Postautor: Mona » 26 maja 2008, 19:51
Cappucino z ubitą pianą i gorącym mlekiem z kawy Lavazza, w filiżance- taki zestaw mam w pracy bez ograniczeń, jak i ostatnio wymyśliłam w podobny sposób robioną nescę. Nesca w szklance, 1,5 łyżeczki kawy, cukier i wlewam mleko tak, aby powstały warstwy od jasnej do ciemnej, aż szkoda to pić, bo ślicznie wygląda ;DD
W domu - od 14 lat jestem wierna marce MK Caffe Premium, zarówno fusiasta, jak i typ nesca. Obie piję z mlekiem i zawsze w kubku.
Cukier do kawy używam, a nie słodzę tylko zielonej, białej i czerwonej herbaty.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 19:56 przez
Mona, łącznie zmieniany 1 raz.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker