Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Z tym kupbilet.pl to niezłe jazdy są
. W czerwcu co prawda sesja, ale mam plan pojechać chociaż na kilka dni do Austrii poczuć kilmat ME i obejrzeć meczyk na telebimie przed stadionem
.

There are no points for second place !
Glory Glory MU !
Bycie Najlepszym z Najlepszych oznacza popełnianie błędów i życie z tym.
Glory Glory MU !
To jest właśnie cała głupota tego systemu
. Mamy najlepszych kibiców na świecie, ale po co nam oni na stadionach... Lepiej przekazać wejściówki drętwym politykom i innym 'gwiazdom', a i tak nie wiadomo czy się w ogóle pojawią na tych meczach.
Glory Glory MU !
Glory Glory MU !
Masakra, nie mam czasu siedzieć cały dzień przed kompem i patrzeć, kiedy strona łaskawie się załduje...
.
Sam system dystrybucji biletów (losawanie) jest moim zdaniem uczciwy, ale fakt, ilość które PZPN utopi gdzieś w swoich strukturach jest porażający... Inna sprawa, że przemawiają do mnie w pewnej mierze ich tłumaczenia (nie do końca). Dobija mnie tylko, że ciągle powierzają dystrybcję biletów na wazne wydarzenia kupbilet.pl, przecież oni nie mają systemów, które są w stanie taką procedurę obsłużyć. Oni nie są w stanie nawet biletów na Ligę Światową rozprowadzić... a tu się im powierza jeszcze większe przedsięwzięcie ? Ciekawe kto komu dał w łapę.
Joasia, w jakich godzinach Ci się udało dostać?
Inna sprawa, że ceny biletów są komiczne. Ciekawe, po ile będą bilety na euro2012, jeśli nasze stadiony mają być jeszcze mneijsze.. po 2000 euro pewnie![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Sam system dystrybucji biletów (losawanie) jest moim zdaniem uczciwy, ale fakt, ilość które PZPN utopi gdzieś w swoich strukturach jest porażający... Inna sprawa, że przemawiają do mnie w pewnej mierze ich tłumaczenia (nie do końca). Dobija mnie tylko, że ciągle powierzają dystrybcję biletów na wazne wydarzenia kupbilet.pl, przecież oni nie mają systemów, które są w stanie taką procedurę obsłużyć. Oni nie są w stanie nawet biletów na Ligę Światową rozprowadzić... a tu się im powierza jeszcze większe przedsięwzięcie ? Ciekawe kto komu dał w łapę.
Joasia, w jakich godzinach Ci się udało dostać?
Inna sprawa, że ceny biletów są komiczne. Ciekawe, po ile będą bilety na euro2012, jeśli nasze stadiony mają być jeszcze mneijsze.. po 2000 euro pewnie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio zmieniony 24 lut 2008, 12:32 przez omg, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Weteran
Wkurza mnie, ze mi sie goscie pochorowali i nie przyjada 

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Wkurza mnie nieadekwatność pogody do miesiąca, jaki mamy. Przez to globalne ocieplenie mniej odczuję nadejście wiosny. Ale podobno w tym tygodniu ma być mrozik.
Wkurza mnie ludzki debilizm. W autobusie, gdzie ludzie kiszą się jak ogórki w słoju, dopiero po jakimś czasie ktoś się zorientował, żeby okno otworzyć. A potem w tramwaju bęcwał motorniczy odpalił ogrzewanie...
Wkurza mnie ludzki debilizm. W autobusie, gdzie ludzie kiszą się jak ogórki w słoju, dopiero po jakimś czasie ktoś się zorientował, żeby okno otworzyć. A potem w tramwaju bęcwał motorniczy odpalił ogrzewanie...

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran
ja chcialabym caly dzien chodzic z jakimś przystojniakiem po obcym miescie i cieszyć się jak dzisiaj z nawet malutkich rzeczyksiężycówka pisze:Tez chcę taki weekend. Bo mam wolny i chcę się zrelaksować, a nie mrozić.
a wkurza mnie to, ze mam do dupy plan i ze siedze po nocach na uczelni
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Wujo Macias
- Maniak
Tylko wez takiego znajdz! Ze swieca szukac, ze swieca.SaliMali pisze:ja chcialabym caly dzien chodzic z jakimś przystojniakiem po obcym miescie i cieszyć się jak dzisiaj z nawet malutkich rzeczyksiężycówka pisze:Tez chcę taki weekend. Bo mam wolny i chcę się zrelaksować, a nie mrozić.
Orange. Gdyby nie simlock juz dzis fruwalbym w innej sieci.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Ja wiem gdzie takiego można znaleźć Ale ja stanowczo wolę cały dzień chodzić po swoim mieście i to niekoniecznie z kimś i cieszyć się z malutkich rzeczy.
Wkurza mnie ze nigdzie nie ma Harry'ego dla mnie.
No to wiesz gdzie takiego znaleźć czy nigdzie go nie ma bo troche się wykluczasz
Glory Glory MU !
Glory Glory MU !
moze jednak jakiś naiwny, przystojny i fajny się znadzie co mnie po swoim mieście oprowadziWujo Macias pisze:Tylko wez takiego znajdz! Ze swieca szukac, ze swieca.
dlaczego?Wujo Macias pisze:Orange. Gdyby nie simlock juz dzis fruwalbym w innej sieci.
co w bydgoszczy nie mieszkaszksiężycówka pisze:Ale ja stanowczo wolę cały dzień chodzić po swoim mieście i to niekoniecznie z kimś i cieszyć się z malutkich rzeczy.![]()
mnie moj telefon, znowu nie mam zasiegu. od poltorej godziny. o 21 zgubiłam i już się nie znalazł
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
Wiem gdzie można znaleźć przystojniaka, a nie moge znaleźć Harrego PotteraM4ti pisze:No to wiesz gdzie takiego znaleźć czy nigdzie go nie ma bo troche się wykluczasz![]()
.

A u nas nie? Też kijowo.SaliMali pisze:utaj naprawdę cieżko moim zdaniem jest znaleźć ciekawe miejsce
Wow. Mogę Ci pożyczyć te 15 zł. ;DDWujo Macias pisze:nie stac mnie w tym momencie na sciaganie simlocka
- Wujo Macias
- Maniak
Tej, to od modelu telefonu zalezy przeciez? ale jak Moon pozyczy 15, ja 10 to moze Ci sie uzbiera.Wujo Macias pisze:No prosh, a mi cwaniaki kilkadziesiat zlosciszy zaspiewali ( "okolo 50").
wkurza mnie to, ze znowu nie zabrałam się do nauki, ze wolę przyjemniej czas tez spedzic.
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:i to raczej stała cena była, a nie zależna od modelu.
no ale jakby nie patrzeć, cena zdjęcia sim-locka zależy od modelu telefonu.
a mnie wkurza mój zły humor

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
A czego nie zrozumiałeś ze zdania, że wtedy u mnie nie zależała? Ale fakt, że dawno temu to było.Mati_00 pisze:no ale jakby nie patrzeć, cena zdjęcia sim-locka zależy od modelu telefonu.
PMSMati_00 pisze:a mnie wkurza mój zły humorktóry dosłownie jest z pupy, bo przecież wszystko jest w porządku i powinienem się uśmiechać od ucha do ucha
wrr
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Mati_00 pisze:cena zdjęcia sim-locka zależy od modelu telefonu
jak najbardziej, za najnowsze potrafią zaśpiewać i bańkę.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:To stanowczo wole erę przedpotopowych komórek gdzie za każdą było ok 15 zł![]()
za niektóre nokie jest bodajże tylko dyszka
księżycówka pisze:PMS

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
nic mnie nie wkurza, może jedynie to, że jestem zmęczony
Fuck it all! Fuck this world!...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”