:Na 100% mniej śmiechu w życiu miała
księżycówka pisze:a ja właśnie się kapnęłam
księżycówka pisze:Pomija fakt, że lenie jesteście. Ja jak byłam chora to i tak ćwiczyłam.
Dzindzer pisze:W wieku lat 18
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości