Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 08 paź 2008, 20:55

Blazej30 pisze:
Wujo Macias pisze:jestem jeczydupa
straszna <diabel> prawie mi dorównujesz - tylko że ja mam powód (nie zmienię swej urody). Wujo Macias, są miejsca gdzie biorą wszystko, jak leci - byle klientów nie zjadało. na moje "stanowisko", dowiedziałem się, była taka podaż że brali wszystko co biega i na drzewo ni ucieka. fakt że ma to i swoje minusy.
Opcji zeby zarobic jest full- moj znajomy sprzedaje wycieraczki pod tescaczami, media marktami. wyhacza na rasie 2000- 3000 miesiecznie. O maturze czasem pomysli, ale na tym koncza sie jego plany edukacyjne.
Mozna? Mozna. Tylko, ze do takiej pracy trzeba miec mentalnosc odpowiednia. Dopoki nie bede musial zarobic na chore dziecko, tudziez tego typu wice- nie biore nawet pod uwage.
AMX- Wiem, ale z drugiej jesli dajmy na to na weekendy bede sprzatal szklo w knajpie to gdzie miejsce na zycie prywatne? Bo o zwiazku w taim ukladzie moge zapomniec, jao ze w weekendy sie glownie widujemy. Przeciez nie na zarabianiu to tylko polega...
Chaos, matnia, frustracja, beznadzieja- tak ja to widze.
Andrew- Absolwenci SGH tez swojego czasu po stuiach nie brali nic ponizej kilku tysi na lape. Potem przyszedl krach (okolice '97 bodajze.) i nagle okazalo sie, ze i za 800 mozna pracowac, jesli innych opcji nie ma.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 08 paź 2008, 20:58

Blazej30 pisze:Marissa napisał/a:
Zrób sobie operację plastyczną <diabel>
przeszczep twarzy jest drogi :(

Są minusy, ale lepiej się poczujesz po rekonwalescencji. Przynajmniej pozbędziesz się kompleksów.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 paź 2008, 21:03

Blazej30 pisze:a co u ciebie?

Kaszel, kichanie, dołki jesienne a poza tym to dobrze.

Blazej30 pisze:przeszczep twarzy jest drogi :(

Nie rób tego. Ja ma plany odnośnie Twojej szpetoty. Jak polecimy w ten kosmos to złych kosmolców Tobą będę straszyła ;)
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 paź 2008, 21:03

Dzindzer pisze:Zależy jeszcze co za ten tysiaczek trzeba by zrobić

ja mogę za tysiaczek kiwnąć palcem :) bardzo chętnie, mogę nawet kilka razy :P

w sumie nie narzekałbym jakbym miał teraz jakąś robotę, bo kurcze siłownia zżarła mi troszkę funduszy. żałuje, że nie przyjąłem tej roboty od Rafała do rozwożenia pizzy, ale kurde mam maturę na ten rok, a w weekendy nie byłoby mnie w domu praktycznie i kiedy czas na naukę? :/ ehhh

idę zrobić sobie kolację <zupka>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 08 paź 2008, 21:27

Macias ale ja nie mówię o weekendach ,bo wtedy to ty masz na uczelni siedzieć. Ja mówię o różnych chałturach wieczorami i etc. Nie wiem ,zostań Czat-operatorem czy cuś podobne uskuteczniaj. To są pierdoły ale zawsze jakieś parę stówek wpadnie.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 08 paź 2008, 22:12

Wujo Macias pisze:moj znajomy sprzedaje wycieraczki pod tescaczami, media marktami
ale to raczej praca dla tych po podstawówce.
Wujo Macias pisze:nie biore nawet pod uwage
właściwie to czego ty szukasz? cały w tym szkopuł że gdybyś zapukał do jakiejś firmy i zapytał czy cię zatrudnią, to padnie pytanie:"co chciałbyś robić?". mam wrażenie że sam nie masz pomysłu na siebie. a dziś to podstawa. i nie chodzi to o doświadczenie czy wykształcenie. to duże plusy. ale brak doświadczenia można nadrobić. szybko się ucząc. nikt nie posadzi cię na stanowisku prezesa, pilota czy operatora elektrowni jądrowej. zaczniesz od dołu. ale najgorzej jest jest gdy nie wiesz co chcesz robić.
Marissa pisze:Przynajmniej pozbędziesz się kompleksów.
to ja biorę twarz Pita <diabel>
Dzindzer pisze:Ja ma plany odnośnie Twojej szpetoty. Jak polecimy w ten kosmos to złych kosmolców Tobą będę straszyła ;)
może będę miał szansę u klingonek?

[ Dodano: 2008-10-08, 22:17 ]
AMX pisze:Ja mówię o różnych chałturach wieczorami i etc. Nie wiem ,zostań Czat-operatorem czy cuś podobne uskuteczniaj. To są pierdoły ale zawsze jakieś parę stówek wpadnie.
albo choć projektować strony www. i zawsze coś wpiszesz do CV. ludzie wpisują nawet kółka zainteresowań.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 paź 2008, 22:28

Augusto pisze:2. maja gowniane studia ktore nie wymagaja nauki zbyt wiele

może nie wyciągałabym takich wniosków od razu, że gówniane studia, ale pewnie takie które nie wymagają dużo nauki to tak. Z reguły ścisłe kierunki mają o wiele więcej nauki niż humanistyczne. Z tego co widzę. Koleżanka na pedagogice nic nie robi i jak ma kolosa raz w miesiącu to panika, że się każą jej uczyć, przez ostatnie 2 dni zajęć nie miała, a ja już siedzę w książkach, kilka kolosów zapowiedzianych, a promotorka powiedziała, że chce na styczeń widzieć gotową pracę licencjacką <pijak>
Ostatnio zmieniony 08 paź 2008, 22:29 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 paź 2008, 22:34

może będę miał szansę u klingonek?

Ale one szpetne są i takie dzikie
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 08 paź 2008, 22:34

Mylisz sie Blazej w dwoch kwestiach.
Pomysly na siebie mam. Troche nie wiem jak sie do tego zabrac, wiec traktuje je jako mrzonke, a nie cos realnego. Ale idea jakas jest. Mniejsza.
Kwestia druga- licza sie umiejetnosci i wyksztalcenie z doswiadczeniem, nie zadne tam "mam pomysl na siebie i szybko sie ucze". Takie motywy to moze przejda, jak kogos znajomy poleci; natomiast wchodzac na rozmowe z ulicy sprawisz tylko, ze koles ubawi sie setnie i rzuci "Dobra, a teraz censored panie, mam tu przynajmniej 30 lepszych od Ciebie."
No.
Ze zmienie ten zenujacy temat- ogladal kto 2gi sezon Hirołsów? Sie kupy spodziewalem,a tu o dziwo nie jest zle. Bym powiedzial nawet, ze trzyma poziom sezonu pierwszego (co poniektorzy zlosliwi stwierdza "Czyli co, kupa wciaz", ale ja wiem lepiej.), wiec fajnie jest.
Co prawda wiekszosc nowych postaci gra drewnem i jest jakas czerstwa, ale socjopatyczna blysk- blondyna daje rade. Seksowna i z jajem.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 paź 2008, 22:41

Wujo Macias pisze:Seksowna i z jajem.

:| hę?
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 paź 2008, 22:42

Chciałam wyrazić, że mamy bardzo niefajne sąsiadki. Ja chce sąsiadów naszych z tamtego roku ;(
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 08 paź 2008, 22:46

Nic tak dobrze na mnie nie wpływa jak wypocenie się na siłowni, potem zanurzenie się w basenie na parę chwil a potem posmażenie pupci w saunie <zakochany> Może jutro powtórka ??
Tak w ogóle to cześć wszystkim. Dzisiaj ściągnie mi się 2 sezon Detektywa Monk'a <banan>

[ Dodano: 2008-10-08, 22:47 ]
Yasmine pisze:mamy bardzo niefajne sąsiadki.

A co robią? :> Czyżby pierwszaki? <hahaha>
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 paź 2008, 22:55

Elspeth pisze:Dzisiaj ściągnie mi się 2 sezon Detektywa Monk'a <banan>

Matko jak ja go lubię <zakochany>
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 08 paź 2008, 22:57

Wujo Macias pisze:licza sie umiejetnosci i wyksztalcenie z doswiadczeniem, nie zadne tam "mam pomysl na siebie i szybko sie ucze". Takie motywy to moze przejda, jak kogos znajomy poleci; natomiast wchodzac na rozmowe z ulicy sprawisz tylko, ze koles ubawi sie setnie i rzuci "Dobra, a teraz censored panie, mam tu przynajmniej 30 lepszych od Ciebie."
i co mu po twoim trzydziestoletnim doświadczeniu? przecież to inna firma. nie wie co tam robiłeś. może kawę tylko tak naprawdę nosiłeś. dlatego niektórzy zaznaczają - doświadczenie poparte sukcesami. i chyba jasne jest że pomysł na siebie ma być wyrażony tym co zrobiłeś (jaki kierunek studiów wybrałeś, gdzie pracowałeś - jeśli chcesz chcesz być opiekunką to może pokaż że byłeś wolontariuszem w hospicjum, jeśli przewodnikiem turystycznym - że wszedłeś na K2 na rękach - to musi się kupy trzymać)

[ Dodano: 2008-10-08, 22:58 ]
Dzindzer pisze:Ale one szpetne są
może mniej wybredne? <diabel>
Ostatnio zmieniony 08 paź 2008, 22:58 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 paź 2008, 22:59

Elspeth pisze:A co robią? :> Czyżby pierwszaki? <hahaha>

właśnie nie, myślę że pierwszaki byłyby lepsze ! One takie bardzo niesympatyczne. Szczególnie jedna, taka blondyna, koszykarka jakaś,ma straszliwie wredną twarz, w ogóle się nie uśmiech. One mają klucz od pralni i okazało się w niedzielę, że pralka jest zepsuta. A współlokatorka na gwałt pralki potrzebowała dzisiaj. To ja mówię, żeby poszła się zapytać, czy zgłosiły tą pralkę na dół do naprawy. Ona się poszła zapytać, to ta wyskoczyła, że ona od trzech lat się tą pralką opiekuje i że ona dobrze wie, co ma robić w takiej sytuacji, że nawet niech nie liczy na to, że będą się kwapić żeby przyjechać do jednej pralki.
Druga sytuacja - płukałam sobie kubek i talerz(na którym nic nie było, a kubek był po zwykłej herbacie, normalnie brudne naczynia myję w kuchni)a ona do mnie, że mam tu naczyń nie myć, bo się zapycha i śmierdzi.
Trzecia sytuacja, brałam sobie rzeczy kiedy wychodziłam z kabiny prysznicowej, ale w pokoju zauważyłam, że czegoś brakuje i myślę gąbka ! Idę po tą gąbkę, ona akurat wychodzi z pokoju i mówi, że to jej gąbka. Na co, ja :|, że moja, bo przed chwilą się kąpałam i jej zapomniałam. Na co ona dalej się upierała że jej. W końcu znalazła w swoim pokoju swoją, powiedziała tylko, że faktycznie ma swoją i zamknęła drzwi.

[ Dodano: 2008-10-08, 23:01 ]
Elspeth pisze:posmażenie pupci w saunie

ale mi narobiłaś ochoty :D
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 08 paź 2008, 23:24

Yasmine pisze:Trzecia sytuacja, brałam sobie rzeczy kiedy wychodziłam z kabiny prysznicowej, ale w pokoju zauważyłam, że czegoś brakuje i myślę gąbka ! Idę po tą gąbkę, ona akurat wychodzi z pokoju i mówi, że to jej gąbka. Na co, ja :| , że moja, bo przed chwilą się kąpałam i jej zapomniałam. Na co ona dalej się upierała że jej. W końcu znalazła w swoim pokoju swoją, powiedziała tylko, że faktycznie ma swoją i zamknęła drzwi.
to faktycznie - wredna sucz <glaszcze>

Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 08 paź 2008, 23:34

Blazej30 pisze:
Yasmine pisze:Trzecia sytuacja, brałam sobie rzeczy kiedy wychodziłam z kabiny prysznicowej, ale w pokoju zauważyłam, że czegoś brakuje i myślę gąbka ! Idę po tą gąbkę, ona akurat wychodzi z pokoju i mówi, że to jej gąbka. Na co, ja :| , że moja, bo przed chwilą się kąpałam i jej zapomniałam. Na co ona dalej się upierała że jej. W końcu znalazła w swoim pokoju swoją, powiedziała tylko, że faktycznie ma swoją i zamknęła drzwi.
to faktycznie - wredna sucz <glaszcze>
Wyslijmy tam Blazeja, nauczy juz ona ja moresu!
Co nie Blazejjo?
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 08 paź 2008, 23:40

Wujo Macias pisze:Wyslijmy tam Blazeja, nauczy juz ona ja moresu!
krótka rozmowa z rektorem i wyleci...

chwastek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: chwastek » 08 paź 2008, 23:47

Blazej30 pisze:
Wujo Macias pisze:Wyslijmy tam Blazeja, nauczy juz ona ja moresu!
krótka rozmowa z rektorem i wyleci...

rektora chyba <cieszy_sie>

wujo_macias ja to bym cie pogoniła do pisania <pejcz> - na dużych chłopców wydaje sie być skuteczny ... yyy ...
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 09 paź 2008, 00:07

kurde już ta godzina, a rano trzeba wstać :/

dobranoc
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 paź 2008, 08:35

Błazej - twoja twarz nie jest problemem ! kiedy to do Ciebie dotrze , Ja Cie widzialem , ja sie na tym znam , ja Ci mówie przestan pitolic o tej swej urodzie !

A co do całej reszty tematu jaki sie tu ciagnie to mam duzo ale...
Nie wynika z tego za wiele bo np . co Wuja interesuje , co zrobił by poszezyc swa wiedze pomijajac studia ?
Niestety musze tu przytoczyc przyklad swojego syna , wiem niektórym sie slabo zrobi [:D] , ale czytac i nie marudzic .
Zawsze mial jakies hobby , to zainteresował sie chemią i drążył temat az uznał go za zgłebiony czy też mu pzreszło , ale to pozwoliło mu osiagnac wiedze w tym temacie dosć znaczną , potem zainteresował sie fotografią i aparatami - tu temat podobny , mało kto moze go w tej kwesti zaskoczyc a przynajmniej mi sie tak wydaje , potem wszedł na temat Win i wszystko co jest z tym zwiazane , produkuje wina wiedze na ten temat ma , szukał czytał itd. i na dzis zna sie na winach .Takich interesujacych go tematów jest wiecej , opisalem tylko te najbardziej widoczne dla mnie , co rusz sie to zmienią , ale to taki typ , ciagle bedzie dazył do poznania czegos nowego i w miare zgłebienia tego. Taki też czlowiek w zyciu sobie poradzi bo oprócz wiedzy wchłonietej na studiach technicznych (robotyka automatyka ) sam ten kierunek wybrał wczesniej zasugerowany mu podswiadomie przez rodziców [:D] ma wiedze inna , a ze cały czas cos nowego zgłebia , to za kilka lat troche tego bedzie . I nie jest kujonem , nie siedzi w domu i sie tylko uczy . łazi do dziewczyny , z kolegami na piwo itd. acha i pracuje ! zapomnialem mu dodac , to ostanie mi sie nie podoba , ale nie chce ingerowac w jego zamysły bo jak narazie to takie dziecko by chciual miec kady rodzić <aniolek>
wiec mozna ! trzeba tylko chcieć
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 09 paź 2008, 08:45

Tez napisalam cos w ten desen, tylko w temacie "praca" Tylko ze to sa oczywiste oczywistosci i jesli ktos po studiach tego nie wie, to juz sie pewnie nie dowie.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 paź 2008, 09:22

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 paź 2008, 18:39

ale fajne dzisiaj były laborki z fizjologii - robiliśmy badania na sobie, ilość i rozmieszczenie receptorów zimna i ciepła w skórze, zmyśl dotyku na dłoni, karku, zmysł smaku bez wąchania, kubki smakowe - musieliśmy nanosić na język różne roztwory :D. Fajne zajęcia, podobno będziemy co tydzień robić badania na sobie. EKG podobno też, no i tu się zastanawiam czy przy całej grupie mamy w staniku latać [:D]
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 09 paź 2008, 18:55

Yasmine pisze:czy przy całej grupie mamy w staniku latać [:D]

Wiesz ta syt ma swoje dobre i złe strony. Zachwyt mężczyzn i zawiść kobiet.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 09 paź 2008, 19:13

Yasmine pisze:czy przy całej grupie mamy w staniku latać [:D]

na pewno [:D]

AMX pisze:Zachwyt mężczyzn i zawiść kobiet.

Yasminkę faceci będą uwielbiać, a kobiety nienawidzić? :> hehe

ahh nie ma to jak dobra siłownia :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 paź 2008, 19:21

AMX pisze:Wiesz ta syt ma swoje dobre i złe strony. Zachwyt mężczyzn i zawiść kobiet.

ta jasne :D. W mojej grupie jedna ma taki biust, że o mamuniu ! Szczuplejsza ode mnie, a miseczka jeden rozmiar większa. Cudna <zakochany> . A poza tym, to tylko dwóch facetów jest - jeden w grupie i prowadzący [:D]
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 09 paź 2008, 19:26

Yasmine pisze:Szczuplejsza ode mnie, a miseczka jeden rozmiar większa

Że jej jeszcze kręgosłup nie strzelił.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 paź 2008, 19:50

AMX pisze:Że jej jeszcze kręgosłup nie strzelił.

Mii też nie strzelił, a szczuplejsza i ma większe atrybuty :P.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 09 paź 2008, 19:53

Mati pisze:Yasminkę faceci będą uwielbiać, a kobiety nienawidzić? :> hehe
Przeciez to wlasnie AMX napisal, po chu..j powtarzac?

Wróć do „Śmietnik”