Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Olivia pisze:Nola napisał/a:
cieszy mnie pierdoła - herbata dilmah bananowa
Jak się zrymowało. Ja też ją lubię, a chyba ostatnia mi została, o ile w ogóle została.
też lubię
Olivia pisze:Że jest szansa na grochy dla Mii. Nie do końca takie, jak planowałyśmy, ale zawsze.
o z tego też się cieszę!
Yasmine pisze:do Ciebie mi pasuje
mi też do ksieżycówki pasuje, ale nie do wszystkich pasuje papieros, szczególnie kobiet
księżycówka pisze:Dzięki Ja czasem też słyszę, że mi nie, bo z buzi dziecko jestem i to razi.
ja cały czas słysze, że do mnie nie pasują
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:że do mnie nie pasują
no bo kobietom w ogóle nie pasuje
a mnie cieszy w ogóle wszystko
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
a moim zdaniem niektóre kobiety wyglądają bardzo seksownie z papierosem. Niektóre.Mati_00 pisze:no bo kobietom w ogóle nie pasujetakie moje zdanie...
Cieszą mnie znowu malutkie takie rzeczy. Najbardziej chyba, że posiedziałam na działce, że w tej ciszy tam i spokoju mogłam kilka spraw przemyśleć, powspominać, analizować. Brakowało mi takiej chwili samotności, gdzies z daleka od ludzi, kiedy mogłabym sobie poukładać to co mam w głowie
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
SaliMali pisze:a moim zdaniem niektóre kobiety wyglądają bardzo seksownie z papierosem. Niektóre.
ja niczego seksownego nie widzę w śmierdzącym papierosie, w ustach kobiety, a tym bardziej ładnej kobiety, całkowicie psuje miły widok. no ale co kto lubi
- ksiezycowka
- Weteran
Pożycz działkę!!!!!!!!! Rany, ale by cudnie było. Od paru miesięcy o czymś takim marzę.SaliMali pisze:posiedziałam na działce, że w tej ciszy tam i spokoju mogłam kilka spraw przemyśleć, powspominać, analizować. Brakowało mi takiej chwili samotności, gdzies z daleka od ludzi, kiedy mogłabym sobie poukładać to co mam w głowie
Mati_00 pisze:ja niczego seksownego nie widzę w śmierdzącym papierosie, w ustach kobiety, a tym bardziej ładnej kobiety, całkowicie psuje miły widok.

[ Dodano: 2008-04-06, 14:24 ]
A i cieszy mnie dzisiejsze spotkanie i porządne 11 h wyspanie się podczas, gdy inni mi smęcą że nie wyspani, że głowy bolą itp. itd. W ten weekend biję rekordy i dużo lepiej się dzięki temu czuję i wyglądam
Mati_00 pisze:no bo kobietom w ogóle nie pasuje takie moje zdanie...
i masz do niego prawo
Mati_00 pisze:ja niczego seksownego nie widzę w śmierdzącym papierosie
bo sam nie palisz
Nola pisze:SaliMali napisał/a:
a moim zdaniem niektóre kobiety wyglądają bardzo seksownie z papierosem. Niektóre.
też tak sądzę
i ja
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:bo sam nie palisz
no to powiedz co jest takiego w tym ładnego? nie mówię o "plusach" palenia, ale o tym co jest ładnego gdy widzisz, ładną kobietę, zgrabną itd itd. no po prostu ładną i po chwili wyciąga z torebki papierosa, odpala i puff dumek... tak samo puff robi cały jej urok, i to co zbudowała w moich oczach chwilę wcześniej...
Yas pisze:polać mu, dobrze gada.
<browar>
- ksiezycowka
- Weteran
Kocham takie "zakupy" bez wychodzenia z domu
I jeszcze ze 6 bluzek mi o przymierzenia zostało, ale teraz nie mam czasu.
I cieszy mnie, ze mm takie ładne brązowe oczy, do których prawie każdy kolor pasuje o ile jestem wyspana. A dziś jestem więc mogłam zrobić jeden z moich ulubionych makijaży oczu - turkus
Kocham takie "zakupy" bez wychodzenia z domu
I cieszy mnie, ze mm takie ładne brązowe oczy, do których prawie każdy kolor pasuje o ile jestem wyspana. A dziś jestem więc mogłam zrobić jeden z moich ulubionych makijaży oczu - turkus
Mati_00 pisze:ja niczego seksownego nie widzę w śmierdzącym papierosie, w ustach kobiety, a tym bardziej ładnej kobiety, całkowicie psuje miły widok.
dokładnie to samo chciałam napisać,Mia pisze:bo sam nie palisz
Mati_00 pisze:ale o tym co jest ładnego gdy widzisz, ładną kobietę, zgrabną itd itd. no po prostu ładną i po chwili wyciąga z torebki papierosa, odpala i puff dumek... tak samo puff robi cały jej urok, i to co zbudowała w moich oczach chwilę wcześniej...
po porostu może nie widziałeś jeszcze seksownej, pięknej dojrzałej kobiety zaciągającej się papierosem. Nie mówimy tu o ladnych gimnazjalistkach, ale o kobietach.
jakbyś nie miała bliżej niczego to mogę Ci moją pożyczyć na kilka dni:)księżycówka pisze:Pożycz działkę!!!!!!!!! Rany, ale by cudnie było. Od paru miesięcy o czymś takim marzę.
[ Dodano: 2008-04-06, 17:10 ]
o! mnie cieszy, że mam ładne oczy. Uwielbiam je, no kolor jest średni, ale pomimo tego są sliczneksiężycówka pisze:I cieszy mnie, ze mm takie ładne brązowe oczy,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
a mój kolor tez nie jest ciekawyNola pisze:fajnie, mnie się np. moje własne za bardzo nie podobają, bo mam szare
ooo, wiem co mnie cieszy, ze w koncu umowiona jestem na spotkanie z daaawnym znajomym i że mnie na ślub swój zaprosił. Nie spodziewałam się
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Mati_00 pisze:no po prostu ładną i po chwili wyciąga z torebki papierosa, odpala i puff dumek...
a czy ten papieros i dymek jest brzydki
Ty pytasz co w tym ładnego a ja pytam co w dymku brzydkiego ( woni nie biorę pod uwagę tylko estetykę)
SaliMali pisze:o! mnie cieszy, że mam ładne oczy
a ja tez mam ładne, a co nie będę tego faktu ukrywała ;DD
a ja bym chciała mieć niebieskie, a mam zielone
a ja mam niebieskie i kiedyś chciałam mieć brązowe takie ciemno brązowe. ale od jakiegoś czasu lubię swoje, one są fajne i kolor zmieniają od jasnego do ciemnego
Ja też mam ładne oczy. Do tego przenikliwie patrzące.
Cieszy po raz kolejny czołówka w turnieju - 3 miejsce tym razem. Przegrana walka o finał, bo mi się celownik jakby rozregulował. No, to w sumie smuci.
Cieszy po raz kolejny czołówka w turnieju - 3 miejsce tym razem. Przegrana walka o finał, bo mi się celownik jakby rozregulował. No, to w sumie smuci.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
nie, nie, nie, to moje są przenikliwie patrzące i podobno mam taki analizujący wzrok.Imperator pisze:Do tego przenikliwie patrzące.![]()
Cieszy mnie mama i kwiatki od niej i że obie się bardzo zmieniłyśmy i jestesmy dla siebie takie jak teraz.
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
SaliMali pisze:ie, nie, nie, to moje są przenikliwie patrzące i podobno mam taki analizujący wzrok.
To się spotkajmy i popatrzymy sobie w oczy. Pobawimy się w grę "kto kogo przetrzyma"
A także opiszemy co ujrzeliśmy tymi swoimi oczyskami.
Dżin jeszcze zaprosimy.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
nie masz szans! (Dzin mogłaby dać radę w sumie) Ale jezeli lubisz wyzwania mogę się poświęcićTo się spotkajmy i popatrzymy sobie w oczy. Pobawimy się w grę "kto kogo przetrzyma"
Dżin jeszcze zaprosimy.

z tym to akurat mógłby być problemImperator pisze:A także opiszemy co ujrzeliśmy tymi swoimi oczyskami.
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Dzindzer pisze:a czy ten papieros i dymek jest brzydki![]()
kawałek jakiegoś papieru, z pomarańczowym końcem, a w środku jakieś herbatopodobne coś...
Imperator pisze:Przegrana walka o finał, bo mi się celownik jakby rozregulował. No, to w sumie smuci.
strzelasz? z czego? w co/kogo?
a mnie cieszy, że dzisiaj po raz ostatni jechałem mzk
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

- ksiezycowka
- Weteran
E tam Ty się po prostu jopisz na ludzi koszmarnie <rotfl2>Imperator pisze:Ja też mam ładne oczy. Do tego przenikliwie patrzące.![]()
Z kija <rotfl2>Mati_00 pisze:strzelasz? z czego?
Że pracowo układa się coraz lepiej. Jeśli przejdzie wszystko co chciałam to kurna bajka będzie wręcz

[ Dodano: 2008-04-07, 17:30 ]
A i że udało mi się pół h wyjść wcześniej z pracy.
I że tata nie był pijany jak wróciłam i mi nawet obiad odgrzał
I że dziś idę pierwszy raz na fatburning. Nigdy jeszcze nie byłam na tych zajęciach w klubie
Wróć do „Wszystkie inne tematy”