lollirot pisze:która idzie do mnie pocztą
sama?
księżycówka pisze:Z kija <rotfl2>
Księżycówka ma dobry humor
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:Znalazłam w hurtowni fryzjerskiej moją ukochaną odżywkę w fajnej cenie nawet i kupiłam sobie fajną bluzkę przecenioną z 49.99 na 9.99
Mati_00 pisze:że w środę i czwartek mam wolne
Gosia... pisze:ej dlaczego ?![]()
SaliMali pisze:nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem, ale byłam na fitnessie, potem na siłowni, ledwo ciągnę za sobą nogi i to mnie tak cieszy. Zdecydowanie wysiłek dobrze mi służy
Imperator pisze:SaliMali pisze:nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem, ale byłam na fitnessie, potem na siłowni, ledwo ciągnę za sobą nogi i to mnie tak cieszy. Zdecydowanie wysiłek dobrze mi służy
Mi też dobrze służy. Jakoś tak błogo się czułem, kiedy wracałem z 90 km wyprawy rowerowej albo ze srogiej wyprawy w góry.
Browarek wchłania się jak gąbka.
Czasem chciałym pracować fizycznie...
ja generalnie w górach zawsze sie błogo czuję i odżywamImperator pisze:albo ze srogiej wyprawy w góry.
a tam, takie zmeczenie jakie ja miewalam po pracy nie jest fajne, dzisiejsze jest przyjemne, po koniach przyjemne, po gorach i seksie tez, ale po pracy nie-eImperator pisze:Czasem chciałym pracować fizycznie...
Nie, to normalne. Ja po zajęciach mimo, że ledwo się ruszam to tańczyć mi się chce z radościSaliMali pisze:nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem, ale byłam na fitnessie, potem na siłowni, ledwo ciągnę za sobą nogi i to mnie tak cieszy.
Pewnie, że nie. Też jestem wyprana dziś. Cieszy mnie, że powoli ten dzień się kończy i że miło po pracy spędziłam czas.SaliMali pisze:takie zmeczenie jakie ja miewalam po pracy nie jest fajne, dzisiejsze jest przyjemne, po koniach przyjemne, po gorach i seksie tez, ale po pracy nie-e
Dzindzer pisze:Cieszy mnie że w zeszłym miesiącu na duperele i przyjemności wydaliśmy niecały tysiaczek, jaka ja sie oszczędna teraz czuje
Dzindzer pisze:Cieszy mnie to, ze tak sobie podopieczna ustawiłam, że sprzątanie u mnie i inna pomoc uważana jest przez nią za wielki zaszczyt![]()
księżycówka pisze:Nie, to normalne. Ja po zajęciach mimo, że ledwo się ruszam to tańczyć mi się chce z radościSaliMali pisze:nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem, ale byłam na fitnessie, potem na siłowni, ledwo ciągnę za sobą nogi i to mnie tak cieszy.![]()
a co na to mama małej?
księżycówka pisze:I że właśnie dowiedziałam się, że tak naprawdę (bo nie widać na 1 rzut oka) to ja mam "rock'n'rollową duszę"
księżycówka pisze:e u mnie to śmiechu warte (ja ciągle się o sobie dowiaduję jakiś rzeczy, że głowa mała!), a u Ciebie prawdziwe.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 63 gości