Zapomnialam tabletki - Jeanine! Pomocy!
Moderator: modTeam
Zapomnialam tabletki - Jeanine! Pomocy!
Od kilku miecięcy zarzywam tabletki antykoncepcyjne Jeanine. Zwykle przyjmuje je około godziny 22! Dwa dni temu zapomniałam wziąć jedna, zarzyłam ją natychmiast (około 7 rano) wiec przerwa nie byla wieksza niz 12 godzin wiec czułam sie spokojna. Wczoraj kochalismy sie z moim chłopakiem a wieczorem znow zapomniałam wziąc tabletke i przyjęłam ja dopiero dzisiaj rano!!! Boje sie ze tabletki nie podziałaja tak jak powinny... Nie wiem co teraz robic!? Prosze o pomoc...!
Kate-K8 jeżeli tak jak piszesz przerwa nie miała więcej niż 12h to teoetycznie niemasz się czego obawiać jak dłużej to przed następnym stosunkiem należałoby pomyśleć o dodatkowym zabezpieczeniu tak do końca tabletek.
Tak na marginesie należałoby popracować nad swoim zdyscyplinowaniem jeżeli zdecydowałaś się na tabletki to powinnaś o nich pamiętać jeżeli masz z tym kłopoty to poproś o pomoc partnera aby też starał się pamiętać
Tak na marginesie należałoby popracować nad swoim zdyscyplinowaniem jeżeli zdecydowałaś się na tabletki to powinnaś o nich pamiętać jeżeli masz z tym kłopoty to poproś o pomoc partnera aby też starał się pamiętać
polecam linka http://www.schering.pl/
tam wejdz w "antykoncepcja i terapia hormonalna" a dalej w "pigulka" jesli zdarzylo mi sie czasami zapomniec pigulki to w ten sposob sprawdzalam co i jak
ale troche wiecej dyscypliny proponuje
ja poczatkowo ustawialam sobie budzik
hehehe
tam wejdz w "antykoncepcja i terapia hormonalna" a dalej w "pigulka" jesli zdarzylo mi sie czasami zapomniec pigulki to w ten sposob sprawdzalam co i jak

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
ja wlasnie przegladam i powiem ze nieglupia strona:D:Dpolecam linka http://www.schering.pl/
Najlepiej jak moment brania pigułki połączysz z jakąś codzienną czynnością, to nigdy nie zapomnisz. Moja ex brała pigułki rano w momencie kiedy zakładała szkła kontaktowe
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”