Hyhy pisze:Jakby byly te bany za cos sensownego a nie za przeklenstwo to rozumiem.
Dokładnie. 50 dni nawet mogłoby być, ale nie za głupie przekleństwo, albo za niby obrazę kogoś, co nawet w połowie obrazą nie jest. Albo za offtopa

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Więc dlatego że nie da się dawać warnów o różnej liczbie dni to proponuję to wypośrodkować między 14 a 50 dniami na ten miesiąc wcześniej już wspomniany czyli 30 dni. Myślę że byłoby ok wtedy.Yasmine pisze:50 dni nawet mogłoby być, ale nie za głupie przekleństwo, albo za niby obrazę kogoś, co nawet w połowie obrazą nie jest. Albo za offtopa
Yasmine pisze:50 dni nawet mogłoby być, ale nie za głupie przekleństwo...
Imperator pisze:W ogóle są jakieś myśli?
NA 2 z 2 for o ktorych pisalem najaktywniejsi i najstarsi userzy, nowi tez, umieli przestrzegac jednak regulaminu.SaliMali pisze:też byłam na jednym takim, jak zbanowali przez pierdółki najbardziej aktywnych użtkowników forum umarło. Po kilku tygodniach na forum byli tylko "nowi", którym nie miał kto na pytania odpowiadać.
może nie dostawali banów za coś co nie było jasne określone. To tak jak w regulaminach szkoły jest napsiane, że uczeń ma zachowywac się tak aby godnie reprezentować szkołe. Dla jednego będzie to oznaczało, że nie może pić piwa pod budynkiem szkoły, dla innego, że musi mundurek po powrocie do domu wieszać na wieszaku.Maverick pisze:NA 2 z 2 for o ktorych pisalem najaktywniejsi i najstarsi userzy, nowi tez, umieli przestrzegac jednak regulaminu.
Maverick pisze:I zwiekszyc tylko dozwolona liczbe warnow do 10.
księżycówka pisze:Tak, ale kiedys to tak nie bylo warnow. Ze 2 lata temu jak ja jakiegos mialam to swieto bylo. I zawsze za to samo - "obraza administratora"
No wtedy zaczelam, ale dopiero wtedy nagongka sie zaczela.Imperator pisze:Zbierałaś równo za offtopy od Mysiorka, Sophie... ;P
lollirot pisze:Pfff, a pod Pocztą Główną?
Mia pisze:Co do warnów, albo należy obniżyć poprzeczkę, albo moderatorzy (niektórzy) przestaną szaleć i dawać je za słowo: dupa np. Zresztą jak już część forum oburza się za jakiegoś niesłusznego warna to chyba kwestię ich wymierzania należy przemyśleć prawda? Szczególnie, że 50 dni to naprawdę sporo.
jesli cos jest warte wystrzelenia jednego pocisku jest warte calego magazynka
Czasami zdarza się też rondo...Imperator pisze:Dlatego są światła: czerwone = STÓJ, zielone = JEDŹ.
Kotek ja czuje wiele roznic naprawde. I nie robie jazd na moderacje, bo tlumaczysz rzeczy oczywiste przynajmniej dla mnie. Tylko, ze ja mowie o czym innym zupelnie. Mowie o jasnych regulach co i za co mozna, anie mozna dostac i co moga, a nie moga modzi. O spisanie tego, bo teraz polowa chlewu jest dlatego,z e ludzie piszac cos nawet nie pomysleli ze za cos takiego mozna dostac warna. Jako przyklad podam siebie. Nigdy nie myslalm, ze pojawi sie tu taki mod, ktory byle jednego slowa sie bedzie czepial uzytego okazjonalnie. Zreszta sam dobrze wiesz, nie bede sie tu na ten temat rozwodzic bo szkoda mojej klawiatury.Imperator pisze:Jesteś jedną ze starszych stażem użytkowniczek, to powinnaś czuć tę różnicę.
No jesli mowisz o wjechaniu w polowie fazy czerwonego to zapewne masz racje:) Natomiast taki manwer jest b. niebezpieczny bo kto by sie spodziewal goscia wjezdzajacego na rondo na prawym pasie, ktory pojedzie prosto? To jest wrecz zakazaneJawka pisze:Co nie zmienia faktu, że stanowi to mniejsze zagrożenie dla ruchu niż przejazd na czerwonym świetle.
Imperator pisze:Albo zostajemy przy 3/4 i warn na 30 dni albo 10 ale wtedy "ławka kar" od razu od 10 i na 60 dni.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 142 gości