pończochy
Moderator: modTeam
- kinomaniak
- Pasjonat
Engu.A twoje dziewczyny, były twymi modelkami?? One też stawały się dla ciebie aseksualne w pończochach?? 

W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Co by nie gadac, kabaretki inaczej wygladaja na Dodzie inaczej na tajemniczej i niedostepnej tarantuli
Wszystko zalezy od tego KTO a nie CO
Fakt kabaretki sa kojarzone z seksem ale niekoniecznie tym wyuzdanym, kurewskim. Doda bedzie w nich kurewska, Cate Blanchett zmyslowa. Jest roznica.

Fakt kabaretki sa kojarzone z seksem ale niekoniecznie tym wyuzdanym, kurewskim. Doda bedzie w nich kurewska, Cate Blanchett zmyslowa. Jest roznica.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
tarantula pisze:No ,ze wazne KTO nosi a nie CO. Jak z Doda i Cate.
co nie jest wazne, ale samo zestawienie jest. czy to kabarertki do eleganckiej malej czarnej czy do jeansowej mini kiecki. Styl sie liczy, osoby to tylko pewien przyklad.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
tarantula pisze:No o to mi biega
no to nie o to KTO nosi
ale wiem
w kazdym razie - jak dla mnie tu twki problem, bo ku.rewskie i wyzwajace moga byc tez inne rzeczy, nie tylko kabaretki.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
księżycówka pisze:Mnie tez to wkurza. Co ponczocha to koronka. A jak ja nie lubie to co?
malo jest innych do wyboru wlasnie.
ale ponczocha na nodze wyglada normalnie, nie wiem nad czym sie tu zastanawiac - jak na kobiecie, a nie na wieszaku, wyglada
- ksiezycowka
- Weteran
szkoda, ze juz za zimno na ponczochy. zawsze mnie mierzilo zakladanie rajstop do sukienki (nie jakiejs zimowej grubej), no ale inaczej zmarzne jak bede wracac, wrr.
szkoda, ze juz za zimno na ponczochy. zawsze mnie mierzilo zakladanie rajstop do sukienki (nie jakiejs zimowej grubej), no ale inaczej zmarzne jak bede wracac, wrr.
Dzindzer pisze:zawsze mozna ze soba zabrac i przed samym powrotem zmienic na rajtuzy
myslalam o tym, ale to bedzie tez troche taki clubbing, wiec zmarzlabym w czasie chodzenia od knajpy do knajpy nawet, wiec zarowno buty - kozaki, jak i rajstopy, niestety byc musza. a szkoda.
- unlucky_sink
- Maniak
ja wczoraj zalozylam 60den czarne i nie by mi zimno na dworzeMia pisze:szkoda, ze juz za zimno na ponczochy.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- pani_minister
- Administrator
- Maniak
ja kupiłam w takim mniejszym sklepiku, ale w centrAch handlowych też sa. Gatta ma bardzo fajne-cena około 20zł -tyle ja płaciłam za moje czarne 60den ww firmy.Czyli cena prawie jak za normalne, cienkie ponczochy. Ostatnio kupiłam na allegro takie zwykłe cieliste za 7zł i jestem bardzo zadowolona, lepsze niż z gatty i dużo tańsze-polecamMia pisze:Ja bym sie bala, ze sie rozloze po takim nocnym lataniu wlasnie. ale i kiecke mam cienka. a gdzie kupic fajne grubsze ponczochy?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
kupilam ponczochy Veneziana 60den, zwykle czarne z koronka i mysle, ze przy grubszej sukience moze bym nie zmarzla
a drugie z jakims wzorkiem, bez koronki. ale cenowo: 30 i 32zl.