Mati pisze:zamieszkamy we dwóch

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Martinoo pisze:A co leci?
Dzindzer pisze:Nie będzie potrzeby, Mati i tak zawsze wszystko wyżre
Dzindzer pisze:W niekończących sieTy mnie chcesz zabić <boje_sie>
księżycówka pisze:Zostaw mi nr ze zdjęciem
no jestem już tak wymęczony jej ględzeniem że jak tylko dostanę premię to znikam. a premia w styczniu lub jeszcze w grudniu. więc może na urodziny będę już na swoim. a na samą myśl że urodziny spędzę z rodziną toDzindzer pisze:Błazejku im dłużej siedzisz u matki tym będzie gorzej. Walnij sobie noworoczne postanowienie, ze do urodzin wspaniałej imbirowej pani mod się wyprowadzisz, ja mam urodziny pierwszego marca
księżycówka pisze:Bo miałeś tylko 61% z polaka
księżycówka pisze:Poza tym prędzej będę na południu w Krakowie czy Katowicach niż w Gorzowie
Blazej30 pisze:więc może na urodziny będę już na swoim.
teraz to odgryzę nogę jeśli będzie chciała mnie za nią przytrzymać. a nie wyprowadziłem się teraz bo chciałem spędzić święta z rodzinąMati pisze:ale to jest postanowienie, czy kolejne takie "coś" jak wtedy co Lolli mówiłeś?
teraz to odgryzę nogę jeśli będzie chciała mnie za nią przytrzymać. a nie wyprowadziłem się teraz bo chciałem spędzić święta z rodziną
Blazej30 pisze:raczej więc spędziłbym je sam wtedy...
Jeszcze sie za dupy zlapcie. Ile mozna nawijac o tym, ze Blazej powinien sie wyprowadzic; ze go wspieramy ( lub opierdzielamy, w zaleznosci od nastroju i uzytkownika.), ze stowarzyszenie umarlych poetow. Jesli u Blazeja NAPRAWDE tak wyglada w domu, jak nam rzeczony uzytkownik opisuje; to nie tyle trzymanie kciukow powinno odchodzic, co trzymanie sie za brzuchy ( ze smiechu.), bo to kuriozum i wesole poj.e.bstwo jest.Mati pisze:i tak jak Dżin trzymam kciuki! <browar>
Mia pisze:Pewnie, że nie. Sprzątamy
Nola pisze:nie śpimy,ależ skąd
Mia pisze:Po 5 latach odezwał się do mnie facet
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości