Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
censored! Niech sie wreszcie przestanie yebac po calosci. Ile mozna? miech, dwa- ale 3ci rok?
I malo, ze nie jest lepiej. Jest gorzej w coraz to nowych dziedzinach zycia, chociaz uczciwie musze przyznac, ze sobie na niejedna z tych rzeczy zapracowalem.
Albo nie, niech sie nawet yebie, ale zeby jakis taki pozytyw sie trafil, cos motywujacego albo chociaz dajacego moment frajdy.
censored.jchu.j...
I malo, ze nie jest lepiej. Jest gorzej w coraz to nowych dziedzinach zycia, chociaz uczciwie musze przyznac, ze sobie na niejedna z tych rzeczy zapracowalem.
Albo nie, niech sie nawet yebie, ale zeby jakis taki pozytyw sie trafil, cos motywujacego albo chociaz dajacego moment frajdy.
censored.jchu.j...
"księżycówka, napisałem Ci priva"
-
- Weteran
SaliMali pisze:mnie wkurza obecnie to, ze od jutra musze uzerac sie z bachorami i jeszcze starac sie byc dla nich mila
bachorami?! Po co robisz coś, co nie sprawia Ci przyjemności?
Dlatego moje dziecko nie będzie chodziło do przedszkola, żeby jakieś małolaty się nad nim pastwiły

A mnei wkurza pogoda i parę osób.
- Wujo Macias
- Maniak
lollirot pisze:mnie wkurza jedna osoba. kobieta. z forum. nade mną.
Eeee...
Czy chodzi o Jamajke?
W temacie-> No i censored pieknie, znowu bede siedzial w robocie do pozna, bo szef ma slaba organizacje czasu. Gdyby nie problemy ze studiami to spoko,moge siedziec. Ale musze sie tez uczyc, co troche komplikuje sprawy.
w przyszlosci nie chce pracowac z dziecmi. Teraz MUSZE odbycGosia... pisze:bachorami?! Po co robisz coś, co nie sprawia Ci przyjemności?
widze juz po prawie calym tygodniu pracy jak zachowuja sie i jakie sa w stosunku d innych dzieci ktore do przedszkola nie chodzily i nie maja rodzenstwa. Ale nie martw sie TRwoje dziecko bez tego pewnie bedzie pierd.olniete. A po za tym dla Ciebie nie jestem zadna malolata i wypraszam sobie abys tak o mnie mowila, a nad dziecmi sie nie pastwie. Traktuje je dobrze, poimimo, ze zabawa i spiewanie, tanczenie i tulenie z nimi nie sa moimi ulubionymi zajeciami.Gosia... pisze:"Gosia..."]Dlatego moje dziecko nie będzie chodziło do przedszkola, żeby jakieś małolaty się nad nim pastwiły
[ Dodano: 2007-09-06, 14:24 ]
przeciez Lolli napisala ze nad nia, a nad nia byla Gosia
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Wujo Macias
- Maniak
- Maniak
[ Dodano: 2007-09-06, 23:02 ]
w ogóle robota mnie ostatnio wkurza, ludzie mnie wkurzaja, golebie mnie wkurzaja, pogoda mnie wkurza, moj tylek i brzuch mnie wkurza, starzenie mnie wkurza, i po prostu wszystko mnie wkurza
[ Dodano: 2007-09-06, 23:02 ]
w ogóle robota mnie ostatnio wkurza, ludzie mnie wkurzaja, golebie mnie wkurzaja, pogoda mnie wkurza, moj tylek i brzuch mnie wkurza, starzenie mnie wkurza, i po prostu wszystko mnie wkurza

"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
A mnie wkurzaja korki na mieście. Naprawdę, wolę w deszczu rowerem jechać niż stać popołudniu w korkach.
Nienawidzę stać w bezruchu. Wkurzam się niepomiernie wtedy!

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
Imperator pisze:Naprawdę, wolę w deszczu rowerem jechać niż stać popołudniu w korkach.
racja...latem jest to szczególnie uciążliwe
mnie wkurza mój plan lekcji, godziny są tragicznie rozpisane, i nie chodzi mi tu o godziny tylko o kolejność... po 3 godzinach basenu, tudzież siłowni w hotelu oddalonym o jakieś 10 minut drogi od szkoły muszę wrócić na godzinę matematyki
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- Wujo Macias
- Maniak
Wkurza mnie, ze na tym forum coraz wiecej jeczydup.
"kobiety mnie nie chca"- nie chca bo jestes za brzydki albo za cipowaty.
"moja/moj partnerka/er juz mnie nie kocha!" - nie kocha, bo sie wypalilo albo cos spieprzyles/as.
" czy moj penis ma odpowiedni rozmiar?" - nie, z takimi wymiarami to od biedy mozesz wyskoczyc na antarktydzie, gdzie sie wytlumaczysz, ze przeciez zimno...
"moj facet traktuje mnie jak szmate" - rzuc go a na odchodne zapodaj "wszystkie orgazmy udawalam,a Twoj stary jest o niebo lepszy w lozku"
"jak ozywic zwiazek?" - zapodajcie se exctasy,LSD, 0.5 bolsa i 4 skrety na raz. Wrazenia beda niezapomniane.
O czyms zapomnialem?
"kobiety mnie nie chca"- nie chca bo jestes za brzydki albo za cipowaty.
"moja/moj partnerka/er juz mnie nie kocha!" - nie kocha, bo sie wypalilo albo cos spieprzyles/as.
" czy moj penis ma odpowiedni rozmiar?" - nie, z takimi wymiarami to od biedy mozesz wyskoczyc na antarktydzie, gdzie sie wytlumaczysz, ze przeciez zimno...
"moj facet traktuje mnie jak szmate" - rzuc go a na odchodne zapodaj "wszystkie orgazmy udawalam,a Twoj stary jest o niebo lepszy w lozku"
"jak ozywic zwiazek?" - zapodajcie se exctasy,LSD, 0.5 bolsa i 4 skrety na raz. Wrazenia beda niezapomniane.
O czyms zapomnialem?
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
To, że szybciej się irytuję, cały administracyjno-biurokratyczny bajzel. Że muszę brać urlop, żeby stać w jakiejś
kolejce z numerkiem żeby wyrobić sobie paszport i jeszcze tyle kasy za niego dać <wsciekly>
I PMS mnie wkurza, który już dawno powinien mi minąć

I PMS mnie wkurza, który już dawno powinien mi minąć

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Wróć do „Wszystkie inne tematy”