Próbowałam na wszelkie sposoby konfigurować Outlooka. Nic nie poskutkowało. Pocztę odbiera ale nic nie da się za jego pomocą wysłać. Zapora windowsa była wyłączana, antywir też - nic nie pomogło. Gdyby to był przypadek tylko z jednym kontem pocztowym uwierzyłabym, że na stronie się walnęli i podali zły serwer, ale sytuacja powtarza sie przy konfiguracji kolejnego konta. Gdzie może leżeć problem?
Załączam screeny wyskakującego błędu. Noże ktoś z Was będzie mądrzejszy.
MS Outlook 2003
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
wydaje mi sie, że masz uwierzytelnianie lub szyfrowanie źle ustawione.
Żeby stwierdzić z większą pewnością musiała bym wiedzieć gdzie masz te pocztę/poczty ( głownie chodzi o serwer i to jak masz dane powpisywane konfiguracji konta, żeby nie było, to hasła mi są nie potrzebne, a adresy mogą być przykładowe)
Żeby stwierdzić z większą pewnością musiała bym wiedzieć gdzie masz te pocztę/poczty ( głownie chodzi o serwer i to jak masz dane powpisywane konfiguracji konta, żeby nie było, to hasła mi są nie potrzebne, a adresy mogą być przykładowe)
- pani_minister
- Administrator
Tyle danych ze az sie za glowe zlapac ;P nastepnym razem bede prosil o IP
sam bym sie wiecej dowiedzial
A skoro problem rozwiazany to ciesze sie ze moglismy probowac pomoc
Mozna by chyba bylo zrobic jakis techniczny dzial z problemami ze sprzetem i oprogramowaniem ;P mimo ze takich informacji w internecie w cholere to fajnie by bylo miec wszystko na miejscu xD

A skoro problem rozwiazany to ciesze sie ze moglismy probowac pomoc

Mozna by chyba bylo zrobic jakis techniczny dzial z problemami ze sprzetem i oprogramowaniem ;P mimo ze takich informacji w internecie w cholere to fajnie by bylo miec wszystko na miejscu xD
- pani_minister
- Administrator
tr3sor pisze:Tyle danych ze az sie za glowe zlapac
Pytałeś o łącze? Pytałeś. Dostałeś odpowiedź? Dostałeś. Doprecyzuję: Smart Broadband, 6 mega (niedługo 7

Podać IP?
Elspeth, pochwal się, jak rozwiązałaś problem, będzie pomocą dla potomności
pani_minister pisze:Elspeth, pochwal się, jak rozwiązałaś problem, będzie pomocą dla potomności
w sumie to Dzindzer mi pomogła

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Wróć do „Wszystkie inne tematy”