Moze tak powaznieja przy SaliMali?lollirot pisze:SaliMali pisze:dojrzały 18natolatek
tiaa...
Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
Cieszy mnie ze powoli zabarlam sie do tematu pezentow swiatecznych. W tym roku mocno ograniczylam osoby, co dostana. <odpadla mi bratowa i byly facet oraz jego mama, kuzynka jego co tez swieta spedzalismy>. Lista osob po prezenty ode mnie to dokladnie: mama, tata, brat, piesek, moja M. <no bo to jak siostra> i koniec. Najblizszym tylko daje. Z poza rodziny nikomu w tym roku
I od nikogo nie biore jakby co tez zeby bylo sprawiedliwie 
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
no. Przypadek 1/100, czyli Mój Młody (no właściwie nie mój, ale wiadomo o co chodzi) do z kolejnej setki jużSir Charles pisze:Taki Bash w wieku 16 lat wypisywał tu rzeczy, których niejeden 25-latek by nigdy nie wymyślił.
cieszy mnie to, ze spotkalam sie przypadkowo z koleżanką z którą nie widziałam sie kilka dobrych miesiecy i przesiedzialysmy razem 3 godziny a i tak nie wygadałyśmy się jeszcze.
[ Dodano: 2007-12-11, 18:08 ]
z wzajemnościa? jezeli tak to mnie to cieszy teżMarissa pisze:A i że się zakochałam
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
Ze nie wrocilam znow tak skonana. Że dzis bylo monotonnie strasznie, ale nie jakis chaos jak przez ostatnie dni.
Że powoli wszystko mi sie klaruje.
Że w koncu bede miec zaje,bista baze jak se sama zrobie i poblokuje dostepy tak, ze inni se beda tylko czytac i nic mi nie zmienia
Że bylemu powiedzialam stanowcze "nie" na jego propozycje.
Że mam kserowanego Gasiula
Że zaraz lece na fitness w koncu.
Ze buziaka dzis dostalam milego takiego
Spadam i juz nie pitole od rzeczy
[ Dodano: 2007-12-12, 18:08 ]
Pozalatwianie zaleglosci w robocie
To ze wszystko zaczyna isc gladko i sprawnie, az przelozeni sie dziwia. Mam nadzieje, ze bedzie to mialo odbicie w kolejnej umowie mojej od nowego roku
A poza tym to ze dzis nawet nei wygladam jak zombie az tak. W lustrze widze buzie lazdnej dziewczyny
Że powoli wszystko mi sie klaruje.
Że w koncu bede miec zaje,bista baze jak se sama zrobie i poblokuje dostepy tak, ze inni se beda tylko czytac i nic mi nie zmienia
Że bylemu powiedzialam stanowcze "nie" na jego propozycje.
Że mam kserowanego Gasiula
Że zaraz lece na fitness w koncu.
Ze buziaka dzis dostalam milego takiego

Spadam i juz nie pitole od rzeczy
[ Dodano: 2007-12-12, 18:08 ]
Pozalatwianie zaleglosci w robocie
To ze wszystko zaczyna isc gladko i sprawnie, az przelozeni sie dziwia. Mam nadzieje, ze bedzie to mialo odbicie w kolejnej umowie mojej od nowego roku
A poza tym to ze dzis nawet nei wygladam jak zombie az tak. W lustrze widze buzie lazdnej dziewczyny
- ksiezycowka
- Weteran
I sie nie podzielilasOlivia pisze:Że zostało ponad 2 tygodnie do Sylwestra, a ja już mam w miarę skonkretyzowane plany.

Cieszy mnie ze dzis nic nie musze. Po prostu siedze se z cieplym polarkiem, grzeje ogrzewaczem dol brzuszka, zaraz zrobie soie goraca herbatke i bede dalej ogladac relaksujace anime
Olivia pisze:Że zostało ponad 2 tygodnie do Sylwestra, a ja już mam w miarę skonkretyzowane plany.
no to piona! bo mam tak samo

Yasmine pisze:Że tydzień do świąt.
o to też
i że długi weekend przede mną
pon - śr = akcja rekolekcje

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
że w moim biustonoszowym dołujacym odkryciu znalazłam cos optymistycznego i że to odkrycie to pretekst do nowych zakupów. Pewnie konsekwencje tych zakupów w postaci braku kasy opisze za jakis czas w innym temacie. Ale teraz co mi tam
Że jestem kochana i tak bardzo to czuje
że nowy kot tym razem nigdzie w nocy nie nasikał

Że jestem kochana i tak bardzo to czuje

że nowy kot tym razem nigdzie w nocy nie nasikał

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
(Jezu, jak sie w tym dziwnie chodzi <boje_sie> )
I, ze przy okazji mezu mi kupil sandalki za 50% ceny. Pan nam opuscil jak powiedzialam, ze juz jedne takie od niego mam i sa super wygodne i ze mu dziekuje, ze mi kiedys doradzil jakie kupic

I, ze przy okazji mezu mi kupil sandalki za 50% ceny. Pan nam opuscil jak powiedzialam, ze juz jedne takie od niego mam i sa super wygodne i ze mu dziekuje, ze mi kiedys doradzil jakie kupic
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
złotooka kotka pisze:Pan nam opuscil jak powiedzialam, ze juz jedne takie od niego mam i sa super wygodne i ze mu dziekuje, ze mi kiedys doradzil jakie kupic
Dobry patent, muszę też go stosować.
złotooka kotka pisze:Ze kupilam w koncu glany(Jezu, jak sie w tym dziwnie chodzi <boje_sie> )
Ulala, ja glanów nie miałam na nogach od 3,5 roku, i tęsknię.
Poczekaj z tą radością, aż stopy zaczną się docierać.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
-
- Weteran
Olivia pisze:Dobry patent, muszę też go stosować.![]()
Ale to swieta prawda byla, zaden patent

Olivia pisze:oczekaj z tą radością, aż stopy zaczną się docierać.
Na pewno beda sie porzadnie docierac. Ja mam takie stopy, ze kazde buty musze krwia ochrzcic, wiec nie mam zludzen.
Musze teraz grubsze podkolanowki kupic, bo jak polazilam w krotkiej skarpetce to lydke przytarlam
Ale i tak mnie te glany ciesza, w koncu bede miala porzadne butay w ktorych nie bede sie zabijac na najmniejszej nierownosci.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
złotooka kotka pisze:Musze teraz grubsze podkolanowki kupic, bo jak polazilam w krotkiej skarpetce to lydke przytarlam![]()
To rzeczywiście masz wrażliwe nogi.
złotooka kotka pisze:Ale to swieta prawda byla, zaden patent![]()
Może i tak, ale grunt, że skuteczne.
"Miarkuj złość.
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
W koncu podlaczyli mi neta. Jak mozna odlaczyc komus w piatek wieczor neta na caly wolny weekend? Myslalam, ze padne. Siedzialam przed wlaczonym kompem i przegladarka i pierwsza lepsza strona z napisam, ze mnie nie moze polaczyc z serwerem. Tak tesknilam za netem. Bez neta w domu jak bez reki! Musialam znajomych prosic "Sprawdz o ktorej mam ostatni bus" "Moge sprawdzic u Ciebie poczte" "Musze zobaczyc czy mam juz zaswiadczenie" itd. Nawet nic obejrzec nie moglam bo napisy trza sciagnac a nie bylo jak
Jak gdzies jade braku neta prawie nie odczuwam. Ale na codzien, w domu - brrr
A najlepsze ze neta nie bylo bo ktos majstrowal przy skrzynce na klatce, cos tam poodcinal i w ogole
Maja ludzie rozrywke jak rany
A i cieszy mnie, ze juz mnie tak nie nudzi.
Mily wczorajszy wieczor z bylym i wyjasnienie sobie wszystkiego na czysto.
Ze mam juz prawie wszystkie prezenty na swieta (tylko moja M. zostala ale dla niej przez all kupuje, a nie mialam neta
).
Ze kupilam sobie zaj.e.biste 2 komplety bielizny [pierwszy gorset w zyciu - pod co to sie nosi?
] i juz nie czuje sie taka niewymiarowa.
Masa komplementow uslyszana w sobote od czlowieka, ktorego bym w zyciu nie podejrzewala o takie zachowanie.
Że mam dobrych kumpli
Dzisiejszy szok i niespodzianka, ktora mi szczeke do ziemi upuscila doslownie.

Jak gdzies jade braku neta prawie nie odczuwam. Ale na codzien, w domu - brrr
A najlepsze ze neta nie bylo bo ktos majstrowal przy skrzynce na klatce, cos tam poodcinal i w ogole
A i cieszy mnie, ze juz mnie tak nie nudzi.
Mily wczorajszy wieczor z bylym i wyjasnienie sobie wszystkiego na czysto.
Ze mam juz prawie wszystkie prezenty na swieta (tylko moja M. zostala ale dla niej przez all kupuje, a nie mialam neta
Ze kupilam sobie zaj.e.biste 2 komplety bielizny [pierwszy gorset w zyciu - pod co to sie nosi?

Masa komplementow uslyszana w sobote od czlowieka, ktorego bym w zyciu nie podejrzewala o takie zachowanie.
Że mam dobrych kumpli
Dzisiejszy szok i niespodzianka, ktora mi szczeke do ziemi upuscila doslownie.
księżycówka pisze:Ze kupilam sobie zaj.e.biste 2 komplety bielizny
księżycówka pisze:Ze mam juz prawie wszystkie prezenty na swieta
ja kupiłem chrześniakowi klocki...w sumie mama je kupiła, a ja jej oddałem kasę bo była w mieście i już wiem co kupię rodzicom i braciom

[ Dodano: 2007-12-17, 19:33 ]
aha aha
Fuck it all! Fuck this world!...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”