Jakich facetów wolicie...?
Moderator: modTeam
Mia pisze:ubostwiam wysokich, wysportowanych brunetow, z wielkimi umiesnionymi lapami i kaloryferem.
Nola pisze:wysoki(między 180 a 190 cm), dosyć dobrze zbudowany(ale nie o posturze misia ) brunet/szatyn. oczy najlepiej ciemne
Yasmine pisze:Wysportowanych, brunetów, umięśnionych
larena pisze:lubie wysportowanych z ładną rzeżbą ciała ( ale nie mięśniaków ). Facet o figurze pływaka jest idealny: szerokie barki, wąskie biodra. Do tego najlepiej szatyn z dłuższymi włoskami. No i oczywiście wysoki tak powyżej 180cm.
Jesteście oryginalne jak za przeproszeniem.

Ale bardzo podoba mi się, że chociaż Marissa i Imbirowa zdobyły się na szersze rozumowanie. I to trafne niczym bullseye rozumowanie, bo prawdziwe, i tyczy się również kobiet. Kłaniam się wyżej wymienionym

Nola pisze:to są upodobania( i to tylko w kwestii wyglądu, a nie charakteru!), a nie wymagania - to chyba różnica,prawda?
wielka roznica. wlasnie o to samo mi chodzi.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
shaman pisze:Jesteście oryginalne jak za przeproszeniem.![]()
nie muszę być oryginalna. Tacy faceci mi sie podobaja i juz, jak bedzie taki szedl ulica to zwroce na niego uwage co nie oznacza ze moj facet wlasnie tak musi wygladac. Moj byly był blondynem a ja blondynow nigdy nie lubilam.
[ Dodano: 2007-09-26, 18:35 ]
Jasne, i potem mówisz kolesiowi po roku, że mógłby trochę urosnąć , tak z 10cm?
po pół roku go rzucę bo uznam że nie spełnia wymagań bo ma 179 a nie 180

reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
eng pisze:Jasne, i potem mówisz kolesiowi po roku, że mógłby trochę urosnąć , tak z 10cm?
nie rozumiesz mnie w ogóle. mam swój określony typ wyglądu, który mnie pociąga i kiedy zobaczę gdzieś faceta, który trafia w mój gust, to oczywiste że zwrócę na niego uwagę. nie oznacza to jednak od razu, że go pokocham i że wg tego klucza dobieram sobie partnerów.to po prostu upodobanie,taki ładny obrazek w głowie. a z blondynem też byłam, w dodatku dosyć chudym(a za takimi właśnie nie przepadam) i nie kazałam mu wcale farbować włosów na czerń i pakować na siłowni, więc...
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
[ Dodano: 2007-09-26, 21:41 ]
a co Ty:D lubie jak skora faceta pachnie tytoniem
mi rowniez
fotki to niezly pomysl, ide czegos szukac
[ Dodano: 2007-09-26, 21:41 ]
tarantula pisze:Papierosy -
a co Ty:D lubie jak skora faceta pachnie tytoniem

moon pisze:choc troche wiekszy rozmiar tez mi pasuje
mi rowniez
fotki to niezly pomysl, ide czegos szukac
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
-
- Weteran
imo facet zaciągający się papierosem to baaaaaardzo seksowny widok
zgadzam się![]()
<serduszka>
dla mnie totalnie obrzydliwy. Przestancie juz bo mnie zemdlilo na sama mysl

[ Dodano: 2007-09-26, 22:49 ]
Jawka pisze:eeeee seksowny widok to mężczyzna czytający książkę ;-)
Seksowny widok to mezczyzna pracujacy. Niekoniecznie fizycznie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
złotooka kotka pisze:Seksowny widok to mezczyzna pracujacy. Niekoniecznie fizycznie
to tez
wracajac do papierosow, nie wyobrazam sobie siebie z niepalacym facetem.
Jawka pisze:A czemu tak? Sama palisz? Czy to takie zboczenie?
pale, ale nieduzo. fetysz taki

tarantula pisze:Pali jak parowozik
ee no cos Ty