Dzindzer pisze:Impek mnie cieszy ogromnie i nowe świeto które ogłosił
Ja też chcę mieć swoje!

Cieszy mnie łosoś na parze z masełkiem czosnkowym, młode ziemniaczki z koperkiem i kieliszek tokaju, czyli to, co połowicznie spożyte stoi przede mną

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:Impek mnie cieszy ogromnie i nowe świeto które ogłosił
To ja dzwonię po Cubasę i idziemy na piwo!Olivia pisze:nie muszę w weekend pracować i mam już bilet na jutro na pociąg
księżycówka pisze:bo z byłym miałam się spotkać i jego była
księżycówka pisze:bo jutro jego obecna przyjeżdża i ten pół dnia poleruję mieszkanie <rotfl2>
księżycówka pisze:No a myślałam żeby go jutro wyciągnąć ;P
Nie jeszcze inni mieli byćOlivia pisze:Eee trójkącik?![]()
księżycówka pisze:jego obecna przyjeżdża
lollirot pisze:Macias?
księżycówka pisze: Cubasa mi o godzinie 19:15 powiedział że spać idzie właśnie
Nie wymęczcie go za bardzo. Po powrocie ma sporo czasu i obiecał, że pójdziemy w miasto i będziemy zaliczać ;DD Imprezy, kina, tańce, festyny, cyrki, knajpy, wesołe miasteczka i wszystko na co będziemy mieć ochotęMia pisze:niech sie wyspi przed jutrem![]()
księżycówka pisze:Nie wymęczcie go za bardzo
księżycówka pisze: Po powrocie ma sporo czasu i obiecał, że pójdziemy w miasto i będziemy zaliczać Imprezy, kina, tańce, festyny, cyrki, knajpy, wesołe miasteczka i wszystko na co będziemy mieć ochotę
księżycówka pisze:Cieszy mnie tak poza tą obietnicą, że się zdecydowałam i jeśli uzyskam zgodę jednego z naszych moderatorów to zrobię poprawki i opublikuję moją pracę z psychologii społecznej
oooo, jak jedna z moich panienek. Zawsze wie kiedy coś się dzieje.Że mam moją M. Boże jak ja tą kobietę i jej 6 zmysł kocham.
Właśnie po serii dobrego humoru złapałam koszmarnego doła i chce mi się wyć nad całym złem tego świata, a ta pisze czy się spotkamy, bo pomyślała, że jakoś ja bym chyba chciała <przeczucie> , a byłyśmy dopiero na jutro umówione.
Ponad miesiąc to niewiele? ;DD Zresztą mnie idea długiego majowego weekendu i tak nie dotyczy. Dla mnie długi weekend majowy to będzie ten z Bożym Ciałem co w czwartek 22.05 wypadaOlivia pisze:do weekendu majowego tak niewiele już zostało.
I spacer po zachodzie słońca. Kocham Warszawę o takich godzinachGosia... pisze:spacerek przy zachodzącym słońcu
I mnie to cieszy i dumna jestem, a zwłaszcza z tego:Imperator pisze:Cieszy mnie drugie miejsce w turnieju bilardowym.![]()
bo to mocna strona Imperatora kiedy w bilard gra nie jest. Ile to ja się nagadałam o tym panowaniu nad emocjami to głowa mała. Dumna więc jestem, że dało to wszystko 2 miejsce, a wkrótce to i doskonała gra da 1 z pewnością.Imperator pisze:opanowanie i spokój
księżycówka pisze:Mnie cieszy ten weekend, bo był fajny i śmieszny i dawno takiego udanego i wesołego nie miałam
księżycówka pisze:Ponad miesiąc to niewiele? Zresztą mnie idea długiego majowego weekendu i tak nie dotyczy.
W pracy siedzieć będę. Nie wolno mi brać urlopu pod koniec miesiąca i do 10 każdego następnego. A ostatni dzień miesiąca i pierwszy roboczy kolejnego to największy zapitol i chyba tylko pobyt w szpitalu by mnie uchronił od pracy wtedy, bo zwykłe L4 nie ;DDMia pisze:jak Cię nie dotyczy?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 121 gości