ZAPACH-jaki lubicie?
Moderator: modTeam
- Rockstar Lila
- Zaglądający
ja uwielbiam Green Tea Elizabeth Arden ( jeszcze mi sie nie znudziła )
a poza tym byłkiedyś w Sephorze boski zapach Simply by Clinique, niestety pytałam ostatnio i okazało się że został wycofany ze sprzedaży w Polsce
a tak cudnie i smakowicie pachniał arbuzami ;d
edit - a w ogóle to i tak najbardziej lubie zapach brązowego swetra mojego faceta![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

a poza tym byłkiedyś w Sephorze boski zapach Simply by Clinique, niestety pytałam ostatnio i okazało się że został wycofany ze sprzedaży w Polsce

a tak cudnie i smakowicie pachniał arbuzami ;d
edit - a w ogóle to i tak najbardziej lubie zapach brązowego swetra mojego faceta
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Ostatnio zmieniony 10 mar 2008, 22:24 przez Rockstar Lila, łącznie zmieniany 1 raz.
Rockstar Lila pisze:ja uwielbiam Green Tea Elizabeth Arden ( jeszcze mi sie nie znudziła )
Ja to kiedyś dostałam i chyba z raz się psiknęłam. Kompletnie mi nie leży.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
SaliMali pisze:też kiedys lubiłam. świeży i rześki
kiedyś? to stosunkowo chyba nowy zapach. przede wszystkim słodki.
Dzindzer pisze:księżycówka napisał/a:
Ale Deep Red jest genialne.
uwielbiam
dla mnie za ciężki
Atanazy pisze:Ja lubię zapach kremu malinowego pewnej kobiety. Kremu do dłoni.
AA?
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
- Maniak
miss sixty -kwiatowy, ale bardzo mi się podoba
moschino I love love-uwielbiam !
Męski-ostatnio odkryty:
Roberto Cavalli Just Cavalli blue
i jeszcze Diesel
moschino I love love-uwielbiam !
Męski-ostatnio odkryty:
Roberto Cavalli Just Cavalli blue
i jeszcze Diesel
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- Cold Princess
- Pasjonat
_paczka cipsóf_ pisze:mój chłopak używa Hugo Boss energise, albo jakiegoś Lacosta, tylko nie zdążyłam przyuważyć jakiego
A ja jak go wącham to się rozpływam...:D
Hugo Boss energise rullez
Właśnie testuje na chłopaku. Zapach pachnie bosko, ale nie zachwyca zaraz po psiknieci. Apogeum osiąga tak po 10 minutach, a wtedy robi mi się ciepło.
Mnie samą coś wzięło na Delices De Cartier <3

- Cold Princess
- Pasjonat
- Zaglądający
chwastek pisze:dior ma cudne zapachy - używam dolce vita poezja
nie trawię zapachów diora
Kusiciel18 pisze:czerwony lacosta* jeśli dobrze pamiętam, oraz oczywiscie zielony c-thru-finezja
ani jeden ani drugi mi się nie podoba
Escada Magnetism za to bardzo
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Pieprzenie
Fahrenheit ma ponadczasową nutę.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy pisze:Pieprzenie
wyrażanie opinii. Ale rozumiem, że wyrażanie innej niż Twoja jest pieprzeniem
Czy mógł by mi ktoś polecić coś takiego świeżego, takiego lekkiego i ożeźwiającego. Bo ja to mam taki problem jak za dużo sie nawącham to potem kiepsko mi idzie ocenianie. a tak to bym juz konkretnego pachniucha poszła wąchać
Ja też. Większość kojarzy mi się z kostką na mole do szafy albo z mydłem w pociągu
lol, mi podobnie
Dzindzer pisze:wyrażanie opinii. Ale rozumiem, że wyrażanie innej niż Twoja jest pieprzeniem

Dzindzer pisze:Czy mógł by mi ktoś polecić coś takiego świeżego, takiego lekkiego i ożeźwiającego
Kurczę, coś mi przyszło do głowy, jakiś Mexx właśnie, wstąpię do perfumerii dziś możebutelkę rozpoznam. A CK Summer?
- pani_minister
- Administrator
lollirot pisze:Ja też. Większość kojarzy mi się z kostką na mole do szafy albo z mydłem w pociągu <lol2>
hehe, mam podobne skojarzenia :-))
pani_minister pisze:Zielone jabłuszko DK(be delicious czy jakoś tak)
uwielbiam ten zapach, chociaż w tamtym roku co druga baba nim pachniała
Chaos is a friend of mine
Mia pisze:A CK Summer?
mam
Mia pisze:jakiś Mexx właśnie, wstąpię do perfumerii dziś możebutelkę rozpoznam
to wąchnij i powiedz czy sie nadaje ( wiem, nic mi nie da to, ale i tak wąchnij dla mnie)
pani_minister pisze:Zielone jabłuszko DK
tez mam. Dość niedawno kupiłam
Mia pisze:ale dla mnie bardziej słodkie niż orzeżwiające.
bo słodkawy jest, dla mnie to takie połączenie i słodkiego i orzeźwiającego, no taka orzeźwiająca słodycz
Teraz będę miała pewno głupie pytania. Jak sie przechowuje perfumy
Pytam bo sie kumpele ze mnie naśmiewają, a właściwie z tego jak ja perfumy przechowuje. Trzymam je w pudełeczkach, to w pudle i chowam w ciemne chłodne miejsce. One wszystkie w łazience trzymają na półeczce i śmieją sie, że ja dziwna jestem. Ja nie wiem, ale wydawało mi sie, ze tam to za ciepło i za jasno dla pachniuchów
- pani_minister
- Administrator
Dzindzer pisze:bo słodkawy jest, dla mnie to takie połączenie i słodkiego i orzeźwiającego, no taka orzeźwiająca słodycz
no coś w tym jest. Bardzo ładny zapach, tzreba przynać, choć ja wolę wersję Red, bo słodsza

Dzindzer pisze:Trzymam je w pudełeczkach, to w pudle i chowam w ciemne chłodne miejsce. One wszystkie w łazience trzymają na półeczce i śmieją sie, że ja dziwna jestem. Ja nie wiem, ale wydawało mi sie, ze tam to za ciepło i za jasno dla pachniuchów
Ja też kiedyś zwrócilam uwagę koleżance, bo trzymała na takiej półce pod mocno oświetlonym lustrem. Ja trzymam normalnie na półce, w takim miejscu pokoju, w którym nie pada słońce. Ty masz racje, że powino się w ciemnych i chłodnych miejscach, jak najbardziej
[ Dodano: 2008-06-17, 18:38 ]
Imperator pisze:Davidoff - cool water
a tego wybitnie nie lubię.
- ksiezycowka
- Weteran