To rusz dupe ;DD
myślisz, że to takie proste...
Blazej30 pisze:<zawstydzony2>

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
tarantula pisze:Mati_00, spokojnie chrabaszczu, przyjdzie i czas na ciebie
moon pisze:Ja wiem, ze to takie prosteJestem na to dowodem
a może blazej nie ma żadnych oczekiwań wobec kobietskoro nie ma wymagań nie ma też stresu że nie wypali. Może błażej dzięki częstym kontaktom ze szmirami oswoił się z kobietami i w kontaktach, które nie niosą za sobą konsekwencji czuje się jak ryba w wodzie
szkoda że i tak tego nie wykorzysta
musiałby zmienić wygląd
przy nasBlazej30 pisze:Po trzecie - parę podsumowań - mon "słońce mazowsza" zaskoczyła mnie - w pierwszym wrażeniu nieśmiała, wręcz milcząca, unikająca spojrzenia w oczy. Na szczęście rozkręciła się przy mnie.
oj dziękujęBlazej30 pisze:unckly sink - piękna, żywiołowa, nieprzeciętna, nieposkromiona
też żaluję, możesz przystąpić do mojego gangu szmir <darkface>tarantula pisze:unlucky szkoda ,ze tak krotko zostala bo nie mialam okazji lepiej jej poznac, poza tym to ta z tych "kobiet mafii", dominatorka tak mi sie wydaje
Wujo Macias pisze:Razem z widelcem Matiego, lyzka Matiego i cala zastawa?
Olivia pisze:mia, Ty jesteś blondynką. A ja myślałam, że brunetką z krótkimi włosami, to chyba wina jakiegoś zdjęcia z grona. Pozytywne zaskoczenie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 192 gości