gracja pisze:wojna rodzinna była własnie o dziecko, że mutancik sie urodzi
ale zdrowe wyszło
Gratuluję! Opatrznośc nad Nimi czuwala najwidoczniej <browar>
Moderator: modTeam
gracja pisze:wojna rodzinna była własnie o dziecko, że mutancik sie urodzi
ale zdrowe wyszło
cubasa pisze:gracja pisze:Znali sie od dziecka, przyjaźnili, zakochali się w sobie, długo wlaczyli, poszli do biskupa, maja dziecko, są 4 lata po ślubie. Można?
Jeszcze zależy jak bliskimi są kuzynami
Naukowcy stwierdzili, że pokrewieństwo 4 lub 5 rzędu (dokladnie nie pamietam)nie stwarza zagrożenia dla zdrowia dziecka. Z tego też wzgledu Kościół umożliwia zawieranie małżeństwa przy zachowaniu tego minimalnego stopnia pokrewienstwa.
Olivia pisze:Przecież od początków życia było kazirodztwo. Jak Adam i Ewa mieli dzieci, to myślicie, że jak się ludzie dalej rozmnażali? Między sobą, bo nie z wężem... Więc do tej pory jesteśmy w jakimś stopniu w kazirodztwie
robinho pisze:Olivia pisze:Przecież od początków życia było kazirodztwo. Jak Adam i Ewa mieli dzieci, to myślicie, że jak się ludzie dalej rozmnażali? Między sobą, bo nie z wężem... Więc do tej pory jesteśmy w jakimś stopniu w kazirodztwie
Też kiedyś sie nad tym zastanawiałęm. W którą stronę to poszło??
Bo logkiki w tym za bardzo nie ma.
lecter pisze:dziewucha ma teraz nielada dylemat moralny hehe,i z takiej katlickiej rodziny;)
nie wiem jak wy,ale dla mnie taka historia jest sama w sobie obrzydliwa,do tej pory mialem z bylą jako taki kontakt ale teraz sie jej...po prostu brzydze
ja bym sie nie zwiazała z nikim z bliskiej rodziny, bo pomimo tego, ze faceci są atrakcyjni, ze podobaja mnie sie fizycznie to są dla mnie zupełnie aseksualni.lecter pisze:chce znac opinie czy mielibyscie opory przed takim zwiazkiem?czy zwiazalibyscie sie z kims z rodziny?:)
Tez nie lapie.złotooka kotka pisze:Nie rozumiem co Cie tak szokuje? Przeciez oni nawet slub koscielny moga wziac. W czym problem?
Normalny jestlecter pisze:a jak wy patrzycie na taki rodzaj....hmmm...zespolenia:)?
No oczywiście, że chore i jeśli człowiek dojrzały, świadomie decyduje się na taki sposób urozmaicenia zycia seksulanego to zakrawa to o perwersję.Princesska93 pisze:wedlug mnie to chore...
Nie nigdy bym sie nie zwiazala, bo w ogole taki typ facetow jak on mnie nie kreci.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 227 gości