Oczywiście, że nie pasująca, bo nie potrzebująca (_|_), żeby coś przekazać.Calineczka pisze:Jakaś totalnie wyjęta z dupy ironia, nie pasująca w ogóle do tego o czym piszę.
Idiotyczny mętlik
Moderator: modTeam
- joj_sport87
- Maniak
Calineczka pisze:Swoją drogą - czy są w ogóle ludzie, którzy przez całe życie mieli tylko jednego partnera seksualnego?
sa i nie placza z tego powodu.
zamiast cieszyc sie z kazdej chwili, wymyslasz cos niedorzecznego, wpajasz sobie do glowki. Tylko sama bronisz sie przed taka krytyka. Jesli jestes w stanie z jakiegos blahego powodu zniszczyc to co budowaliscie przez 4 lata to zrob to;) (nic Ci nie wmawiam, daje Ci obraz), tylko jak ktos wspomnial - czasem nie ma powrotow

W sumie dialogi przeczytałam tylko do pewnego momentu i muszę już teraz odpowiedzieć, bo zaraz zapomnę, co mi się nasunęło na myśl. Zdaje mi się, że ten, z którym się skończyło, zanim się zaczęło zaczął trochę żałować tego, co zrobił, że dał Ci kosza. Ale wiesz, skoro kochasz Twojego chłopaka i nie masz wątpliwości, że chcesz z nim być (i z wzajemnością), to nie powinnaś zawracać sobie głowy tym, co było kiedyś. Nie myśl o tym, co czuje ten pierwszy chłopak, jeśli Ci na nim nie zależy. Jasne, że gdyby wtedy nie dał Ci kosza, to wszystko mogłoby wyglądać inaczej. Mogłoby, ale nie musiało też. Tego już się nei dowiesz i bez sensu byłoby niszczyć przez wspomnienia coś, co może trwać długo i dawać szczęście. Chyba, że na tamtym pierwszym też Ci zależy, to wtedy bardziej skomplikowana sytuacja, którą tylko czas mógłby wyjaśnić.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”