c-f pisze:z przyjezdnymi to mam mały kontakt i większości nawet nie znam,bo trzymamy się osobno.
U mnie na roku nie ma nikogo z Opola. Jakies 5 osob dojezdza, reszta mieszka w akademikach i na stancjach
Moderator: modTeam
c-f pisze:z przyjezdnymi to mam mały kontakt i większości nawet nie znam,bo trzymamy się osobno.
Tia +5 lat doswiadczenia i ma kazda fuche w zawodzie:Dzłotooka kotka pisze:A wiedze wynosi sie na cale zycie
heheheheheYasmine pisze:Bylo duzo powodow, ale dominujacym bylo to, ze poczulam wolnosc
Yasiu a on przypadkiem nie ma powrotow braku zaufania?:)Yasmine pisze:Dzieki Bogu, ze mam wyrozumialego i kochajacego faceta, ktory pozwolil mi do siebie wrocic.
Ciekawe co bys mowila gdyby to facet Ci powiedzial (ktorego przekochasz) runeko od jutra mnie nie ma jade na studia 400 km od Ciebie ale nie martw sie to nic takiego zobaczymy sie juz za miesiac:)runeko pisze:Gdyby dla mnie facet takie ultimatum wystawil, to bym powiedziala, zeby szedl fpisdu bo widac, ze ja tu sie nie licze
Moje tez.middleweight pisze:Nie chciałbym Cię martwić, ale wszytskie moje znajome pary rozpadły się w takiej sytuacji.
Ty sie jej kolego nie znudziles? Najgorsze jest to ze Ci WLASNA kobieta tego nie powie tylko pierd.oli 3 po 3 na 10 innych tematow jaki to fajny jestes i jak to ona bez Ciebie nie moze...middleweight pisze:lub ewentualnie Ona chce wyjechać, rzucić to wszystko i zmienić swoje życie.
To chyba tez zalezy od czlowieka. Ja bym nie umial w to uwierzyc nie wazne z jaka kobieta bym byl. Za duzo suczęcich zachowan widzialem zebym mogl sobie dac reke uciac ze ta czy ta kobieta mi tego nie zrobi:)adamodewy pisze:wierzę że wolność nie uderzy mojej dziewczynie do głowy.
To jest smutne ze moze w 3-4 kierunkach warto jechac gdzies indziej, bo faktycznie sa to znacznie lepsze szkoly, reszta to tylko bajki:)Zielonowłosa pisze:bardziej renomowana uczelnia jest w Opolu, nie Częstochowie...
Hyhy pisze:Yasiu a on przypadkiem nie ma powrotow braku zaufania?:)
charlie pisze:obiecalem sobie ze taka rozmowe odlozymy gdzies w okolicach wrzesnia
charlie pisze:opcja przeniesienia sie do opola i studiowania tam odpada nie jestem jakims alfa i omega, mature zdalem ale sa lepsi!
charlie pisze:dochodze do wniosku ze bede musial sam ze soba porozmawiac
Hyhy pisze:Ciekawe co bys mowila gdyby to facet Ci powiedzial (ktorego przekochasz) runeko od jutra mnie nie ma jade na studia 400 km od Ciebie ale nie martw sie to nic takiego zobaczymy sie juz za miesiac
Hyhy pisze:bo faktycznie sa to znacznie lepsze szkoly, reszta to tylko bajki
Idz i wytlumacz to pracodawcy.
Yasmine pisze:W ogole mam wrazenie, ze w Opolu nie ma na studiach ludzi z Opola.
anika pisze:Pracodawcy i tak w głównej mierze patrzą na doświadczenie, a nie na szkołę.
lollirot pisze:ci z opola uciekają się do wrocławia
anika pisze:Z tymi związakami jest tak: jeden się rozpadnie, inny nie. Wszytsko zależy od dobrej woli dwóch osób i ich starań.
Równie dobrze można zapytać, czy związek który rozpoczął się na studiach ma szansę przetrwania przez wakacje, gdy partnerzy są z różnych stron Polski.
Nie chrzan glupot z laski swojej. Nic nie odpada. Sama jestem studentka zaocznychcharlie pisze:hcialbym jednak podjac studia w systemie zaocznym na Politechnice Częstochowskiej, jak wiadomo zajecia na studiach zaocznych odbywaja sie w weekendy a wiec spotkania w weekendy odpadaja!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 269 gości