Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Olivia pisze:Nieno Mia, trzymam za Ciebie kciuki w tym postanowieniu...
Nie wyszło
Yas, taka ładna dziewczyna jak TY i tak długo sama nie będzie

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Wujo Macias
- Maniak
Wujo Macias pisze:Yas, a moze i faktycznie nikogo nie znajdziesz
to zostanę lesbijką...
I tak nie lubię dzieci

Wujo Macias pisze:Tylko czy lepiej jest tkwic w zwiazku, gdzie nie ma uczucia z Twojej strony; czy lepiej byc szczerym wobec siebie i tego Twojego?
no wiem, że przecież wcale nie lepiej, dlatego coś z tym zrobiłam...
Idę się zakopać w książki
Yasmine pisze:To dlaczego wcześniej, przez 18 lat życia nikogo interesującego nie znalazłam? Dobra nie marudzę już
.
Kochana, Twoje życie się zmieniło, studiujesz, cały czas obracasz się w towarzystwie nowych ludzi, nie mówię, że łatwo jest poznać kogoś wartego uwagi - ale to nie jest niemożliwe! Zobaczysz, że wszystko się ułoży, tylko daj sobie czas
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
ty mi wystarczyszksiężycówka pisze:Kupiłeś sobie nowego kota do rozładowywania frustracji?
Ooo widze ze yas sie rozwodzi. Juz 2 lata temu kiedy sie rozstawaliscie i schodzilisice mowilem ze to jest skazane na porazke. Nabieracie sie wszyscy na te cale bajeczki o wiecznej "milosci". A to tylko doladowanie do mozgu odpowiednich substancji ktore wraz z biegiem czasu (czyt. " poglebiajacym sie znudzeniem partnera ktorego sie zna na wylot") dostarczane bedą w coraz mniejszych ilosciach, lub organizm zlapie na nie po prostu tolerke.
wyraziłem to cokolwiek to jest
Mia pisze:Kochana, Twoje życie się zmieniło, studiujesz, cały czas obracasz
się w towarzystwie nowych ludzi, nie mówię, że łatwo jest poznać kogoś wartego uwagi - ale to nie jest niemożliwe! Zobaczysz, że wszystko się ułoży, tylko daj sobie czas
Augusto pisze:Ooo widze ze yas sie rozwodzi. Juz 2 lata temu kiedy sie rozstawaliscie i schodzilisice mowilem ze to jest skazane na porazke. Nabieracie sie wszyscy na te cale bajeczki o wiecznej "milosci". A to tylko doladowanie do mozgu odpowiednich substancji ktore wraz z biegiem czasu (czyt. " poglebiajacym sie znudzeniem partnera ktorego sie zna na wylot") dostarczane bedą w coraz mniejszych ilosciach, lub organizm zlapie na nie po prostu tolerke.
wyraziłem to cokolwiek to jest
To w takim razie ON ma ciągle bardzo dużo tych substancji...
JA jednak w to nie wierzę, nie mogę, w to uwierzyć. Bo chyba istnieje miłość, w której ludzie po wielu latach czują do siebie pociąg i wydają się sobie ciągle bardzo interesujący.
z pewnością istnieje, inaczej to wszystko nie miało by większego sensu. Dobranoc.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
skrajne przypadki, zawsze sa odchyly od normy ktore ja potwierdzająDzindzer pisze:Yasmine napisał/a:
Bo chyba istnieje miłość, w której ludzie po wielu latach czują do siebie pociąg i wydają się sobie ciągle bardzo interesujący.
Istnieje
sens ma taki ze sluzy przetrwaniu gatunku,TedBundy pisze:z pewnością istnieje, inaczej to wszystko nie miało by większego sensu.
tak juz nas ewolucja ukszataltowala, 2 osobniki plci przeciwnej na swoj widok dostają kopa hormonalnego, wszystko oczywsicie by dokonac aktu kopulacji i stworzyc nowe osobniki, po tym juz te hormony są zbedne wiec znikają, reszte dorobil se czlowiek
[ Dodano: 2009-02-01, 22:17 ]
poczekaj 10 lat, wtedy jego "milosc" bedzie sie objawiala tak: "stara, no pospiesz sie z tym rosolem bo glodny jestem"Yasmine pisze:To w takim razie ON ma ciągle bardzo dużo tych substancji...
Ostatnio zmieniony 01 lut 2009, 22:15 przez Augusto, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
ja się właśnie dowiedizałem, że trzeciego i czwartego lutego br mam egzaminy próbne na technika
mmmm jak słodko. a potem dyrekcja dziwi się dlaczego są tak słabe wyniki??
czyżby dlatego, że nie daliśmy młodzieży dość czasu by się przygotowali? nie no, jaaaaaaaak. to nie nasza wina, tylko ICH bo się za mało uczą!!!
#$%$%#$%# mać

#$%$%#$%# mać

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- Wujo Macias
- Maniak
Ja wiem, ze glupota i sam sie z siebie smieje to piszac ( bo kazdy wie jak z nauka jest...), ale do tego egzaminu niby sie kilka lat przygotowywaliscie, a nie pod sam koniec, wiec biadolenie o malej ilosci czasu to o kant rzyci rozbic.Mati pisze:czyżby dlatego, że nie daliśmy młodzieży dość czasu by się przygotowali? nie no, jaaaaaaaak. to nie nasza wina, tylko ICH bo się za mało uczą!!!
"księżycówka, napisałem Ci priva"
mam dosyć niemieckiej literatury... i to jeszcze romantyzm,brr.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2009, 23:41 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
Dzindzer pisze:Istnieje
TedBundy pisze:z pewnością istnieje, inaczej to wszystko nie miało by większego sensu. Dobranoc.
uff, też ktoś w to jeszcze wierzy
runeko pisze:Głodna jestem...
a ja dalej nic jeść nie mogę. Wyrzuciłam prawie cały obiad i dla idei wcisnęłam w siebie kanapkę na kolacje. Przynajmniej oszczędzę na jedzeniu

runeko pisze:wciągnęłam dwa plasterki wędzonego łososia
I to przewazylo ,ze poszlam do lodowki po male co nie co
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
(5min pozniej) I jeszcze raz poszlam
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Ostatnio zmieniony 02 lut 2009, 00:46 przez tarantula, łącznie zmieniany 2 razy.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
inne."
Chcę iść do kina jutro, ale boję się, że znów będzie tak zimno i z tygodniowej kuracji będą nici. Grr!
[ Dodano: 2009-02-02, 01:23 ]
Tarantulla, idziesz ze mną na HANAMI - KWIAT WIŚNI, jak zaczną grać w Amoku?
Zapraszam
[ Dodano: 2009-02-02, 01:23 ]
Tarantulla, idziesz ze mną na HANAMI - KWIAT WIŚNI, jak zaczną grać w Amoku?
Zapraszam
Ostatnio zmieniony 02 lut 2009, 01:24 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Wujo Macias pisze:ale do tego egzaminu niby sie kilka lat przygotowywaliscie, a nie pod sam koniec, wiec biadolenie o malej ilosci czasu to o kant rzyci rozbic.
owszem Wujo, ale w okresie kiedy ja zajmuje się bardziej angielskim i polskim, oraz historią, takie wywalenie z pietruszki egzaminu próbnego na technika jest lekkim nieporozumieniem, nie sądzisz? fajnie, że zrobili, ale mogli powiadomić tydzień temu chociaż. zawsze to jakiś czas by sobie powtórzyć co nieco, a teraz co ja mam zrobić? pozostaje zrobić kupę...
Yasmine pisze:uff, też ktoś w to jeszcze wierzy.
ja też w to wierzę

Yasmine pisze:a ja dalej nic jeść nie mogę.
ja dzisiaj ruszyłem z dietą

Fuck it all! Fuck this world!...
Mia pisze:Tarantulla, idziesz ze mną na HANAMI - KWIAT WIŚNI, jak zaczną grać w Amoku?
Jak najbardziej ino ten tydzien odpada jako ,ze chora jestem (piekielna grypa).
[ Dodano: 2009-02-02, 03:10 ]
Dobranoc wszysykim.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
inne."
inne."
- ksiezycowka
- Weteran