lollirot pisze:Na Twoim miejscu zmieniłabym miasto.
a całkiem możliwe, że gdzieś od października przyszłego roku będę mieszkać w Szczecinie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati pisze:a całkiem możliwe, że gdzieś od października przyszłego roku będę mieszkać w Szczecinie
PFC pisze:No jak wszystko po mej myśli pójdzie, to ja w Szczecin od października opuszczę na dłuższy czas.Dobrze, że rotacja jest.
PFC pisze:Szczecin to perspektywiczne miejsce dla nastolatków, bo za jakieś 6-7 lat będzie tutaj naprawdę przyzwoite miejsce do życia, tak więc Mati dobrze kombinujesz
PFC pisze:A i wojsko jeszcze u nas jest.
Yasmine pisze:Ja bym miała wymówkę, że bierzmowania nie mam, bo serio nie mam.
Yasmine pisze:I wróciłam z kina z Piły V.
czy ja wiem, czy tak szybkoNola pisze:no ja też nie mam, ale zawsze można szybko zrobić
Nola pisze:nie szkoda Ci było pieniędzy na taki film?
spoko, spokolollirot pisze:tak naprawdę są bardzo grzeczne i nauczyły się sporo. Rozpiera je energia, ale to w końcu dzieciaczki
Nie do każdej części był ten sam scenarzysta. A film znowu nastawiony tylko na rzeźnię, czy jest trochę w tym normalnego horroru?Yasmine pisze:I zastanawiam się, czy ten koleś co wymyśla te scenariusze, jest całkiem normalny
Czemu? Świetny filmNola pisze:po obejrzeniu stwierdziłam, że dobrze że oglądałam w domu(a wcześniej zamierzałam iść do kina).
Joasia pisze:A film znowu nastawiony tylko na rzeźnię, czy jest trochę w tym normalnego horroru?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości