Bawiac sie samemu ze soba czy z partnerem?:)
w sumie tak z ciekawosci:)
Kiedy szybciej dochodzicie?
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Samemu, bo wtedy przecież tylko o to chodzi.
Z partnerem zupełnie o co innego więc nie zależy mi żeby szybko dojść. Chociaż oczywiście bywało, że bardzo szybko też za 1 razem dochodziłam jeśli dawno nie było seksu z jakiś przyczyn. Ale kolejne już wolniej wtedy.
Z partnerem zupełnie o co innego więc nie zależy mi żeby szybko dojść. Chociaż oczywiście bywało, że bardzo szybko też za 1 razem dochodziłam jeśli dawno nie było seksu z jakiś przyczyn. Ale kolejne już wolniej wtedy.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2008, 06:56 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wstreciucha
- Weteran
- Pasjonat
To zależy, ale... dochodzę do wniosku, że szybciej jednak z partnerem
Wibrator, choćby najbardziej 'wypasiony', nie popieści i nie possie moich piersi.
A przyznać muszę, że znacznie łatwiej osiągam rozkosz, gdy partner dodatkowo zajmuje się także pieszczotami tzw. 'krągłości górnych, SSAKowych' <rozmarzyła się>
Inna sprawa, że orgazmy mam wtedy silniejsze![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Wibrator, choćby najbardziej 'wypasiony', nie popieści i nie possie moich piersi.
A przyznać muszę, że znacznie łatwiej osiągam rozkosz, gdy partner dodatkowo zajmuje się także pieszczotami tzw. 'krągłości górnych, SSAKowych' <rozmarzyła się>
Inna sprawa, że orgazmy mam wtedy silniejsze
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Zdrowy rozsądek jest niezdrowy dla marzeń
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”