whisperer pisze:ale podoba mi się ;P
A mi nie.
Wrażenia mamy podobne, tylko efekt końcowy odmienny.
Ale witaj.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nibeneth pisze:Chcialam sie przywitac po ponad 2 latach nieobecnosciWtedy pisalam jekies dziwne rzeczy, zadawalam sie z nieodpowiednimi ludzmi i w ogole glupoty czynilam. Potem sie wszystko odminilo i po tych 2 latach mam cudownego chlopa i sklodkiego szkraba 3-miesiecznego. Jakos ostatnio zapragnelam
Nibeneth pisze: Potem sie wszystko odminilo i po tych 2 latach mam cudownego chlopa i sklodkiego szkraba 3-miesiecznego. Jakos ostatnio zapragnelamzobaczyc co tu sie dzieje, moze uda mi sie zostac na dluzej
A tak jakoś zaczynasz mi się kojarzyć z Magiczną i Agną...
Jonson pisze:Witam wszystkich serdecznie to jest mój pierwszy post na tej skarbnicy wiedzy:) Czytam Forum już od dłuższego czasu bardzo sie nauczyłem i chciałbym tez pomagac innym . Jak i również dzielic sie swoimi doswiadczniami.
pozdraiwam serdecznie
Mati pisze:widzisz Chwastek, ja uważam, że forum bez Ciebie byłoby o wiele fajniejsze
TedBundy pisze:Faceta Ci odbiła, że takim tekstem jej pojechałaś?
Stormy pisze:to witasz ludzi tylko po to zeby sobie poklikac i posty ponabijac? gratutulujemy.
Stormy pisze:gratutulujemy
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 287 gości