raczej PMSAMX pisze:Wujo Macias napisał/a:
Umrzec, kur,.wa...
Macias ma deprechę jesienną

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
To ja się powinnam dobrze jeszcze czuć.Dzindzer pisze:Nie. Kicham ciągle i kaszlę
Ja jeszcze żadnego nie odniosłam.Marissa pisze:Nie wszyscy odnoszą sukcesy jak Ty.
A nie możesz ich zmienić, przenieść się na inną uczelnię czy tryb, zacząć jakąś pracę?Wujo Macias pisze:Co ja moge? Nawet jesli skoncze studia, a nie wyglada to na specjalnie pewna sprawe, to gowno bede mial.
Oj to wiem, wiem. Tak tylko z czystej ciekawości pytam jak on to widzi poza tym, że będzie źle albo i gorzejSaliMali pisze:Nie nauczyłaś się jeszcze, że Macias wiecznym pesymistą jest i że twierdzi, że nic mu w życiu nie wychodzi i nie wyjdzie nigdy?
Ja miałam iść, zapisać się i w ogóle. To z ciuchami na zajęcia z pracy wróciłam.Nola pisze:dobrze, że poszłam dzisiaj na aerobik, od razu mnie wszystko przestało boleć
Wujo Macias pisze:Jeeeeeezu, sa takie rzeczy w zyciu, ze az sie chce je przezywac zapodajac przedtem garsc wyjatkowo mozgotrzepnych dragow. Oto jedna z nich:
http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow
I pomyslec, ze Ty masz szmal a ja nie...Andrew pisze:Wujo Macias pisze:Jeeeeeezu, sa takie rzeczy w zyciu, ze az sie chce je przezywac zapodajac przedtem garsc wyjatkowo mozgotrzepnych dragow. Oto jedna z nich:
http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow
naucz sie sluchaćpotraktuj glos ludzki jako instrument i ta muza nawet nie jest zła
<browar>
Wujo Macias pisze:pomyslec, ze Ty masz szmal a ja nie...
Wujo Macias pisze:Jesli uda mi sie wyhaczyc prace, ktora mi znajomy nakreca, to miesiecznie bede zarabial 1000 (umowa- zlecenie) lub najnizsza krajowa, jesli beda chcieli ze mna umowe o prace podpisac.
Zmarnowalem ponad 6 lat zycia na te studia. Olewajac je nie mam nic. Ludzie, ktorzy poszli od razu pracy i olali studia przez te 6 lat zbieali dosiwadczenie zawodowe. Ja nie.księżycówka pisze:Wujo Macias napisał/a:
Moon- nie bede zmienial studiow, jak mi tylko mgrka do napisania zostala. A potem bede zarabial jakies grosze, nie bedzie mnie stac na oplacenie nowych studiow.
A czemu nie? A czemu masz iść do pracy za grosze?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości