Że mój kochany instruktor przysłał mi na jazdy znajomego, a sam się nie stawił. Fakt, że fajny facet i w ogóle, ale ja mojego instruktora wieeeeki nie widziałam i się stęskniłam, a ten mnie potraktował niemal jakbym była jakąś tam zwykła kursantką

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Wkurza mnie, że Imperator histeryzuje i wyolbrzymia gorzej niż nie jedna kobieta
Charakter ma się jaki ma i stan zakochania gucio ma się do tego.
Mnie w ogóle taka natura wkurza. Też miewam taką w pewnych kwestiach, ale taka jestem i to akceptuję a nie o psychiatrach piszę z powodu rzeczy normalnych ;PImperator pisze:Wkurza mnie natura perfekcjonisty w czymś co mnie fascynuje.
Musze sie na zakupy wybrac, a chcialam dzisiaj skonczyc
lollirot pisze:a 3 razy do pasmanterii już biegałam, a i tak mi zabrakło jednego z materiałów i muszę dziś iść <lol2> Ale na pewno dziś nie skończę, nie wiem nawet, czy przez weekend.
Nooo, raz się zagapiłem i musiałem przez to rondo jechać, przez co ogólnie parę kilometrów nadłożyłem.lollirot pisze:Wkurza mnie, że rozkopali mi całe rondo pod nosem i jak raz na ruski rok potrzebuję skorzystać z usług MPK, to muszę zacyndalać kawał drogi na inny przystanek
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 83 gości