Faktycznie dramat.Yasmine pisze:a kabanosa, który się do mnie uśmiecha w lodówce... to nie potrafię sobie odmówić

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
witaj <uscisk>TedBundy pisze:Tęsknił ktoś?
owirusuj może kompa, co?TedBundy pisze:vide kryzysu finansowego i załamaniu rynku nieruchomości. Drożeć będzie, cały czas, najlepsza inwestycja. Tak, oczywiście. Słuchając reżimowych ekspertów kończy się z ręką w nocniku.
względy falliczneYasmine pisze:Dlaczego umiem sobie odmówić wszystkiego, słodyczy, chipsów, jakiś kurna fast foodów, a kabanosa, który się do mnie uśmiecha w lodówce... to nie potrafię sobie odmówić
Yasmine pisze:bo współczuję bardzo i łącze się z jej biegunką,
Yasmine pisze:a kabanosa, który się do mnie uśmiecha w lodówce... to nie potrafię sobie odmówić
Blazej30 pisze:witaj <uscisk>
względy falliczne![]()
Dzindzer pisze:Yasmine napisał/a:
a kabanosa, który się do mnie uśmiecha w lodówce... to nie potrafię sobie odmówić
Ja również kabanosowi nie umiem odmówić, takiemu suchemu
Yasmine pisze:że mi się najpierw w cyckach odłoży
Ja bym, skoro taki to obfitujacy w dramaty dzien, sprawdzil jeszcze czy przypadkiem biedronki od worka na kapcie Ci ktos zlosliwie nie oderwal.Mati pisze:Dżizas, czemu w tym domu nie ma papieru kancelaryjnego wtedy kiedy go najbardziej potrzebuje??i musiałem zapieprzać przez te błota do tesco. no i jeszcze zrobili mi przemeblowanie regałów
wrrr
To zes z siebie wykrzesal. Kreatywne, jak na 19latka.Mati pisze:odczep się Wujo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości