pani_minister pisze:wychudłe na ryju stworzenie

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Babcia ma dzis urodziny i jej skladalam telefonicznie zyczenia. I co powiedzialam m.in.? "100 lat babciu!" i w tym momencie mama zmrozila mnie wzrokiem
Czemu? Bo babacia dzis konczy 98 lat, a ja jej tylko 2 zycia zyczylam
Blazej30 pisze:TedBundy pisze:Zostałem dziś przywiązany przez kobietę paskiem od szlafroka do łózka i trochę dziwnie się czuję
(...) kobieta się zbuntowaławidocznie przeczytała w cosmopolitan:"twój facet nie lubi ostrego seksu? zrób to sama!"
SaliMali pisze:Cytat:
jak to wyglada ten sponsoring?
ja oddaję się kolejno wszystkim członkom zarządu danej firmy a oni dają mi 5 zł.
SaliMali pisze:Augusto napisał/a:
SaliMali, powaznie pytam
no dobra, poważnie odpowiadam. Jade z szefem/ prezesem na spotkania biznesowe, ladnie wyglądam i ładnie się uśmiecham, później idziemy do hotelu i prezes daje mi 5 zł
Dzindzer, mowie to z pelna odpowiedzialnoscia. Kocham Cie za to co i w jaki sposob piszesz!Dzindzer pisze:Yasmine pisze:<uśmiecha się zalotnie i trzepie tak rzęsami, aż odpadły i wszyscy się kapli, że Yas przykleja sobie sztuczne> ?
... a jak sie po nie schyliła to tak jak przewidywałam pękły jej spodnie na tyłku, bo Yas sie spasła ostatnio
Wujo Macias pisze:Gowno nie trening. Jezdzenie na recznym, polerowanie pazura, pilowanie pinokia, meczenie pingwina itd. na dluzsza mete prowadzi do otepienia doznan. Zaufajcie Wujowi i ograniczcie tego typu atrakcje. Wasz seks z kobietami od razu stanie sie ciekawszy.
Martinoo pisze:Wujo Macias napisał/a:
Ale mialem dzis sen-> Jechalismy grupa ludzi z forum samochodami i w jakims miasteczku wdalismy sie w strzelanine z lokalnym elementem.
I uratowalem postrzelonego Teda.
Serio.
Za mało seksu
Gosia... pisze:Elwira pisze:Mam pytanie w stylwka chlopak pocalowal mnie z nienacka po francusku czy to oznacza ze mnie kocha lub ze cos w ogóle do mnie czuje??????????
Myślę, że był pijany i teraz nic nie pamięta.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 97 gości