Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
Augusto pisze:biorąc pod uwage ze "F" jest prawie w odelgosci 10 cm od "K" wiec sobie wydedukowalem ze "Fisiel" to nie literówka
Augusto na detektywa
Augusto pisze:wole pomeczyc jasminke
normalka ;DD. Więc fisiel to taki nowy kisiel, marchewkowo-owocowy. Między innymi marchewkowo - jabłkowy, która dzisiaj miałam okazję konsumować z mamą. I okazał się bardzo dobry.
Koleżanka mnie na piwko wyciąga, a ja się miałam uczyć. No i oczywiście idę na piwko.
Ale mi się dziś włosy ułożyły <dajeserce>
[ Dodano: 2008-11-11, 18:33 ]
Blazej30 pisze:ona ma dużego bad boya
a Ty skąd wiesz
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
antycypowałem że lubisz duże rozmiaryYasmine pisze:a Ty skąd wiesz?
Ostatnio zmieniony 11 lis 2008, 18:59 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- kot_schrodingera
- Weteran
Augusto, ta Twoja maniera pt "jestem debilem i inie znam znaczenia slow, nie wiem co sie na swiecie dzieje, nie wiem co to wyszuliwarka" juz jest mocno nudna, nie sadzisz? Nawet ja, ktora zaglada tu raz na ruski rok (ojej, co to ruski rok?), widze to co chwile i nie jest to ani ciekawe, ani smieszne.
No i na forum w ogole sie nie udzielasz, tylko tutaj siedzisz i piszesz po jednym nierozwinietym zdaniu. Wez sie chlopie ogarnij troche i przestan juz.
No i na forum w ogole sie nie udzielasz, tylko tutaj siedzisz i piszesz po jednym nierozwinietym zdaniu. Wez sie chlopie ogarnij troche i przestan juz.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
Moon moge to samo napisac. Tylko ona cos jeszcze pisze na forum poza pytaniem "o co chodzi, nie znam tego slowa". A Augusto prawie nic - zadalam sobie trud i przejrzalam kilka stron jego postow. I uwazam, ze to jest poza, tylko wyjatkowo nieudana.
musze sie tu udzielac, ten topic to moje okno na swiat, kontakt ze spoleczenstwem,a w tematycznych nie pisze bo jak przeciez mam zerowe doswiadczenie w tych sprawach, a z tą maniera racja , skonczeMiltonia pisze:No i na forum w ogole sie nie udzielasz, tylko tutaj siedzisz i piszesz po jednym nierozwinietym zdaniu. Wez sie chlopie ogarnij troche i przestan juz.
Augusto pisze:musze sie tu udzielac, ten topic to moje okno na swiat, kontakt ze spoleczenstwem,a w tematycznych nie pisze bo jak przeciez mam zerowe doswiadczenie w tych sprawach, a z tą maniera racja , skonczeMiltonia pisze:No i na forum w ogole sie nie udzielasz, tylko tutaj siedzisz i piszesz po jednym nierozwinietym zdaniu. Wez sie chlopie ogarnij troche i przestan juz.
No a dlaczego to ma byc okno na swiat? Jakos nigdy nie powiedziales, nie spotkales sie chyba tez z nikim z forum. Sam nie chcesz nic zmienic, a inni musza cierpiec przez to

Poza tym w dzialach temetycznych mozna pisac co sie Tobie wydaje. Nie trzeba miec doswiadczenia we wszystkim, to chyba oczywiste, ze nie kazdy ma doswiadczenie w tematach od "czy zajdzie w ciaze jak dotknalem ja tam palcem a dwa dni wczesniej mialem plemnika na innym palcu" do "bezstresowe wychowanie". Pisz co o tym myslisz, co Ci sie wydaje, a nie o swoich doswiadczeniach.
I wez sie za siebie troche.
- kot_schrodingera
- Weteran
Miltonia, nie przesadzaj - oto przykład udzielania się Augusto: http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... start=1740
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
- Wujo Macias
- Maniak
A wzielas w ogole pod uwage, ze Augusto sie zgrywa?No a dlaczego to ma byc okno na swiat? Jakos nigdy nie powiedziales, nie spotkales sie chyba tez z nikim z forum. Sam nie chcesz nic zmienic, a inni musza cierpiec przez to
Poza tym w dzialach temetycznych mozna pisac co sie Tobie wydaje. Nie trzeba miec doswiadczenia we wszystkim, to chyba oczywiste, ze nie kazdy ma doswiadczenie w tematach od "czy zajdzie w ciaze jak dotknalem ja tam palcem a dwa dni wczesniej mialem plemnika na innym palcu" do "bezstresowe wychowanie". Pisz co o tym myslisz, co Ci sie wydaje, a nie o swoich doswiadczeniach.
I wez sie za siebie troche.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Nie wzielam, bo on tak pisze od kilku lat. To nawet jesli bylo to zgrywanie, to juz dawno powinno przestac smieszyc nawet srednio inteligentnego autora zartu. No i nie widze, zeby kogos to smieszylo, raczej wszyscy traktuja go z politowaniem, w najlepszym przypadku, a zwykle z wyzszoscia i zlosliwie. No ale moze tak lubi.
Blazej30 pisze:randka
no jakżeby inaczej
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
księżycówka pisze:Nie.
szlag.
kurcze czoooołg był u mnie w mieście i Rosomaki takie duuużeee

ma ktoś ochotę na kawałek sernika?
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- Wujo Macias
- Maniak
Tez tak myslalem, ale na moje to Augusto robi sobie w jakims stopniu jaja. Zmienia mu sie styl pisania, wychodzi z niego czasem zupelnie inna osoba.Miltonia pisze:Nie wzielam, bo on tak pisze od kilku lat. To nawet jesli bylo to zgrywanie, to juz dawno powinno przestac smieszyc nawet srednio inteligentnego autora zartu. No i nie widze, zeby kogos to smieszylo, raczej wszyscy traktuja go z politowaniem, w najlepszym przypadku, a zwykle z wyzszoscia i zlosliwie. No ale moze tak lubi.
Wciaz nie swiadczy to o tym, ze jest calkowicie normalny, niemniej wiekszosc stalych uzytkownikow tego forum w mniejszym lub wiekszym stopniu jest zyebana genetycznie ( tak, ja rowniez.).
Genetycznie to nie. Mysle, ze warto oszczedzic naszych biednych rodzicow. Ale normalnych calkiem tu nie ma. Poza tym jedna z moich profesorek wybila sie na teorii, ze wszyscy sa, czasowo przynajmniej, uposledzeni. Tak wiec mamy usprawiedliwienie.
- Wujo Macias
- Maniak
To jest bardzo dobra wodka. Fakt, od kiedy stac mnie na cos lepszego, to nie pije, niemniej... To wciaz jest bardzo dobra wodka!Dzindzer pisze:Wujo Macias pisze:Zmienia mu sie styl pisania, wychodzi z niego czasem zupelnie inna osoba.
Pewnie efekt uboczny Starogardzkiej
- kot_schrodingera
- Weteran
- Maniak
Jesli chcesz mi kupic jakas flaszke, to mozesz rzucic flote na Bolsa, tudziez Maximusa. Klasyki takie, ale to przeciez wodka tylko.Mati pisze:Wujo Macias pisze:Fakt, od kiedy stac mnie na cos lepszego
a jaką Ty pijasz Wujo? no chyba, że "coś lepszego" to całkiem co innego
Opcjonalnie moze byc jakas wisniowka.
jedna dzindzer zrozumiala moje chwilowe zmiany osobowosci, ja siue narabie to pisze inaczej niz na trzezwo, swiat wydaje mi sie jakis taki prosty i cukierkowy, ale to szybko wraca do normy,Dzindzer pisze:Pewnie efekt uboczny Starogardzkiej
nie wiem jakie niby odstepstwa zauwazylas miltonia ktore wskazywalyby ze jestem kims innym niz na forum
[ Dodano: 2008-11-11, 22:23 ]
pasikowski ultra politycznie poiprawny - wymazony bohater wybiorczej