Plus A6W miesni w zasadzie nie rozbudowuje. Do tego sluzy ABS2. A6W sluzy do palania tluszczu, ale "plaski brzuch" nie jest rownoznaczny z "mocnymi miesniami brzucha".Miltonia pisze:Przez chwile tylko. Pozniej trzeba nadal pracowac, bo miesnie maja niestety to do siebie, ze trzeba je ciagle cwiczyc.
Szóstka Weidera
Moderator: modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
Wujo Macias pisze:A6W sluzy do palania tluszczu, ale "plaski brzuch" nie jest rownoznaczny z "mocnymi miesniami brzucha".
Ja zgłupieję, kilkanaście stron wcześniej pisaliście dokładnie co innego
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
- Wujo Macias
- Maniak
Nieprawda, juz kilka razy tu prostowalem jak wyglada sprawa z A6W. Chcesz miec nie tylko plaski ale i silny brzuch?lollirot pisze:Wujo Macias pisze:A6W sluzy do palania tluszczu, ale "plaski brzuch" nie jest rownoznaczny z "mocnymi miesniami brzucha".
Ja zgłupieję, kilkanaście stron wcześniej pisaliście dokładnie co innego
Pierw program, ktory miesnie wzmacni; potem wieder.
Nie wspominam juz o ograniczeniu syfnego jedzenia, lepszej diecie, cwiczeniach na plecy ( bo nie moze byc tak, ze brzuch jest mocny, a plecy slabe.) i ogolnym ruszaniu sie.
Weider to nie jest cwiczenie- cud, ktore wystarczy odbebnic i biegusiem na plaze.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Wujo Macias pisze:Nie wspominam juz o ograniczeniu syfnego jedzenia, lepszej diecie,
Mam dobrą dietę

ABS 2 nie jest przypadkiem dla zaawansowanych?
Ostatnio zmieniony 12 sty 2009, 19:33 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
- Bywalec
Po co lawka? Bo jak robie brzuszki to mi sie nogi podnosza, a lawka ma takie cos gdzie mozna oprzec. Moze jak sie jest kobieta i ma sie mniejszy ciezar gornej czesci ciala to nogi sie od brzuszkow nie podnosza az tak bardzo, nie wiem. Mi to strasznie przeszkadza i uniemozliwia szybkie robienie brzuszkow.
- ksiezycowka
- Weteran
To jest takie na przykład? http://pl.youtube.com/watch?v=RMWBLG4syRQ
Nic o tym nie wiem
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
- ksiezycowka
- Weteran
Księżycówka Ty już po dzisiejszym??
Nie no, ja wieczorem będę robić.
wybaczm, że okolice północy uznałam za wieczór ;P
ale ja też jeszcze przed

Ostatnio zmieniony 12 sty 2009, 23:41 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Maverick pisze:Po co lawka? Bo jak robie brzuszki to mi sie nogi podnosza, a lawka ma takie cos gdzie mozna oprzec. Moze jak sie jest kobieta i ma sie mniejszy ciezar gornej czesci ciala to nogi sie od brzuszkow nie podnosza az tak bardzo, nie wiem. Mi to strasznie przeszkadza i uniemozliwia szybkie robienie brzuszkow.
A po co robic szybko?
Ja i tak zwykle robie z nogami opartymi na pilce, albo pilke podnosze. Rzadziej z nogami opartymi na ziemi. Eeee, lawka zdecydowanie mi nie jest potrzebna.
A z tym tematem jest smiesznie, bo jakos nie widzialam zbyt czesto, zeby ktos wytrzymal dlugo. Ten program to masakra jakas. Ja tam wole cwiczenia na wszystko, nudno nie jest az tak bardzo. Ale bede trzymac kciuki za Wasze meczarnie

"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
- ksiezycowka
- Weteran
Ja z założenia nie robię wszystkiego, bo uważam to za przesadę. I fakt, że jest ciężki, ale przynosi efekty. Poza tym przecież to tylko ćwiczenia na brzuch. Nikt nie mówi, że tylko brzuch ćwiczymy. No przynajmniej ja. Ale miła odmiana od brzuszkówMiltonia pisze:jakos nie widzialam zbyt czesto, zeby ktos wytrzymal dlugo. Ten program to masakra jakas. Ja tam wole cwiczenia na wszystko, nudno nie jest az tak bardzo.
- ksiezycowka
- Weteran
no co Ty? ja za każdym razem po oddaniu czułam się dobrze i skutków jakichkolwiek nie odczuwałam.Mati pisze:tylko, że po tym oddaniu krwi, dla mnie wejście na pierwsze piętro było wysiłkiem .
Dzisiaj zaczęłam też, więc pierwszy dzień za mną
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Maverick pisze:Po co lawka? Bo jak robie brzuszki to mi sie nogi podnosza, a lawka ma takie cos gdzie mozna oprzec.
A ja durna pod łózko chowam

Miltonia pisze:Ale bede trzymac kciuki za Wasze meczarnie
A za moja piłkę
Maverick pisze:Kolejnym minusem jak robie brzuszki na dywanie jesst to ze regularnie przeowam sie do tylu. I co powiedzmy 30 brzuszkow musze sie repetowac o pol metra do przodu.
Ja robie na takim obciachu do łazienki, czyli mate łazienkowa. No takie coś http://allegro.pl/item514083024_mata_la ... kolor.html
Tyłek mi się nie ślizga na tym
no co Ty? ja za każdym razem po oddaniu czułam się dobrze i skutków jakichkolwiek nie odczuwałam.
Wiesz każdy organizm inaczej to znosi.
SaliMali pisze:no co Ty? ja za każdym razem po oddaniu czułam się dobrze i skutków jakichkolwiek nie odczuwałam.
no to zależy od organizmu. mój kumpel prawie zawsze odpływa przy pobieraniu i musi mieć pochylony do tyłu fotel. nasza cała piątka po wbiegnięciu do busa omału co nie padła
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
summer86 pisze:Zaczęłam od dziś. Jakiś rok temu odpadłam przy 20. dniu ze względu na ból pleców.
Bo, jak mi powiedzial ktos kto sie na tym zna, przy takich cwiczeniach trzeba tez cwiczyc miesnie plecow (zapomnialam jak sie one nazywaja, ale te na wysokosci brzycha i oczywiscie cale plecy).
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać