Czy z tego "cos" bedzie?
Moderator: modTeam
Czy z tego "cos" bedzie?
Od pewnego czasu znam dziewczynę i wydaje mi się że Onamnie lubi! Wyczuwam w powietrzu nawet coś więcej...hehe...Jak myslicie czy to że kazała mi do siebie napisać list w którym chciała abym zawarł kilka wierszy miłosnych, to może być jakiś sygnał z jej strony? Choć mówiła że to niby nie dla niej , tylko tak jakbym do kogos innego pisał. Ona mi się bardzo podoba i włąsciwie to chciałbym aby z "tego" było coś więcej niż tylko przyjaźń. Jakie jest wasze zdanie? Zaprosić ja gdzieś na Walentynki? Czy może jeszcze czekać?Znam ją 10 dni, ale widzimy się i mamy okazję rozmawiać w ciągu dnia przez około 4 godziny.Czekam na opinię "ekspertów" i dzięki.Pozdrawiam. "Zakochany"
Ja tam narazie napisalem dwa wiersze
Kazdy zajal mi pare godzinek ale wyszly nienajgorzej :d
Ale wracajac do tematu. Mmozesz sie jej spytac jak sie tamtej podobaly
A to co proponuje, to napisac jakis ladny, specjalnie dla niej i powiedziec jej go lub dac w walentynki
Przeciez ona daje wyrazne sygnaly ze chce czegos wiecej i az dziwne ze sa tak namacalne
Dziwie sie tez ze w tamtych wierszach, w tym liscie nie zrobiles czegos takiego, ze pod koniec nie napisales, "A ten jest specjalnie dla ciebie" czy cos takiego
Ps: A co do nie zalogowania sie przez Ciebie... nie ma sladu :mrgreen:
Ale wracajac do tematu. Mmozesz sie jej spytac jak sie tamtej podobaly

Dziwie sie tez ze w tamtych wierszach, w tym liscie nie zrobiles czegos takiego, ze pod koniec nie napisales, "A ten jest specjalnie dla ciebie" czy cos takiego
Ps: A co do nie zalogowania sie przez Ciebie... nie ma sladu :mrgreen:
tak ci powiedziala a ty sobie odpusciles ?
hmmm szczerze mowiac ja bym chyba odpowiedzial 'Zakochanych tez, ale jest to tez magiczny dzien w ktorym ludzie sie zakochuja, w ktorym moje serce moze byc otwarte na rozne porpozycje, a jestes kobieta z ktora jestem tak blisko, ze wydaje mi sie ze w takim magicznym dniu moglbym powierzyc moje serce tobie'
no albo cos w tym stylu ;P
pakuR pisze:I ...@#$CENZURA@#$..... bombki strzelił.....Na żywioł ......... :evil: Chyba do ognia piekielnego......Zaprosiłem, ja ,ale mi powiedziała że: TO JEST ŚWIĘTO ZAKOCHANYCH- A DO TEGO NAM DALEKO.
rany, ile ona ma lat, 40
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”