A może po prostu odetnij się od niego?

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Wkurza mnie, ze jeszcze dzis nie jadlam i zyje tylko na plynach. Jestem glodna, ale jak pomysle o zjedzeniu czegos to stwierdzam, ze nie chce.
Sir Charles pisze:Że sobie rozdarłem nowiutką kurtkę o zadzior na krawężnikiwym pachołku k%^&* jego mać <wsciekly>
Wiem od dziecka to slysze, bo mieszkam z samymi "skowronkami" a nie "sowami". Mama z 10 lat na emeryturze, nie pracuje ale codzienie o wpoldo 6 wstaje. <boje_sie> Czesto mowie jej wtedy dobranoc.Blazej30 pisze:księżycówka, to spać trzeba chodzić jak ludzie a nie jak nietoperze ooo!
Dzieki Blazejku, dobry chlopak z CiebieBlazej30 pisze:w ogóle to powodzenia
Nie krzycz na mnieImperator pisze:No, Ksiezycowo - DO ROBOTY!![]()
Toz dopiero jest noc, jakie rano?Imperator pisze:Mnie wkurza od rana jeden koles w pracy.
księżycówka pisze:Nie krzycz na mnieI tak mi teraz zle. Dobrze, ze mam chociaz na 9.
Wujo Macias pisze:A do tego idzie sie przyzwyczaic. Ja tam moglbym juz do konca z nikim nie wyladowac w lozku ( zreszta nie spodziewam sie niczego innego) i nie zrobi mi to wiekszej roznicy.
Żyraffka pisze:A juz najbardziej mnie wk..wia BRAK SEKSU <wsciekly> <wsciekly>
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 189 gości