Interesuje mnie seria Ziaja Pro

Moderator: modTeam
Ja też go mam zamiar kupić, tylko muszę zużyć Masterpieca i 2000 Calorii. Ostatnio kupiłam jak były w promocji- 2000 Calorii super, natomiast do Masterpieca nie mogę się ciągle przekonać.Yasmine pisze:http://www.maybelline.pl/...l31l204l553.htm kupiłam ten tusz i się zakochałam.
Yasmine pisze:http://www.maybelline.pl/produkty/oczy/l29l30l31l204l553.htm kupiłam ten tusz i się zakochałam. Dla mnie ideał. Lepszy od Max Factora. Nic się nie rozmazuje, nie kruszy, nie skleja. Pogrubia, wydłuża. Piękna czerń. Znalazłam tusz marzeń
Ja chyba też tak mam. Po prostu wiem, że jak się coś skończy to mogę nie mieć akurat czasu na ganianie i kupowanie tego co się skończyło.Mikro czarnuch pisze:Nie wiem, czy tylko ja mam takie tendencje do chomiczego traktowania (kupowania na zapas) kosmetyków, zwł. tych pielęgnacyjnych?
księżycówka pisze:Ja chyba też tak mam. Po prostu wiem, że jak się coś skończy to mogę nie mieć akurat czasu na ganianie i kupowanie tego co się skończyło.
księżycówka pisze:Sympatycznie ten peeling wygląda. Gdybym używała takich rzeczy pewnie bym się skusiła
Ale ja nie mam czego łuszczyć. Mam wszędzie gładziutką skórę, a jak raz użyłam takiego ślicznie pachnącego malinkami peelingu to byłam czerwona i poraniona wręcz mimo, że użyłam delikatnie bardzo. Kosmetyki też wchłaniają mi się błyskawicznieMikro czarnuch pisze:Ja tam czasem lubię się złuszczyć, Tobie też polecam![]()
księżycówka pisze:Ale ja nie mam czego łuszczyć. Mam wszędzie gładziutką skórę, a jak raz użyłam takiego ślicznie pachnącego malinkami peelingu to byłam czerwona i poraniona wręcz mimo, że użyłam delikatnie bardzo. Kosmetyki też wchłaniają mi się błyskawicznieMikro czarnuch pisze:Ja tam czasem lubię się złuszczyć, Tobie też polecam![]()
Miltonia pisze:szczegolnie odzywki do paznokci i krem do rak z pamiecia.
A ktos probowal nowej mascary Givenchy z nowa szczotka kula?
Mikro czarnuch pisze:peelingi enzymatyczne
Dzindzer pisze:Mikro czarnuch pisze:peelingi enzymatyczne
A masz jakiś taki sprawdzony
Mikro czarnuch pisze:Polowałam ostatnio na dobry peeling do ciała.
No i upolowałam, Lirene, dla mnie bomba! Dobrze wygładza i ujędrnia, no i rewelacyjnie 'świeżuteńko' pachnieLato w zimę
http://www.lirene.pl/s64-....4.kroki_pl.php
Dzindzer pisze:Mikro czarnuch napisał/a:
peelingi enzymatyczne
A masz jakiś taki sprawdzony
Mikro czarnuch pisze:Stosuję delikatny peeling enzymatyczny Pharmaceris z serii A,
Mia pisze:najlepszy jakiego używałam to peeling enzymatyczny Alcina (profesjonalna firma kosmetyczna)
Mia pisze:Bardzo polecam, jeżeli ktoś szuka dobrego produktu.
Dzindzer pisze:Gdzie można kupić i czy są różne do różnego rodzaju skóry
No ja właśnie szukam takiego dobrego, także3 cena mnie nie odstrasza
Mikro czarnuch pisze:Jeśli by przeliczyć cenę za ten z pharmaceris, który ma li tylko 50 ml, ech...
Mógłby być tańszy, ale skoro to 150-ątka to ... muszę napisać list do świętego mikołaja, bez dwóch zdań
Miltonia pisze:Krem z pamiecia, cos tu nawet napisali:
http://www.beautyline.pl/...id_produktu=549
Mia pisze:bo maseczki działają najlepiej na oczyszczoną skórę twarzy.
Mia pisze:Pojemność to też 50ml, a występuje jeszcze w miejszym 25ml opakowaniu.
Ale dałabym głowę, że to było 150ml, pomyliło mi się z innym produktem.
Dzindzer pisze:Ja zawsze najpierw oczyszczam potem odżywiam. Ponoć najlepiej po 17 bo ponoć wtedy się składniki najlepiej wchłaniają ( kolejna mądrość w tv zasłyszana)
Mikro czarnuch pisze:50ml -> 150ml robi różnicę, ale pomylić może się każdy
Ja się jeszcze z tym peelingiem wstrzymam. Nie ukrywam, że jak na peeling to dla mnie sporo ;]
Mia pisze:Mikro czarnuch pisze:50ml -> 150ml robi różnicę, ale pomylić może się każdy
Ja się jeszcze z tym peelingiem wstrzymam. Nie ukrywam, że jak na peeling to dla mnie sporo ;]
Wiem, ale dalej będę się upierać, że on jest szalenie wydajny, bo jest w proszkua 50 ml proszku a płynu/żelu też robi różnicę. Na jednorazowe użycie używa się szczypty proszku, dodaje trochę wody i tak nakłada na twarz, wmasowując okrężnymi ruchami.
Mia pisze:Ostatnio wypróbowałam żel pod prysznic Kamil o zapachu miętowej czekolady
Mikro czarnuch pisze:Prośba do Dzindzer: Jak już uda Ci się nabyć ten peeling i go przetestujesz na własnej skórze to skrobnij jakąś krótką recenzyjkę, coby potwierdzić, czy cena rzeczywiście przekłada się na jakośćZ góry dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 129 gości