![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Myślenie samodzielne jest naprawdę fajne, polecam. Jako zdeklarowany ateusz z cenię krytycyzm.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:Myślenie samodzielne jest naprawdę fajne, polecam.
TedBundy pisze:Jako zdeklarowany ateusz z cenię krytycyzm.
Nie Ted, byl chloptasiem Kaczynskich na posylki. Wszystko co robil, robil pod PiS. Ale tego nie widzisz, a u innych tego typu zachowania Ci wybitnie przeszkadzaja.TedBundy pisze:Czemu relatywizm, Wujku? Ktoś tą swołocz okrągłostołową wreszcie ścisnął za jaja. Tym kimś był Ziobro. Ale się bali, aż przyjemnie było patrzeć.
TedBundy pisze:o, bracie, nie znam bardziej propagandowego programu niż szkiełko
TedBundy pisze:czym oni się różnią od chociażby zidiociałych studentów po szkołach gotowania na gazie, którym myślenie zastępuje komentarz w GazWybie i WSI24, typowego elektoratu PO?
księżycówka pisze:Ty jesteś i tak miły prawie zawsze ;P Na jedno wychodzi ;P
TedBundy pisze:Gdy chcesz skompromitować przeciwnika politycznego
księżycówka pisze:Złoty brąz. Taki ciepły i niezbyt ciemny
księżycówka pisze:Ja go nawet nie trawię
TedBundy pisze:Myślenie samodzielne jest naprawdę fajne, polecam.
Wujo Macias pisze:Nie Ted, byl chloptasiem Kaczynskich na posylki.
Wujo Macias pisze:ale jest to czlowiek o kilka klas wyzej niz Ziobro.
Wujo Macias pisze:"ten pan juz nigdy nikogo nie zabije"
Wujo Macias pisze:ujawnianie akt ot. afery paliwowej temu "najwyzszemu z najnizszych"
Wujo Macias pisze:instrumentalne wykorzystywanie pozycji do szukania hakow na wszystkich, ktorzy poza obozem PiS, uzywanie Koteckiej w celu kontroli TVP
Mati pisze:nawet dzieci w podstawówce wiedzą, że lepiej siebie pokazać dziewczynie jako tego silnego i popisywać się przed nią jak gram w kosza, a tego drugiego któremu się podoba, pokazać, że nie dobiegł do łazienki...
Mati pisze:oni wyglądają przynajmniej
Mati pisze:psioczeniem na prawo i lewo i pluciem jadem
I Ty się z tego cieszysz?
TedBundy pisze:Konkrety Wujku, konkrety, nie propagandowe bzdury na poziomie koszernej.
Wyrośniesz z tych gówniarskich argumentów, spokojnieNie mogę, nieźle przyłoiłeś porównaniem.
TedBundy pisze:wyglądaj, uśmiechaj się, nie mów nic kontrowersyjnego.
TedBundy pisze:ale ja to całkiem spokojnie mówię
Wtorek.Nola pisze:nie wiem jaki dzisiaj jest dzień chyba
PMinister, o ile napisze, odpowiem nad ranem
Mati pisze:i oglądam jakieś głupie komedie romantyczne...a najgorsze jest to, że mi się podobają![]()
Mati pisze:trzymam się twardo opcji nr.1 ale caaaaaaaaaaaały czas zastanawiam się, czy nie skusić się na tą dwójkę
Mati pisze:i wtedy znajdę się w dupie
pani_minister pisze:Ted, dodałam sobie stronę do zakładek, w weekend pewnie pociągnę to dalej, chyba, że nie zależy Ci za bardzo i wolisz skończyć temat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości