Uszkodzony plik JPG
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Uszkodzony plik JPG
Mam kilka plików JPG, które po skopiowaniu na komputer nie chcą się wyświetlić. Próbowałem różnymi programami, ale wciąż wywala komunikat: podgląd pliku niedostępny, can't read file header, unknown file format or file not found itp. Da się to jakoś odzyskać czy mogę zapomnieć o tych zdjęciach?
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Tak właśnie robiłem. M.in. IrfanViewem (świetny program swoja drogą) i nic.Hyhy pisze:Sciagnij infraview. Ewentualnie klikasz na plik prawym i tam masz otwieranie za pomoca we wlasciwosciach. Zmieniasz na jakis progs do grafiki czy cus.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Jak mam to zrobić?sadi pisze:Sprawdź, czy masz prawa do tych plików, bądź do folderu do którego je kopiujesz.
Sprawdź we właściwościach dla danego pliku zdjęcia, czy w zakładce jest dodany użytkownik, bądź grupa do której należy użytkownik na którego konto się logujesz do Windowsa. Jeśli jest to sprawdź, czy ma prawa odczytu dla tego pliku [bądź folderu do którego kopiujesz dane pliki. Jeśli nie masz praw odczytu, to spróbuj je sobie nadać. Jeśli nie możesz to spróbuj z konta Administratora.
Jeśli nie widzisz karty "Zabezpieczenia" we właściwościach, otwórz "Opcje folderów" [Narzędzia -> Opcje folderów], przejdź do karty "Widok" i na liście odznacz pozycję "Użyj prostego udostępniania plików".
Jeśli nie widzisz karty "Zabezpieczenia" we właściwościach, otwórz "Opcje folderów" [Narzędzia -> Opcje folderów], przejdź do karty "Widok" i na liście odznacz pozycję "Użyj prostego udostępniania plików".
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Dzięki za dobre chęci, ale podejrzewam, że te fotki mogą być z kategorii tych "bardzo prywatnych". Niemniej dzięki.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”