Nie napisała czy to forma miękka czy twarda przecaTFA pisze:17 to juz jest zaliczany do duzych

Moderator: modTeam
TFA pisze:Dobra to jest tak, jesli penis jest w normie to wszystko bedzie ok, ale taki 25 cm we wzwodzie i 15 w obwodzie robi wieksze wrazenei wizulane na kobiecie.
[ Dodano: 2008-06-21, 18:07 ]zakrecona_1 pisze:ja osobiscie wole takie 17 jak wiekszy to mnie boli:(
17 to juz jest zaliczany do duzych, oczywiscie statystycznie, bo dla jednej 17 to moze byc za duzo, dla drugiej za malo, raczej watpie zeby np. 20 cm bylo dla ktorejs za malo (znajda sie takie ale to raczej ich problem).
wariatka pisze:wielkosc nie jest wazna..no moze wazne zeby nie mial 10 cm
wariatka pisze:.chodzi o to ze wielkosc nie jest naprawde wazna jesli kogos sie kocha..sex jest wazny..ale nie najwazniejszy...ale sex musi zadowalac..
wariatka pisze:.i jesli facet ma malego..a potrafi to zrobic..to jest ok:P
Stormy pisze:rozmiar jest wazny
Stormy pisze:jego wejsc ie wygladalo tak: on: jest? ja: nie wiem.
Marissa pisze:i rozmiar i umiejetnosci sa wazne
oboje nie bylismy dopasowani - to jest prawidlowa odpowiedzNo ale zaraz sie znajda wypowiedzi ze mialas za szeroka pochwe. Litosci
Marissa pisze:Stormy napisał/a:
rozmiar jest wazny
Szmira! Szmira! Na stos z nia![]()
TFA pisze:Marissa, a co Cie tak bulwersuje w tym, ze to kobieta moze miec za duza pochwe ?
TFA pisze:Bo moze byc tez tak, ze miala faceta z 15-16 cm przecietnym fiutkiem i nazywa go malym, ale tak to mozna nazywac malym wszystko co jest mniejsze od wiekszego.
Marissa pisze:ludzie - nawet juz nie patrzac na plec - najpierw, w pierwszej kolejnosci szukaja problemu gdzies poza nimi.
Marissa pisze:bo przeciez on sam odpowiednio dlugo moze "machac" pala i ma odpowiednie wyposarzenie, zapominajac o tym, ze przyczyna problemu nie musi byc druga polowka ale on sam.
TedBundy pisze:kobieta, która nie rodziła, nie może mieć za dużej pochwy, rany boskie![]()
Ciekawe, ile jeszcze bredni tutaj przeczytam o tzw "niedopasowaniu" "zbyt małym, zbyt szerokiej itd..." które z biologicznego punktu widzenia i elastyczności pochwy nie mają prawa zaistnieć.
niemczyk pisze:Tak ! co Ty powiesz... To , ze Ty takiej nie spotkałes nie znaczy iz tak byc nie moze, juz o tym tu tyle razy było i znowu musze sie powtarzac !
a jak luz jest a poslizg w normie? różne rzeczy sie zdarzja, ludzie nie muszą do siebie pasowac (choc to pewnie rzadkie)Maverick pisze:Raczej zbyt duzy poslizg powoduje uczucie "luzu".
Mysiorek pisze:obie też współczuję
Stormy pisze:niemczyk napisał/a:
Tak ! co Ty powiesz... To , ze Ty takiej nie spotkałes nie znaczy iz tak byc nie moze, juz o tym tu tyle razy było i znowu musze sie powtarzac !
nie wiem czemu ale andrew mi zapachnialo...
bo tak bo na prawde penis jest za malyMysiorek pisze:dlaczego sie nie mówi: "twoja pochwa jest za duża!"?
o przepraszam ja sie wypowiadalamMysiorek pisze:Czemu, tak niespecjalnie, kobiety się wypowiadają, że ma rozmiar znaczenie? (że nie ma czytałem)
i nie zaistnial zaden z tych przykladowMysiorek pisze:a) bo miała 13459 partnerów i WIE co to rozmiar?
b) bo miała 13459 partnerów i WIE, że się udupi ze swoim rozepchnięciem?
Stormy pisze:bo tak bo na prawde penis jest za maly
Stormy pisze:bo tak bo na prawde penis jest za maly
Stormy pisze:Mysiorek napisał/a:
a) bo miała 13459 partnerów i WIE co to rozmiar?
b) bo miała 13459 partnerów i WIE, że się udupi ze swoim rozepchnięciem?
i nie zaistnial zaden z tych przykladow
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 298 gości