Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gosia... pisze:to są wygnajewa ?
licząc ode mnie to tak...
Gosia... pisze:a jechałam po auto pół Polski i nie narzekam, bo się opłaciło. Nie znam problemu.
opłaca Ci się np. jechać z lubuskiego do Warszawy po hondę wartą 2500pln
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Ogólnie jakoś od tygodnia Polska mnie wkurza.Jakoś ciężej mi idzie niż przewidywałem odnajdywanie się w tej szarej lutowej rzeczywistości.Aha ludzie się w ogóle nie uśmiechają i jacyś wszyscy tacy rozdrażnieni i znerwicowani.A jak sobie idę i się uśmiecham pod nosem to patrzą na mnie jak by chcieli mi w twarz wykrzyczeć " i z czego się ku@#$% cieszysz"
Aaaa jeszcze jedno, Lidl mnie wkurza.Niech mi ktoś wytłumaczy jakim cudem część towarów z Lidla można kupić taniej w Irlandii niż w Polsce, no istne jaja
Aaaa jeszcze jedno, Lidl mnie wkurza.Niech mi ktoś wytłumaczy jakim cudem część towarów z Lidla można kupić taniej w Irlandii niż w Polsce, no istne jaja

Wy jeździcie, My latamy.
- Wujo Macias
- Maniak
wkurza mnie to, że jak jestem mocno wkur**ony (jak np. teraz) to wkurza mnie wszystko! to co mnie nie dawno śmieszyło to teraz wkurza i irytuje, kumple swoimi tekstami, kompletny brak humoru i dowcipu, jakieś WSZYSTKO!!! czuje się jakbym miał zaraz wybuchnąć!!
wrrr <wsciekly>
wrrr <wsciekly>
- ksiezycowka
- Weteran
Wkurzają mnie walentynki. Nie dość, że wszędzie pełno zakochanych, wszystkie knajpy zajęte, kina oblężone i w ogóle szał to jeszcze moja własna sieć mnie budzi skoro świt smsami jakimiś w stylu "nowa promocja! powiedz co czujesz ukochanej osobie!" , a jak ktoś do cholery takiej nie ma albo właśnie został porzucony, zdradzony czy cokolwiek i ma traumę <nie mówię o sobie> ? Czy oni myślą komu i co wysyłają? I przede wszystkim o jakiej porze?
Jakby każdy miał ukochanego, ukochaną się zachowują. A nie każdy ma. Nie każdy kogoś kocha czy jest kochany i takie rzeczy i tak mimowolnie są dość przykre.
Mati_00 pisze:to co mnie nie dawno śmieszyło to teraz wkurza i irytuje, kumple swoimi tekstami, kompletny brak humoru i dowcipu
Magia dorastania

Mnie nic nie wkurza oprócz tego, że nie umiem zrobić na 100% porządku.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
_Blondas_ pisze:Dziś najbardziej pajacowate święto <wkurzony> .
czyzby ? znalazl/a sie opuszczony/a, zawiedziony/a itd. mnie i wielu to swieto sie podoba ! ale ja kocham i jestem kochany, zas Ty pekasz z zazdrosci

Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 09:33 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- kot_schrodingera
- Weteran
czekaj, zaraz porżyczymy łuk od amorka i Ci pokarzemyAndrew pisze:le ja kocham i jestem kochany, zas Ty pekasz z zazdrosci

Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 09:39 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
W tym dniu nagle każdy sobie przypomina o wielkiej miłości ludzie stają się sztuczni te wszstkie serduszka itp denerwuje mnie to, a po drugie święto miłości jest 26 czerwca chyba.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 13:07 przez _Blondas_, łącznie zmieniany 1 raz.
Podnieś się i walcz do końca.
nagle ? czyzby ? to tak samo jak bys powiedzial , ze nagle sobie ktoś o urodzinach przypomniał
kiepski argument - podaj lepsze.
serduszka ? a kto Ci karze je kupowac ?
26 czerwca to
* imieniny: Andrzej, Dawid, Edburga, Jan, Jeremi, Jeremiasz, Maksencjusz, Mirogod, Paweł, Pelagia, Pelagiusz, Salwia, Salwiusz, Wigiliusz i Zdziwoj
* Organizacja Narodów Zjednoczonych - Międzynarodowy Dzień Pomocy Ofiarom Tortur
* Międzynarodowy Dzień Przeciwdziałania Nadużywaniu Środków Odurzających i Ich Nielegalnemu Handlowi
* Azerbejdżan - Święto Armii i Marynarki Wojennej
* Madagaskar - Święto Niepodległości
* Somalia - Święto Niepodległości

serduszka ? a kto Ci karze je kupowac ?
26 czerwca to
* imieniny: Andrzej, Dawid, Edburga, Jan, Jeremi, Jeremiasz, Maksencjusz, Mirogod, Paweł, Pelagia, Pelagiusz, Salwia, Salwiusz, Wigiliusz i Zdziwoj
* Organizacja Narodów Zjednoczonych - Międzynarodowy Dzień Pomocy Ofiarom Tortur
* Międzynarodowy Dzień Przeciwdziałania Nadużywaniu Środków Odurzających i Ich Nielegalnemu Handlowi
* Azerbejdżan - Święto Armii i Marynarki Wojennej
* Madagaskar - Święto Niepodległości
* Somalia - Święto Niepodległości
Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 13:15 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
runeko pisze:Mati_00 napisał/a:
to co mnie nie dawno śmieszyło to teraz wkurza i irytuje, kumple swoimi tekstami, kompletny brak humoru i dowcipu
Magia dorastania![]()
to ja już chce dorosnąć i mieć problem z głowy
wkurzył mnie kolo...wysłałem mu strony internetowe spakowane rarem a ten do mnie, że proszę skompresować inaczej pliki bo nie może ich otworzyć...nauczyciel informatyki

- pani_minister
- Administrator
- Maniak
od zawsze nie lubie tego dnia.

Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 15:04 przez _Blondas_, łącznie zmieniany 1 raz.
Podnieś się i walcz do końca.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”