![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Więc jak to jest? Jak poznać czy ma orgazm?
Moderator: modTeam
poziomek pisze:Jak poznać
poziomek pisze:odlatuje totalnie, drapie mnie mocno, gryzie, krzyczy moje imię albo "Tak! Tak!", ma mocne skurcze itp
passion_flower pisze:istnieje też możliwość, że inspiruje się wyżej wspomnianymi filmami, ale nawet jeśli tak jest - skoro ją to kręci to czemu jej tego odmawiać
nawet jakbys sie kochal to bys pewien nie bylpoziomek pisze:Nigdy nie kochałem się z dziewczyną i nie wiem czy to może być orgazm.
poziomek pisze:Są momenty, że ona odlatuje totalnie, drapie mnie mocno, gryzie, krzyczy moje imię albo "Tak! Tak!", ma mocne skurcze itp.
Marissa pisze:Stormy napisał/a:
raz w zyciu stwierdzilam ze podczas orgazmu sprobuje imie kochanego wypowiedziec
bo tego nie powinno sie probowac. to sie po prostu z ust wyrywa, slowa same sie wykrzykuja
Pisze o swoim przypadku - zeby nie bylo
poziomek pisze:Zapytałem!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma luba powiedziala ze bylo baaardzo bliziutko
to co zrobilem paluszkami dalo jej o niebo wieksza przyjemnosc niz pelny stosunek
Stormy pisze:ps: skurcze czego ;> miesni ogolnie ze nia rzuca czy pochwy?
poziomek pisze:Jestem jej drugim chlopakiem i dowiedziaem sie ze to co zrobilem paluszkami dalo jej o niebo wieksza przyjemnosc niz pelny stosunek z poprzednim partnerem
Mia pisze:nie wierzę, że facet potrafi wyczuć skurcze pochwy
Andrew pisze:Oczywiscie , ze potrafi , znaczy tu nie ma filozofi , takie skurcze sie po prostu czuje .
Andrew pisze:eeee jakos mi tak dziwnie - to tak jak bys Ty nie wiedziala , ze facet ma orgazm
poziomek pisze: nie rozumiem dlaczego ktos mowi ze to nie jest mozliwe zeby to czuć...
poziomek pisze:Niestety ona mi nie chce sie odwzajemnic, a przeciez miala wczesniej partnera - w tym zwiazku to ja jestem VIRGIN Do niczego jej nie zmuszam, ale troche mnie to dziwi. Potrzebuje wiecej czasu? Krepuje sie? Co o tym myslicie?
poziomek pisze:Są momenty, że ona odlatuje totalnie, drapie mnie mocno, gryzie, krzyczy moje imię albo "Tak! Tak!", ma mocne skurcze itp.
poziomek pisze: bardzo mokro na finiszu i spokojnie wyczulem skurcze pochwy, przecież to jest bardzo mocne,
poziomek pisze:Aha no wlasnie, dziwna sprawa. Tzn nie dziwna, ale powiedzcie co o tym myslicie. Ja daje mojej dziewczynie rozkosz, pieszczę ja caly czas, to dopiero poczatek, a juz jest super. Niestety ona mi nie chce sie odwzajemnic, a przeciez miala wczesniej partnera - w tym zwiazku to ja jestem VIRGINDo niczego jej nie zmuszam, ale troche mnie to dziwi. Potrzebuje wiecej czasu? Krepuje sie? Co o tym myslicie?
poziomek pisze:To jak to?Dlaczego niby bedzie trudniej? <boje_sie>
poziomek pisze:Mam racje czy sie myle?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości