księżycówka pisze:Szatynką nadal w moim odczuciu
dla mnie jasny brąz to szatynka, ciemny brąz to brunetka.
wpadłam na chwilę, bo umieram

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
I słusznie. Jej wybór czy chce urodzić. Ja gdybym chciała to bym urodziła, ale nie liczyła, że on żonę zostawi. Chyba wie w co się pakowała i teraz będzie ponosić konsekwencje.zuza23 pisze:A ja się nie chce wtrącać.
Ja też tylko na chwilkę, bo muszę się ogarniać. Wzięłam ostatnią w najbliższym czasie długą i gorącą kąpiel i im później się robi tym bardziej nie wiem czemu bać się zaczynam i panikować. Dziwne to o tyle, bo jestem pewna swojej decyzji.Mia pisze:wpadłam na chwilę, bo umieram![]()
księżycówka pisze:Ja gdybym chciała to bym urodziła, ale nie liczyła, że on żonę zostawi. Chyba wie w co się pakowała i teraz będzie ponosić konsekwencje.
Mia napisał/a:
Księżycówka, Ty już po?
Nie, o 13 dopiero wychodzę i jadę. Dopiero z wanny wyszłam.
księżycówka pisze:No mi przyszło co innego do głowy akurat. ;DD Niezłośliwie, serio. ;DD
księżycówka pisze:A ja i tak wolę blondynów
Grace pisze:a Ty co robisz?
Mati pisze:najlepsze są brunetki, zaraz za nimi szatynki, a na końcu blondynki
Wiesz ja noszę, ale skośną i o taką poprosiłam właśnie. Efekt powalający, bo nic wspólnego to ze skośną nie ma ;DD U mnie na Żoliborzu w miarę nowym salonie byłam, bo blisko i szybkoOlivia pisze:księżycówka, a gdzie Ty byłaś u tego fryzjera, że taka jesteś niezadowolona?
Jak ja byłam ostatnio, to od razu zapowiedziałam, że nie chcę mieć grzywki.
Ja nie muszę. Wolę być sobąMati pisze:ale chciałem być kulturalny i miły
Ja patrząc po naturalnym kolorze to na koniec. ;DDOlivia pisze:Wbiłam się w środek, to tak akuratnie.
U mnie na Żoliborzu w miarę nowym salonie byłam, bo blisko i szybko
Oprócz Ziobry oczywiście?
TedBundy pisze:Cytat:
Oprócz Ziobry oczywiście?
oczywiście.
Mati pisze:szczególnie mi się podobał w tej otoczce łachmanów, żulów i moherów skandujących "sprawiedliwe hasła" w stylu "Z. obroni nas przed złem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości