Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
I tak- 4 naboje. Na kazdym z nich wyrylbym swoimi koslawymi literkami inne imie.
2 dla czlonkow rodziny. Kocham was tato i mamo.
1 dla Joanny B., rasowej idiotki, co to stary jej palaca sie kolyske lopata gasil.
1 w kolano mojej znajomej, pani prawnik.
A taki fajny weekend byl. Fajny? censored, ot co.
2 dla czlonkow rodziny. Kocham was tato i mamo.
1 dla Joanny B., rasowej idiotki, co to stary jej palaca sie kolyske lopata gasil.
1 w kolano mojej znajomej, pani prawnik.
A taki fajny weekend byl. Fajny? censored, ot co.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Że jutro to już muszę iść do pracy jakby nie było i to więcej niż na 2 h i znów zobaczyć tą %^$^*$%. Wkurza mnie baba no. Zawsze z czymś ma problem. Chyba dokumenty jej kurierem poślę przez 2 biurka, bo inaczej ich nie weźmie.
Rany znów mnie od jakiegoś czasu nachodzi na zmianę pracy. Czy ja muszę mieć takie myśli po ok. pół roku gdzieś?
Że jutro to już muszę iść do pracy jakby nie było i to więcej niż na 2 h i znów zobaczyć tą %^$^*$%. Wkurza mnie baba no. Zawsze z czymś ma problem. Chyba dokumenty jej kurierem poślę przez 2 biurka, bo inaczej ich nie weźmie.
Rany znów mnie od jakiegoś czasu nachodzi na zmianę pracy. Czy ja muszę mieć takie myśli po ok. pół roku gdzieś?

lollirot pisze:ta firma nie powinna nazywać się Fackelmann
a weeeś! Kupiłam sobie otwieracz do konserw z tej firmy i majątek wydałam. Po kilku miesiącach do wyrzucenia
A wkurza mnie to potworne zimno. Kurtkę zimową dzisiaj wyciągałam z głębi szafy.
I to, że mamy limit miejsc na licencjat na katedrę do której chce iść. Połowa roku może tam iść, a chce iść z 3/4. Kto pierwszy ten lepszy. Bez sensu

- ksiezycowka
- Weteran
Że gad mi się chrzani. Nie sieć, a program. A reinstalować jakoś nie mogę.
[ Dodano: 2008-04-22, 22:23 ]
Że jestem znudzona. Tak bardzo bardzo znudzona. Rany poszłabym gdzieś, zrobiła coś. Ostatnio na tyłku wysiedzieć nie mogę, a tu jest jak jest - w okolicach toalety muszę warować. Wkurza mnie to koszmarnie!

[ Dodano: 2008-04-22, 22:23 ]
Że jestem znudzona. Tak bardzo bardzo znudzona. Rany poszłabym gdzieś, zrobiła coś. Ostatnio na tyłku wysiedzieć nie mogę, a tu jest jak jest - w okolicach toalety muszę warować. Wkurza mnie to koszmarnie!

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ja kiedyś dzięki temu, że troche wypiłem, nie chorowałem na drugi dzień na rotawirusa. Tak sądze przynajmniej ale z tego towarzystwa, które wtedy było na spotkaniu jedna osoba chorowała dwa dni wcześniej, a na drugi dzień wszyscy się pochorowali z wyjątkiem tych, którzy pili więcej, no i tam parę osób.
Także w takich chwilach Ich liebe alcohol

Także w takich chwilach Ich liebe alcohol

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Wujo Macias
- Maniak
No, alkohol jest czasami bardzo dobry nie wszelkie rotawirusy.
Ale wku.rw dzis mnie 3ma, o zesz Ty. Nie jest do konca sprecyzowane z jakiego powodu, chociaz jakas taka ogolna frustracja na tle, no, zawodowym jest glownym prowodyrem takich a nie innych nastrojow mych.
Zabijac!
Ale wku.rw dzis mnie 3ma, o zesz Ty. Nie jest do konca sprecyzowane z jakiego powodu, chociaz jakas taka ogolna frustracja na tle, no, zawodowym jest glownym prowodyrem takich a nie innych nastrojow mych.
Zabijac!
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Wkurza mnie, że znowu umieram z powodu bólu gardła i muszę się szprycować Strepsilsami. Do kompletu zwolniłam się wcześniej z roboty bo tak słabo się czułam
Dokładnie wiem co może być powodem takowego stanu - zimnolubny osobnik WRRR Następnym razem nocuję tam w jakichś ciepłych reformach i czymś do kompletu
W końcu będą pasować do jego gorylich paputków w których tam latam 
Dokładnie wiem co może być powodem takowego stanu - zimnolubny osobnik WRRR Następnym razem nocuję tam w jakichś ciepłych reformach i czymś do kompletu

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
bo on wie i tak lepiej wszystko, nic ustalić nie można, bo jemu nie pasuje nic, kiedy każda moja prośba nawet nie jest rozpatrywana.
O tak, mam to samo. On ma rację i koniec kropka! Ale jakoś nauczyłam sobie z tym radzić...
Wkurza mnie, że za oknem piękna pogoda, a ja gniję przed kompem...

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
zdradzisz jak? bo mi witki opadaja już powoliOlivia pisze:Ale jakoś nauczyłam sobie z tym radzić...

że wszyscy mają kaca i nie mam z kim na rower iść, a dzisiaj akurat jeden z tych dni keidy samej mi sie jezdzic nie chce, aaaa i że palić mi sie chce, ale obiecałam sobie, że do kolejnej imprezy nie zapale
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
SaliMali pisze:dradzisz jak? bo mi witki opadaja już powoli![]()
Jak się kiedyś spotkamy, np przy piwie, to jasne.
Ale generalnie wszystko sprowadza się do jednego: cierpliwości. Nie wszystko przychodzi od razu...
Wkurza mknie, że moon jest chora i nie mam z kim iść na piwo.
"Miarkuj złość.
Olivia pisze:i nie mam z kim iść na piwo.
przyjedź do mnie to pójdziemy
wkurza mnie to, że dzieciaki grają w piłke wszędzie i ja też bym sobie pograł
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Nie no zaraz się pochlastam tępym nożem... Ile można coś komuś tłumaczyć, żeby wykonał swoją robotę raz a porządnie?
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 12:23 przez Olivia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Miarkuj złość.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”